Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antidepresan ilaçları kilo aldırmış olabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Antidepresan ilaçları kilo aldırmış olabilir mi?

4 aydır ilaç kullanıyordum, biraz şişmanladım doğrusu. İlaçlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Antidepresan ilaçları kilo aldırmış olabilir mi? kullandığım ilaçlar: anafranil, fevarin, zolaksa, atarax, tsiklodol, liposom forte, iyneler de oldu.

ilaclar senin istahini actiysa ve eskiye gore daha cok yiyorsan kilo alirsin tabiki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: reliable View Post
      ilaclar senin istahini actiysa ve eskiye gore daha cok yiyorsan kilo alirsin tabiki.
      hayır, hatta iştahım zayıfladı diyebilirim. İlaçla alakalı olabilir mi?

Yorum

olabilirrr

Yorum

aldırır.zaten o ilaçların etkisiyle iştahında artar.
          iştahın artmadan nasıl kilo alacaksın Siposen ?
          saydığın ilaçlardan yalnızca anafranili kullandım,epey iştah açıcı bir ilaçtı diyebilirim
          Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

ilaçlar iştah açıyor ve harekleri kısıtlıyor, eskiye göre daha az hareket ediyorsan kilo alırsın. spor ve diet yapmak gerekiyor psk ilaç alıyorsan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
              aldırır.zaten o ilaçların etkisiyle iştahında artar.
              iştahın artmadan nasıl kilo alacaksın Siposen ?
              saydığın ilaçlardan yalnızca anafranili kullandım,epey iştah açıcı bir ilaçtı diyebilirim
              belki de iştah açıcı ama ben farketmemişimdir. İştah olmadan, ilaçların sadece kendisi aldırabilir mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Siposen View Post
                belki de iştah açıcı ama ben farketmemişimdir. İştah olmadan, ilaçların sadece kendisi aldırabilir mi?
                pek cok kisi hastalandiginda istahi kapaniyor ve ilaclar etkisini gosterip hastalik belirtileti azaldikca istah da duzene giriyor. hastalik esnasinda kisi alkol veya tatli duskunlugu gelistirdiyse bu iyilesme surecinde bunyeye kilo olarak yansiyor. ayruca ilaclar miskinlik ve uyku yapabiliyor. ilaclarin kilo aldirmasi boyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post

pek cok kisi hastalandiginda istahi kapaniyor ve ilaclar etkisini gosterip hastalik belirtileti azaldikca istah da duzene giriyor. hastalik esnasinda kisi alkol veya tatli duskunlugu gelistirdiyse bu iyilesme surecinde bunyeye kilo olarak yansiyor. ayruca ilaclar miskinlik ve uyku yapabiliyor. ilaclarin kilo aldirmasi boyle.
                  bilgi için teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                  X