Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Allahh psikiyatrinin cezasınııı versinnnn

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: tam12den View Post
    bende 6 ay risperdal kullandıktan sonra doktor seroquele geçiyoruz dedi ve direk seroquele geçtim ve uzun yıllar öyle mutlu olmamıştım daha önce kullandığım maddelerle bile 3 gün yerimde duramadım aşırı bir hareketlilik ve mutluluk duymuştum 15 gün kadar önce ama angelcan arkadaşımızada bunun tersi olmuş ve çok kötü bir on gün geçirmiş bu zor bir durum tabiki yinede geçmiş olsun .
    tam12den arkadaşım sen 6 ay kullanmışsın ben tam 6 yıl kullandıktan sonra küt diye kesildi senin şansın varmışki geçişin iyi olmuş. geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angelcan View Post
      bugün eh işte biraz daha iyiyim. oda ilaçlardan olduğunu öğrendiğimden dolayı. yarın efexorun 75mg geçicem. bakalım nolcak bende bilmiyom. zaten yeterince sıkıntılarımız var. bide ilaç içme konusunda sıkıntı çekiyoz ceyda. sen ben bilgi edinirsek yırtıcaz paçayı sırf doktorada güvenmek olmuyomuş ben bunu anladım.
      biraz daha iyi olmana sevindim cnm..inş daha da iyi olursun..acı bir gerçek ama malesef ki doktora nedensiz niçinsiz güvenmek çok doğru bir yaklaşım değil galiba..biraz kendi çabamız,biraz ordan burdan okuduklarımızla daha sağlıklı bir yaşama ulaşabiliriz belki..senin durumunda buna en iyi örnek olsa gerek..tekrar geçmiş olsun angelcan..

Yorum

zeldox sana yanetki yaptimi ceyda kac mg kullaniyorsun rica etsem yazarmisin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deryasu View Post
          zeldox sana yanetki yaptimi ceyda kac mg kullaniyorsun rica etsem yazarmisin
          merhaba deryasu..zeldoxu çok düşük dozlarda başlamıstım ve başta yaşadığım en büyük yan etki biraz uyku hali yapmasıydı..şuan 100 mg kullanıyorum toplam ve hiçbir yan etkisini görmüyorum,sanki ilaç almıyor gibiyim ve en güsel yanıda galiba iştah açmıyor olması..sende mi zeldox kullanıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
            biraz daha iyi olmana sevindim cnm..inş daha da iyi olursun..acı bir gerçek ama malesef ki doktora nedensiz niçinsiz güvenmek çok doğru bir yaklaşım değil galiba..biraz kendi çabamız,biraz ordan burdan okuduklarımızla daha sağlıklı bir yaşama ulaşabiliriz belki..senin durumunda buna en iyi örnek olsa gerek..tekrar geçmiş olsun angelcan..
            ceyda iyiyimde kafam sepet gibi. bugün eşim ativan ilacımı yazdırmaya gitti. doktor demiş hasta yatıyomu bu ağır bi ilaç diye yarının tedirginliği üzerimde ama hala. 75lik içicem ya nolcak acaba iyimi edicek yoksa daha çokmu sersem olucam. bide bugün doktora tel ediyom bi türlü ulaşamadım. ara psikiyatriye bağlan doktoru iste, ara psikiyatriye bağlan doktoru iste. tam 6-7 sefer böyle oldu. yok tel geldi yarım saat sonra ara. yok mola vermiş. yok bilmem ne. valla sekreterler kafayı yemiş bu kadın kaç oldu aradı dicek diyede sinir oldum. en son konuştum kapadım başladım ağlamaya. eşim geldi oda sinir oldu. gidince söylicez neden daha dikkatli ve açıklayıcı olmadığını kendisine.
            HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

