Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Allahh psikiyatrinin cezasınııı versinnnn

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Allahh psikiyatrinin cezasınııı versinnnn

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Orjinal yazı sahibi: azemarenc
    noldu ki ?
    insan mutlu die ilaç ilave edilir mi yaa..her mod'a uygun ilacım var elimin altında.huzursuz musun al nervium,depresif misin al cipralex,boynun mu kasıldı al akineton,uyuyamıyor musun ve bacaklarınımı titretiyorsun al seraquellll..ne boktan bir bilimdir bu psikiyatrii yaa..bu gün doktora çok konusup cok güldüğümü ,içimde bir enerji olduğunu söyledim ,hooop kan tahlili istedi ve yazdı bikaç ilaç daha..sinirlerim çok bozuldu,lanet olsun yaa..

Yorum

hemen ters bakmasaydınız keşke. tamam türkiyedeki psikiyatriyi ben de çoğunlukla eleştiriyorum ama, bazen ilaçlar manik bir sürece neden olabiliyor. bu riski almak istememiştir. biraz sabredin. ya da net olarak bilgi isteyin. bu bilgiyi vermekle yükümlüdür her doktor.
      küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: odyssey View Post
        hemen ters bakmasaydınız keşke. tamam türkiyedeki psikiyatriyi ben de çoğunlukla eleştiriyorum ama, bazen ilaçlar manik bir sürece neden olabiliyor. bu riski almak istememiştir. biraz sabredin. ya da net olarak bilgi isteyin. bu bilgiyi vermekle yükümlüdür her doktor.
        sevgili odyssey,inan çok sıkıldım.bana bir allahın kulu açıklama yapsa belkide bu kadar tepkili olmazdım..ama artık tahammül gücüm kalmadıı.maniyse manidesin desinler ve bende oturup sakin sakin ilaçlarımı içeyim..bu arada seraquel mani için mi veriliyor,bilgin var mı?

Yorum

mani ve psikotik durumlar için. bunu geçici olarak vermiştir. sende aşırı bir enerjiklik ve özgüven sezinlediyse, bu durum, aşırı düşük olması kadar riskli olabiliyor. hiç merak etme. doktoruna güven mümkün mertebe. ve en önemlisi; bunu okuyacak her arkadaş için söylemiş olayım, bilgi almaktan, "bu neden" diye sormaktan kesinlikle çekinmeyin. alınacak cevap hem tatmin edecektir hem de tedirginliği azaltacaktır.
          küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: secret83
            doktorlar banada doğru düzgün açıklama yapmadılar ne olduğumu söylemediler senin huyların böyle diyorlar huylarını değiştir sanki kolaydı ama cipralex içtim enerji veriyor o yüzden yerinde duramama olabilir şekerli yiyorsun habire bide kilo aldırıyor bide sinir krizi geçirdim onu içerken allah yardımcın olsun internette okumasam ben bile ne yaptığımı neyim olduğunu tam bilemiyecektim burdan sana yardımı olabiliri tam olarak ne yaşıyorsan anlatırsın
            teşekkür ederim..bugün seraquel,cipralax ve akineton kesildi..(çok şükür)
            bende aşırı bir hareketlilik,neşe,yerinde duramama,çok konuşma ve çok gülme gibi belirtiler var son zamanlarda..

Yorum

ay ben cipralex i hiç sevmem hem kilo aldırdı hem de iyi gelmedi seroqueli uyku için içiom evet sorunum var akinetonu da bi kere aldım nörofrenin yan etkisi olarak kasılma oluşmuştu nervium hiç kullanmadım yorum yapoamıycam)

Yorum

nerviumu genelde amatemde geçiş döneminde veriyorlar kısa bir süre kullanmıştım 1 kutu kadar

Yorum

bugünlerde bende çok kızgınım psikiyatrlara onun için hiç yorum yapmayayım daha iyi.
                  HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

bu başlığı 2009 yılında açmışım..aLllaha şükür ki şuan bir tek ilaç kullanıyorum..o da zeldox vay bee,o kadar ilaçtan tek ilaca düşmek mutlu etti beni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angelcan View Post
                      bugünlerde bende çok kızgınım psikiyatrlara onun için hiç yorum yapmayayım daha iyi.
                      neden kızgınsın angelcan ???

Yorum

ceyda ''doktor hatası'' adı altında açtığım başlığı okursan anlarsın canım benim ahh ahhh

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angelcan View Post
                          ceyda ''doktor hatası'' adı altında açtığım başlığı okursan anlarsın canım benim ahh ahhh
                          geçmiş olsun angelcan..çok üzüldüm cnm..atlatabildin mi peki 10 gündür yaşadığın sıkıntılarını?

Yorum

bende 6 ay risperdal kullandıktan sonra doktor seroquele geçiyoruz dedi ve direk seroquele geçtim ve uzun yıllar öyle mutlu olmamıştım daha önce kullandığım maddelerle bile 3 gün yerimde duramadım aşırı bir hareketlilik ve mutluluk duymuştum 15 gün kadar önce ama angelcan arkadaşımızada bunun tersi olmuş ve çok kötü bir on gün geçirmiş bu zor bir durum tabiki yinede geçmiş olsun .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                              geçmiş olsun angelcan..çok üzüldüm cnm..atlatabildin mi peki 10 gündür yaşadığın sıkıntılarını?
                              bugün eh işte biraz daha iyiyim. oda ilaçlardan olduğunu öğrendiğimden dolayı. yarın efexorun 75mg geçicem. bakalım nolcak bende bilmiyom. zaten yeterince sıkıntılarımız var. bide ilaç içme konusunda sıkıntı çekiyoz ceyda. sen ben bilgi edinirsek yırtıcaz paçayı sırf doktorada güvenmek olmuyomuş ben bunu anladım.

Yorum

İşleniyor...
                              X