Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne olduğunu anlayamadım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne olduğunu anlayamadım

2-3 ay önce bi ilişkim bitti fakat huzur bulamadım sürekli rahatsız edildim tehditler küfürler hakaretler neyse atlattım...
    fakat sorun şuki
    bayadır beni sevdiğini bildiğim biri vardı tabi ben onu hiç farketmemişim
    en son 1ay öncesine kadar bana duygularını açıkladı ona karşı boş değildim ve bunuda belli ettim bi konferanstaydık uzunuzun konuştuk
    istanbulda da devam ettik konuşmalarımıza fakat konuyu hiç bana karşı hissettiği şeylere doğru sürüklemedi
    hep ben ağzını aramaya çalıştım en son açık açık konuştuğumudada sabır dedi sanırım diğer kişinin tam olarak beni rahat bırakmasını ve ve benimle rahat bişekilde görüşmeyi istediğindendi..
    2 hafta öncesine kadar bi olay patlak verdi eski sevgilimden o olaylada herşey süt liman oldu babalar girdi devreye ve bu kişi şuan beni rahatsız etmiyor fakat bu bana duygularını açan kişiylede 2 haftadır hiç konuşmadık sanki kaçıyo benden bişeylerden tedirginmi oluyor yoksabeni sevdiğini söylerken ciddimiydi anlayamadım çünkü geçen ay hayatında biri vardı öylesine bişeydi 2-3 gün görüşüp ayrıldılar ama kafama takıldı

tanıdığım bildiğim biri kötü biri değil neden böyle davranmış olabilir ne yapmalıyım açıp soramamki

böyle şeylere artık kafa yormamaya çalışıyorum ama korkum yanlış anlaşılmak insan ilişkilerindekuvvetli değilim ve hangi durumda ne yapmam gerektiğini pek bilemiyorum sürekli yanlış anlaşılmışım gibi hissediyorum ama yanlış anlaşılacak bişeyde yok ortada buna rağmen sanki benden bağımsız bişey olmuş gibi gelyor...konuşma fırsatım olsa sorardım ama bişey diyemem ona tel açıp soramam msne zaten girmiyor bayadır

Yorum

Bence sen bunları düşünme işine gücüne bak, ne neden olmuş kafanı yorma. Herşeyi oluruna bırak, acelecisin sanırım. İnsanların düşüncesini anlamak çok zordur. Hatta bazen kendi düşüncelerimizi bile anlayamayız, kaldı ki başkasınınkini anlayalım, bir öyle bir böyle düşünürüz, fikir değiştiririz öyle değil mi
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Valla erkek milletinin ne düşündüğü nerde ne yapmak istediğini anlamadığımdan sende üsütüne fazla düşme canım.Birde eski sevgilinden haberi varmıydı? tedirginliğin yanlış anlaşılman bu sebepmi?
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

öyle ama garip olan tarafı ayrıldığım kişiyi çok sevdiğimi düşünüyodum bu kişiye ise hiç bi hissiyatım yoktu fakat birden oldu ne olduysa hani görürsün ve işte bu dersinya öyle bişey bi arkadaşım söylemişti sen hiç aşık olammışsın aşk öylekolay unutulan bişey değildir ondan basit geliyo demişti cidden öyleymiş düşüncesini ona sormadan anlayamam hatta belki sorsamda anlayamayacağım belki...ama bildiğim cidden uzun zamandır beni sevdiği şimdi buralara kadar geldikten sonra nedenuzak duruyorolabilir anlayamıyorum

sabır demişti bana sadece şuan şehir dışında msne falanda girmiyor halbuki konuşurduk onla...iyide bi arkadaşlığımız vardı ama şimdi sadece o değil biçok arkadaşım uzağımda sanırım eski sevgilimin etrafımasataşmasından dolayı kaynaklanıyor...ama o böyle bi şeyden tedirgin olacak biride değildi

evet aceleciyim galiba ama ortada butarz sorunlar olmasa bukadar aceleci olmazdım sanırım..

Yorum

evet haberi vardı benim yakın çevremde zaten bu kişi ...
            sevgilimde o ortama giriyodu tabi...
            o sorun olmadı zaten sorun olan sevgilimin ayrıldıktan sonra etrafıma sataşmaya kalkması....ama bu olaylar gerçekleşirken de bu kişiyle konuşmaya devam ettik biz hiçbişekilde tedirgin olmadı yani
            neden şimdi diyorum....çünkü şuan öyle bi problemde kalmadı ortada....kendimi küçük düşmüş hissediyorum hakkımdakonuşuluyor biliyorum kiminle ne konuşacağımı bileiyorum aslında hiç konuşmasam diyorum bu seferde herkafadan bi ses çıkacak

Yorum

O zaman içinden geleni yap, bir ara hatrını sor nabız yokla..

Yorum

sorunda o hayatta yapamam msnden şöyle yazdım çevrimdışıydı ama açarsagörür diye;;;;

naber sana soracaktım ama bayadır görmüyorum burda canım sıkkın biraz herşey oldu bitti hani bi sıkıntım yok Allaha şükür ama yinedebitakım laf ebelikleri yapılıyo olabilir senin kulağınada can sıkıcışeylerin gelmiş olabileceğini düşündüm haberin olsun diye yazıyorum benimle herhangi bi ilgisi yok yazdım

doğrumu yaptım bilmiyorum

Yorum

Artık sorgulama bence, yazmışsın bitmiş.Hem belirsizlik kötü bişiy.Böylece onun niyetini öğrenmiş olursun ona göre yoluna devam edersin..

Yorum

Rabbim yolunu gösteriyor insana...beklicem artık önceşu buhrani dönemden bir kurtulayımda neler olacak göreyim onagörede yolumu çizicem kimse için değil şu saatten sonra sadece kendim için...

