Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkekler neden aldatır

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Yeterince cinsel doyumu sağlayamamış erkekler aldatıyor.Bu onların genlerinde olduğunu göstermez.Sadece zaaflarına ve nefislerine çabuk yeniliyorlar.Önlerine gelen fırsatları değerlendirmeyide. Heyecan aramaları,toplumun çapkın erkek idolü yaratması,böle şeylerin hayatına renk kattığını düşünmeside diğer nedenler arasında..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen View Post
      kadınlar ilgisizlikten aldatmaz. Bu tamamen yalan. O an herifin bir hareketi hoşuna gitmiştir, hayvansı bulmuştur herifi, bir de yumurtlama zamanıysa büyük ihtimal aldatır. Tabi aldatmayanlarda olur onları gerçekten tebrik ediyorum. Ha bunları nerden çıkardın derseniz, Kadın Beyni isimli bir kitap okumuştum ordan çıkardım. Kadınlar neden aldatır isimli bir başlık açalım orda tartışalım bunu ayrı olarak.

Erkek neden aldatır ? Karaktersizdir ondan aldatır.

çok aşagılayıcı ve kaba bir yorum

şiddetle kınıyorum sizi

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Gizem...

İlk olarak Aldatmak cins ne olursa olsun Kişiliksizliktir. Bu kesin

Erkeklerde Bayanlardan ayrı bir gizli kalabilme mücadelesi vardır.Kızlar duygularını bile açıkca dile getirirken erkekler gizler. Bir gizem bir bilinmezlik. Belki bunun sebebi kendini ispatlama yoludur. Gizem erkeklerde bir güçtür. "Herşeyi yapabilirim ama siz anlayamazsınız" insanların gözünün içine bakarak bunu içinden mırıldanmak bir güç göstergesi olabilir. Mesela seri katiller genelde erkektir. Profesyonel hırsızlar erkektir. Dolandırıcılar erkektir. Hep yapılan ama gizli olan olaylarda erkekler başı çeker. Aldatmakta bunlardan basit bir örnek olabilir. Ondada yakalanma var ama yakalanmadan insanların gözünün içine bakar içinden "kendi benliğini övecek o sihirli sözcükleri söylemek var"
        Birde bunların yanında Erkeklerin Yapısı var.Erkek dünyası ile kadın dünyası farklı yollardan çalışır.(bu cümleyi burada bitirmek zorundayım açıklayıcı olmak için farklı cümleler kurmam gerekiyor.Ve kuracağım cümlelerin uygun olmadığını düşünüyorum anlaşınıza teşekkür ederim)
        HERŞEYİN ÜSTESİNDEN AKIL GELİR...

Yorum

Aile terbiyesinin verilmemesi,dini inanç yetersizliği,fiziksel ve ruhsal ihtiyaçların karşılanmamasıdır.Ayrıca ahlaksızlık ve davranış bozukluğu olarak görüyorum.

Yorum

Bayanların %90'ı çekilmez yaratılmış ve erkeklerin de çoğu maymun iştahlı.

Yorum

İşleniyor...
            X