4 aydır ilaç kullanıyordum, biraz şişmanladım doğrusu. İlaçlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Antidepresan ilaçları kilo aldırmış olabilir mi? kullandığım ilaçlar: anafranil, fevarin, zolaksa, atarax, tsiklodol, liposom forte, iyneler de oldu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Antidepresan ilaçları kilo aldırmış olabilir mi?
Collapse
X
-
belki de iştah açıcı ama ben farketmemişimdir. İştah olmadan, ilaçların sadece kendisi aldırabilir mi?
Yorum
-
pek cok kisi hastalandiginda istahi kapaniyor ve ilaclar etkisini gosterip hastalik belirtileti azaldikca istah da duzene giriyor. hastalik esnasinda kisi alkol veya tatli duskunlugu gelistirdiyse bu iyilesme surecinde bunyeye kilo olarak yansiyor. ayruca ilaclar miskinlik ve uyku yapabiliyor. ilaclarin kilo aldirmasi boyle.Orjinal yazı sahibi: Siposen View Postbelki de iştah açıcı ama ben farketmemişimdir. İştah olmadan, ilaçların sadece kendisi aldırabilir mi?
Yorum
-
bilgi için teşekkür ederim.Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post
pek cok kisi hastalandiginda istahi kapaniyor ve ilaclar etkisini gosterip hastalik belirtileti azaldikca istah da duzene giriyor. hastalik esnasinda kisi alkol veya tatli duskunlugu gelistirdiyse bu iyilesme surecinde bunyeye kilo olarak yansiyor. ayruca ilaclar miskinlik ve uyku yapabiliyor. ilaclarin kilo aldirmasi boyle.
Yorum

Yorum