Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadın Psikolojisinden anlamak!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kemaltürk View Post
    kimden bahsediyoruz
    Arkadaş dalga geçmiş , bende yapma böyle dedim

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
    ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
    ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
    уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera View Post
      erkek ruhundan anlıyomusunda kadın ruhundan anlamaya yeleteniyorsun mezapotamyalı.
      O cevabı bu arkadaşımıza vermen daha doğru olurdu , ben şakayla karışık yaptığının yanlış olduğunu belirtmenin daha medeni olacağını düşündüm..

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
      ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
      ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
      уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

arkadaşlar foruma girmeden önce forum kurallarını okumuş, kayıt olmadan öncede bu kuralları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi teyit ederek girmiş olmalısınız, ki kayıtlı üyeler olduğunuza göre bu kaçınılmaz. lütfen kurallara uyalım uymayanları uyaralım. burası alabildiğine çok mesaj yazan yada yorum yapanın bonus aldığı yada şu an giremediği yerlere girmeye hak kazandığı bir platform değil bunu sizde biliyosunuz, lütfen 'bildiğimiz' e göre davranalım ve yazdıklarımıza özen gösterelim.
        ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

bir kadın olarak bile kendi psikolojimi çözemiyorum ki bir erkek olarak senin kisi hatta sana tavsiye veren erkeklerin bile mümkün değil şaka bir yana hayatımda hep erkeklerle iyi anlaştım... ama bu sanırım önce biz kadınların en zor anlarında yanında olmakla ilgili... kadınlar başları sıkıştıklarında yardımcı olabilecekleri erkeklerden hoşlanırlar... onlara kendilerini aciz hissettirmeyen ama yanlarında ve arkalarında olan erkekleri... tabi birde bunlara ek olarak ki bu bence doğru(denedim gördüm) kendilerini güldüren erkekleri daha çekici bulurlar ve yanlarında olmaktan hoşlanırlar birde bir erkek bir kadın yanında ağlıyorsa işte olay budur,kadın daha bir yakın hisseder kendini benden söylemesi
          Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

madamsungur kafam karıştı söylediklerinden bişey anlamadım:S
            Hayatın yarısı söylemekse, diğer yarısı da yazmaktır...

Yorum

İlksen söylediklerine katılıyorum sağol.. ben zaten doğal olmak istiyorum..değişmek istediğim ben değilim de benim sosyal ortamlarda nasıl hareket edeceğim durumlar bunları öğrenmek istiyorum.şöyle söyleyeyim mesela ben bir kızla tanışmak istiyorum nerde tanışabilirim çay bahçaseninde, sokakta, sinemada yada herhangi bir yerde bir kızla tanışmak için neler yapmam gerekir kıyafet önemlimidir güzel konuşmak gerekirmi hepsinden önemlisi nasıl konuşulur bunları tecrübe ederek öğreneceğim tabi de ilk önce kadın psikolojisinden anlamadan bir işe başlamamak gerek diye düşünüyorum çünkü o zaman kendim rahatsız oluyorum çekingen oluyorum..ben anlatmayı beceremedim duygu ve düşüncelerimi söylemeyi bilemiyorum belki de en basitinden sevgilim olması için ne yapmalıyımbunu demek istiyorum anladınız mı? çapkın bir erkek nasıl olmalıdır neler yapmalıdır bunları öğrenmek istiyorum...bu güne kadar uzun ilişkim olmadığı için doğal olarak bazı şeyleri yaşamadığım için nasıl konuşacağımı bilmiyorum vede öğrenmek istiyorum..

