Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne olduğunu anlayamadım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ah o yaşananlar yok mu insanın hayatında ne yaralar açıyor.Neler yaşadık ne kadar göz yaşı döktük hepsi yalan oluyor acıyan bizim canımız oluyor gökçem.Bırak millet ne derse desin hep dedim bunu sana.Sen den öncesi ve sonrası yok bak ne dertler atlattık.Kim biliyor sadece bizim içimiz bilyor.Çektiklerimiz kar mı kalıyor bak hasta olduk sonunda....
    Bu gün daha çok sardı sensizlik
    daha çok hissettim yokluğunu
    sabah uyandığımda odamda kokun vardı
    sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
    dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
    çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
    sıcak kucağını özledim be meleğim
    yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Yorum

önceliklle şunu söylemek istiorum....bir ilşkide ister ayrılık olsun ister olmasın ilşki esnasında veya ayrıldıktan sonra saygıyı kesinlikle kaçırmamak lazım ...birde erkeğin kesinlikle kadına kadınına karşı onu yoracak kıracak olaylardan kaçınması lazım....ben bunları duyunca hemcinslerimden kendimden iğreniom hani biz delikanıydık bizler nasıl erkeğiz erkeklik nerede neremizde erkeklik erkeklik bir kızı tehdit edip onun psikolojini bozmakmı tehdit etmekmi onu zoramı sokmak.....erkeklik aslında başımızın yerde olması ağırbaşlı olmamaızdır aslında ,,,,,bir kadın bize tokatta atsa el kaldırmmamak lazım aslında ben kadına şiddeti ,,,bir kişinin bir bebeğe küçük ve korumasız ve bebeğe vurmasına benzemiyom küçük bir bebek kendini koruyabilirmi bir kadında kas güç yapısı olarak kendini koruyamaz yani biraz şerefli olalım mesela burada gökçenin kararanına saygı göstermeli karşı taraftaki kişiler erkeklik bunu gerektiriri....erkeklik cinsiyetle olmaz şerefle ve haysiyetle olur

Yorum

işte bu şekilde devam edemeyeceğim için bırakmalıydım ve yaptım öyle korkmuştuki gözüm sanki yapamayacağım bişeymiş gibi geliyordu ayrıldığımda kendimi bi yükün altından çıkmış gibi hissettim ama bitmedi işte hala hayatımda sanki hala tedirgin çıkıyorum dışarıya bişey yapacağından değil ilişki içerisindeyken sürekli baskı altında olduğum için sanki hala o baskı devam ediyomuş gibi garip bi his..

geçen gün facebookta bi arkadaşımın sayfasına bakıcaktım sayfa yönlendirilirken birden kapatmam lazım gibi geldi o görüyor nereye neden bakıcaksın dicek gibi geldi ve profilime tıklayıp sayfayı aşağı indirdim...ve bunu ciddi ciddi onun yanımda olduğuna inanarak yaptım halbuki odamdaydım gecenin bi yarısıydı ve kimse yoktu kendimden korktum...

benim neler yaşadığımı bilmeyen insanlar hayatım hakkında yorum yapmamalıydı yargılamamalıydı onun şirinlik taslamak için çevreme gidip şirinlik taslamasıyla kız çocuğa acı çektiriyoroldu ama kimse benim ne yaşadığımı sormadı sorsalardıda anlatmazdım çünkü benim hayatım

invasor; evet sözlümdü ayrıldığım durumlar düzelince yine çok farklı bi insan halini alan oydu işte...

hayat_işte; benim yaşadıklarımı en yakından sen biliyorsun bişeylerin tortusu hep kalır ben kimsenin lafını umursayan biri değilim hatta umursayanlara kızardım biliyorsun daha önce yaşadıklarımda kime neden kızdığımı...ama bunlar benim en yakın çevrem
        birde en çok dokunan ayrıldığım kişi sakinleşene kadar insanların benden uzak durması hani başımıza iş açılmasın diye...sebep olduğu şeylere bakarmısınız.

biyolog;kesinlikle çok haklısın bu heriki taraf içinde geçerli ayrılmak illa aldatmayla yalanla dolanla olan bişey değilki insan gerçekten sevdiğine içten pazarlıklı olamaz bilmedende olsa en saf en temiz halini gösterir ona ...

korkularından iş bile yazamıyorlar bana evde boşboş oturuyorum 1 aydır bütün iş arkadaşlarım işlerini tutmuşken ben evde oturuyorum...
        toplandıklarında beni aramıyorlar çünkü tedirgin oluyorlar

ve bütün bunlara karşılık annesi beni arayıp yazıklar olsun sana sen herşeyi hakediyorsun dedi...bunu neden dedi halen daha bilmiyorum...
        rahatladığım tek nokta bu ilk defa birine karşı saygımı bozdum iyiki yapmışım yoksa çok rahatsız hissedecektim kendimi...

Yorum

canım benim bizde mutlu olmayı hak ediyoruz.Ne olur yebiden saçma düşüncelerle uğraşma.Boşver artık.Canını yakmasına izin verme.Neler atlattık nelerin üstünden geldik biz hatırlasana.Ateş olsa cürmü kadar yer yakar.Rahatsız işte başka birşey yok.Diğer insana gelince de sabırlı olmalısın.Hayat bu ne dakika ne şekilde karşımıza çıkacağı belli olmaz.Lütfen güçlü ol.Sen bunu başaabilirsin...
          Bu gün daha çok sardı sensizlik
          daha çok hissettim yokluğunu
          sabah uyandığımda odamda kokun vardı
          sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
          dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
          çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
          sıcak kucağını özledim be meleğim
          yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Yorum

İşleniyor...
          X