çünkü şunu anladım insan kendine yarar sağlayabildiği sürece yaşıyor....herkese iyi kendine kötüysen bi süre sonra herşeyden soğuoyrsun...bundan sonraböyle yaşamicam...

bu arada cvp gelmedisanırımbaya gözü korkutuldu haklıdır olsun..belkide yalnız kalmayaihtiyacı vardır zaten şehir dışında görevde şuan gayet sitresli tahmin edebiliyorum...

tavırda yapmayacağımki bişeyler bekledide olmadı tavır takındı olmasın umurumda değilmiş gibi davranmak olmamış konuşulmamış gibi yapmak bazen en iyisi incesini düşündükçe paranoaklığım ve korkularım artıyor zaten insan ilişkilerinde çok iyi olduğum söylenemez...

anlaşma yolları tartışma yolları uzlaşma yolları ???? hiç başarılı değilim kendimi ifade edemem yaptığım herşeyde ince bi ayrıntı karşımdaki için bi çıkar vardırki yapmışımdır ama bunu belli edemem karşımdakine hep kötü ben olurum bu sebepten dolayı...

artık uğraşmicam yoruldum....

cvplarınız için teşekkürler

Yorum

hemen sonra değil ilişkimiz geçen sene şubat ayında bitti acımıda çektim toparlanmamda uzun sürdü tam anlamıyla yollarımızı ayırmamız ise kasım ayında oldu ve şubata kadarda onun tehdit hakaretlerine maruz kaldım çevreme sataştı yalanlar söyledi dinlemedim değişmiş gibi kandırmaya çalıştı hep uzaklaştırmaya çalıştım bu süreçtede ne bir sevgi nede bi anlayış kaldı ona karşı..

dediğiniz gibi amacım buydu zaten hemen sevgili olalım gibi bi niyeim olmamıştı zor bi döneme girecek ve ister istemez karşımdakinide zor bir döneme sokmuş olacaktım bunları düşündüğüm için arkadaş gibi konuşuyoduk aramızda söylenmemiş şeyler vardı ve öyle kalmalıydı bi müddet...ikimizde bunun farkındaydık...

yeni bitti dememin sebebi ise yeni zar zor kurtulmuş olmam grçekten zor bi dönemdi ama ilişkinin yaralarından dolayı değil bi düşmanın yaşattıklarıydı sanki

Yorum

şimdilik geti gibi babam girdi devreye mecbur konuşuldu kapatıldı 2 haftadır ses seda yok umarım böyle devam eder

Yorum

o vazgeçerde hayatımda bıraktığı hasar nasıl onarılacak bilmiyorum zaten ok dedikoducu bi çalışma çevrem var ve bu kişilerin oğuylada mecbur yakın olmak zorunda kalıyoruzki bu insanlarla çok fazla iletişime geçti ayrılma sürecinde dırdır konuşup durdu abimlede aynı çevrede çalışıyoruz o askerde şimdi mayısta gelicek halen daha ortalık çalkalanıyor olucak ailemden tut çalışma ortamımdan arkadaş çevremden tut heryeri karıştırdı birbirine
                          insanlar yanımdaymış gibi görünüyor fakat içten ie ne düşündüklerini çok iyi biliyorum tanıyorum çünkü ayrıldığım kişi çok ustalıkla yalan söyleyebilen biri bunu bile yeni anlıyorum 3 sene sonucundaki ben normalde yalanı tanırım karşımda kim olursa olsun kıvrılan lafları olsun yalanı dolanı olsun çok iyi anlarım ama onu anlayamamışım

konuşulan şeyler benim kulağıma farklı şekillerde geliyor çok rahatsız edici nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum konuşsam bu insanlarla anlatsam dahada detaylı laf gezdirdi olucam ıkışım nedir bilmiyorum görmezlikten gelmekmi? bu seferde kabullendi susuyor olucak yanımdada konuşmuyolarki cvp vereyim...kötü bi noktadayım çıkışım neresi bilmiyorum

Yorum

öncelikle bir bayana (( TEHDİT VE KÜFÜR )) edilmez bu çok çirkin ve çok ayıp ,,,kimseye zorla birşey yaptırılmaz ((şerefli ve mert)) bir erkek bence bir bayana acı çektirmemeli onu zora sokmamalı ,,zora sokacak davranışlarda bulunmamalıdır ,,,,bence size bu hareketleri yapan kişiden zaten hayır gelmez....herkezin düşüncesine saygı göstermek lazım sevgi tek taraflı olmazki iki taraflı olur ..........erkek ve kadından önce insan olmak insan olabilmenin erdemini özümüzde bulmamız lazım insan olamıyorsak her şey boş önce şerefli mert ve ahlaklı bireyler olamıyorsak sağlıklı ilişkilerde yaşıyamayız.....................

Yorum

bende buna karar vermiştim ama içim rahat etmiyordu bitürlü yani hiç mevzusunu dahi açmamak....1-2 aya kadar beklemek...

sadece sıradan küfürler sıradan tehditler olsa keşke ailemle tehdit etti evremdekilere zarar vermekle benimlede değildi tehditleri..

neyseki atlattım sanıyorum ama bıraktığı izler yani ben bu insanlarla daha yıllarca birlikte olucam ve şuan kimbilir neler düşünüyorlar bu ön yargıları nasıl yıkabilirim bilmiyorum okadar sorun değil aslında ama sürekli yanyanayız birlikte .alışıyoruz sürekli dışardayız beraber şehirdışına çıkıyoruz bi mesafe oluyor ister istemez rahatsız edici yani..

Yorum

İşleniyor...
                              X