Yorum

beni yanlış anladın konuşma tarzım öyle benim ben sadece çapkın erkek nasıl olunur gidin google de ara demişsiniz ya benim çapkın olmak isteyebilirim bunun sizinle ne alakası var? düşüncelerimde özgür bir insanım ben sana niye çapkın değilsin diye bişey diyormuyum yanlış anlaşılcam yine konuşma tarzım benim bu kusura bakma..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavimavi
                  merhaba kemaltürk..sen kimin mesajını sildin?

yoksa benim mesajımımı sildin?..çünkü kendi mesajımı göremedim...
                  kemaltürk ancak kendi mesajını silebilir mavimavicim.

ayrıca onun da silmiş olduğu herhangi bir mesaj yok.

sen hangi mesajını göremedin onu bilmiyorum ama bana özelden yazabilirsin
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                    kemaltürk ancak kendi mesajını silebilir mavimavicim.

ayrıca onun da silmiş olduğu herhangi bir mesaj yok.

sen hangi mesajını göremedin onu bilmiyorum ama bana özelden yazabilirsin
                    merhaba iyimser,yardımın için çok teşekkür ederim

ben bu sitenin ayarlarını daha tam öğrenemediğim için tam bilemedim ondan sordum..bide benim yazdığım mail silinmiş gibi geldi e böle sitenin ayarlarından da anlamadığım için sormak istedim..tekrar çok soal yardımın için
                    :10:

Yorum

sn.asi ve mavi, benim sana önercegim madem insanız, düşünüyoruz o zaman biraz "FELSEFE" okumamız gerektigine inanıyorum.Felsefe, ruh güzelligi saglar,mutlulugu amaçlar,yaşama sanatını ögretir.

Yorum

felsefe ile ne alakası var yinede önerin için sağol...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RevolutionIST View Post
                          O cevabı bu arkadaşımıza vermen daha doğru olurdu , ben şakayla karışık yaptığının yanlış olduğunu belirtmenin daha medeni olacağını düşündüm..
                          arkadaş o an online değildi birde yüze söylemeyi tercih ederim birde neden daha doğru olurdu arkadaşındamı sana benziyor ayrıca seni bu kadar rahatsız eden özelliğim nedir hoşgeldinmi demedim

Yorum

Başlık kadın psk anlamak olmasa da ''kız tavlayamıyorum lütfen acil yardım'' olsa daha iyi olurdu bence.Ben bu portalda yaşadığı ya da kendine yaşattığı sıkıntılardan dolayı gerçekten zor günler geçiren insanlar yazıyor diye düşünüyordum.Sanki bu tarz meraklar için arkadaşlık siteleri daha uygun olur gibime geliyor.Kimseyi kırmak istemem ama doğru düşünmüyormuyum ne dersiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adagio View Post
                              Başlık kadın psk anlamak olmasa da ''kız tavlayamıyorum lütfen acil yardım'' olsa daha iyi olurdu bence.Ben bu portalda yaşadığı ya da kendine yaşattığı sıkıntılardan dolayı gerçekten zor günler geçiren insanlar yazıyor diye düşünüyordum.Sanki bu tarz meraklar için arkadaşlık siteleri daha uygun olur gibime geliyor.Kimseyi kırmak istemem ama doğru düşünmüyormuyum ne dersiniz?

Bir yerde haklı olabilirsiniz ama bu arkadaş kendini açıkca belirtmemiş burada. Kendisi sosyal fobili biri. Ve sosyal çevresi hiç yok denecek kadar az. Belli bir yaşa gelmiş ve karşı cinsle konuşurken aşırı heyecan yapıyor veya söyleyemediklerini söyleyemiyormuş.Burada bi şekilde nasıl diyaloga girerim ve içine çekildiği kabuğundan nasıl çıkarım gibisinden fikirler alıyor. Bizzat kendisiyle konuştuğum için size yazma ihtiyacı duydum, yoksa kız tavlama prensiplerini sormuyor aslında, telafuzunda hatası var...
                              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

kankim benim yerime söylemiş zaten xD bura psikoloji forumu bende bir derdimi söyledim..artık anlamak istemiyorum :S yaşayarak öğreneceğim herşeyi..

Yorum

İşleniyor...
                                X