Duyuru

Collapse
No announcement yet.

komşuya yardım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• komşuya yardım?

karşımdaki apartmanda oturan komşum ruhsal sorun yaşıyor. 8 yıldır komşuyuz fakat diyaloğumuz yok. herkesle kavga ediyor ve şikayetçiler. alt komşum onu dövdürmek lazım dedi pazarda yüzüne biber gazı sıkmış. herkesin evini gözetliyor ve balkondan bağırıp çağırıyor. bana hiç bir şey söylemiyordu. sonra bana da bişiler söyledi ben de zarar görmemek için tersledim. fakat pişman oldum. ona yardım etmek istiyorum. çok yalnız. alt komşumun dediğine göre karısı kanser olan bir adam masraflarını karılıyormuş ve mafyaymış ...komşunun evi kira. yani evden de çıkartılabilir şikayetler artarsa.

biraz önce yolda gördüm ateş yakmış biiler yapıyordu yanına gidip konuşmak istedim ama vazgeçtim nasıl tepki vereceğini bilemediğim için.

ne önerirsiniz ona nasıl yaklaşabilirim.

neyse bi yardımım dokundu ona.

hamilton naber nerelerdesin?

Yorum

Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsun. Psikoloji konusunda bir bilginiz var mı veya paraya ihtiyacı varsa destek olabilir misiniz? Bunlar yoksa bana göre dertleşmek yardım etmek sayılmaz.sen onu iyi hissetmesi adına yaşadığın en acılı anıları anlatıp hayatın çirkinligını biraz daha hissettireceksın.bu yüzden en iyi yardım.onu görünce tebessüm etmen veya bir ihtiyacınız varsa yardimci olabilirim teklifi yapmak.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

haklısın yabancı. söylediğini yapıyım en iyisi..

Yorum

İşleniyor...
        X