yok ben hasta yakiniyim ceydacim
              bizimkinde cene dudak kasiliyor doktora yanetkilerden sikayet ettikce mg artiriyor buda beni kaygilandiriyor
              hastamiz iyi ama hep ustunu ortuyor yani arastirmak dursun bahsini bile sevmeyince iste burdayim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angelcan View Post
                ceyda iyiyimde kafam sepet gibi. bugün eşim ativan ilacımı yazdırmaya gitti. doktor demiş hasta yatıyomu bu ağır bi ilaç diye yarının tedirginliği üzerimde ama hala. 75lik içicem ya nolcak acaba iyimi edicek yoksa daha çokmu sersem olucam. bide bugün doktora tel ediyom bi türlü ulaşamadım. ara psikiyatriye bağlan doktoru iste, ara psikiyatriye bağlan doktoru iste. tam 6-7 sefer böyle oldu. yok tel geldi yarım saat sonra ara. yok mola vermiş. yok bilmem ne. valla sekreterler kafayı yemiş bu kadın kaç oldu aradı dicek diyede sinir oldum. en son konuştum kapadım başladım ağlamaya. eşim geldi oda sinir oldu. gidince söylicez neden daha dikkatli ve açıklayıcı olmadığını kendisine.
                haklısın doktorlara ulaşmakta bu işin cabası valla inş doktorun mantıklı bir cevabı olur..

Yorum

yok ben hasta yakiniyim ceydacim
                  bizimkinde cene dudak kasiliyor doktora yanetkilerden sikayet ettikce mg artiriyor buda beni kaygilandiriyor
                  hastamiz iyi ama hep ustunu ortuyor yani arastirmak dursun bahsini bile sevmeyince iste burdayim
                  benimde tedavimin basında zeldoxa yeni başladığımda çenemde kasılmalar oluyordu,dilim ağzımda büyüyor gibi oluyordu..zamanla o yan etki geçti..belkide şuan oldukça yüksek dozda zeldox kullanııyorum,geçmesinin sebebi budur..bide doktorum zeldox kasılma yapmaz,senin çenenin kasılmasının sebebi stres olabilir demişti..

Yorum

doktorlari bende anlamis degilim bipolar diyor bizim hastamiza
                    oysa sizlerin yazdiginizdan anladigim kadariyla hic bipolar gibi gormuyorum daha cok ansiyete panik atak gibi bence
                    deprasyon bile diyemicem nasil bir kriter uygulayip isim verebiyor ilac yaziyorlar insan guven duyamiyor su paralarimisi alan psikiatrlara

Yorum

doktorlari bende anlamis degilim bipolar diyor bizim hastamiza
                      oysa sizlerin yazdiginizdan anladigim kadariyla hic bipolar gibi gormuyorum daha cok ansiyete panik atak gibi bence
                      deprasyon bile diyemicem nasil bir kriter uygulayip isim verebiyor ilac yaziyorlar insan guven duyamiyor su paralarimisi alan psikiatrlara
                      sizin hastanız kaç mg kullanıyor?

Yorum

once 20 sonra 40 daha sonra 60 simdide 80mg
                        aman oyle bir uyuyorki inanin ders calismaya hali kalmiyor senide uyutuyormu ceydacim

Yorum

once 20 sonra 40 daha sonra 60 simdide 80mg
                          aman oyle bir uyuyorki inanin ders calismaya hali kalmiyor senide uyutuyormu ceydacim
                          bilmez miyim deryasu bende tedavimin ilk 6 ayı falan nasılda uyuyordum..çok şükür ki artık yaşamım yoluna girdi ve artık normal insanlar kadar uyuyorum

Yorum

tesekkur ederim verdigin bigilere ceydacim inan icimi rahatlattinyazdiklarinla allah hepinize acil sifalar iyi gunler versin

Yorum

tesekkur ederim verdigin bigilere ceydacim inan icimi rahatlattinyazdiklarinla allah hepinize acil sifalar iyi gunler versin
                              amin..teşekkür ederim dileklerin için..sizede çok geçmiş olsun..inş en kısa zamanda daha sağlıklı günler yaşarız..

Yorum

bende de mani depresif var bu konuda bipolarbozukluk.net sitesinden çok faydalanacıgınızı düşünüyorum hatta eminim ben de o siteye üyeyim size yardımcı olmaya çalışırım ve diger arkadaşlarımda çünkü biz yıllardır bu hastalıktan doktor olduk artık saglıcakla...

Yorum

İşleniyor...
                                X