.................................................. ..............
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu belirtiler neyi gösteriyor???
Collapse
X
-
mrb. benim kardeşimde de buna benzer durumlar vardı. hatta senden daha ağırdı durumu. sen en azından buraya yazma cesareti göstermişsin ya da sesler duyduğunu ama bunu senden başkalarının duymadıklarını söylüyorsun yani onların o sesleri duymadığını biliyorsan onlara söylemişsin demekki bu durumu. benim kardeşim bunları bizle paylaşmıyordu. biliyorduk psikolojisinin bozuk olduğunu, halüsinasyon görüyordu, sesler işitiyordu, kokular duyuyordu, vücudu sanki kendinin değilde başkasınınmış gibi hissediyordu vs. vs. İlaçlar kullanıyordu, hastaneye yattı 3 kere filan. en sonuncusu hariç diğerleri işe yaramadı. son yattığı hastanede çok geç kalındığını söylediler. ve ilaçlara da artık cevap vermediği için elektroşok yapmaları gerektiğini söylediler. elektroşok sırasında aynı zamanda bu ilaçlarla iğnelerle devam etti. 1 ay kadar yattı hastanede. ve çıktıktan sonra biraz zaman geçtiğinde durumu git gide daha iyi bir hal aldı. şuan maşallah çok iyi. benim tavsiyem seninde bu tedaviyi araştırman. hem intihar girişiminde de bulunuyorum demişsin. elektroşok intihar girişiminde bulunanlara uygulanıyor. bence doktoruna bir danışmalısın bunu.
-
cigerimi yakıyorsun cigerimi kardeşim.... sana bu 4 senedir bir adımda olsa,bir yudumda olsa iyiye dogru adım attıramadım ama bu demek degilki sen iyileşmeyeceksin...senin bu yaşadıklarını ve dahada agırını annem yaşadı tam 8 sene ve sonunda o iyileşti...
bir gün gelecek O KAHROLASI ACILAR SON BULACAKTIR---İŞTE BURAYA YAZIYORUM SON BULACAK---
SEN DEGİLSİN BUNDAN ÖNCEKİLERDE VE DAHADA AGIRINI ÇEKTİLER ELBET BUNLAR DÖNECEKTİR SANA EN KOYUSUNDAN MUTLULUK OLARAK BELKİ BU DÜNYADA BELKİ ALLAHIN YANINDA AMA ELBET DÖNECEKTİR....
bak yukarda bir arkadaş elektro şok yani ekt önermiş bende ona katılıyorum bu şu durumda bence yapılacak dogru olan adım çünkü sanıyorum beynin dengesi iyice bozulmuş ve yanıt vermiyor ilaçlara ---7 günlük bir ekt bunu dengeye oturtur +düzenli ilaç ---- FAKAT SANMAKİ BUNLAR BENİ TAM İYİ EDER BUNLAR SADECE SANA %50 YARDIMCI OLUR GERİSİ SANA AİTTİR YANİ GAYRET EDECEKSİN,GAYRET.....
BİR ÇİÇEK EKTİM BAHÇEME AYAZ VURDU ..SOGUK VURDU ...AMA O DİRENDİ SULADIM BİR YEŞİL FİLİZİNİ GÜNEŞE ÇEVİRDİ CANLANMAK İÇİN SAVAŞ VERDİ...BEN ÇEVRESİNİ TEMİZLEDİM ANLIYORMUSUN KARDEŞİM....CANLANDI O BÜYÜDÜ BÜYÜDÜ VE GÜÇLENDİ....
CİGERİMİ YAKIYORSUN KARDEŞİM CİGERİMİ..ARTIK BIRAK O HAYAL ÇOCUGUNU BIRAK O HAYAL SEVGİYİ..O UMDUGUN OLACAGINI SANDIGIN EVLİLİGİ...UNUTMA Kİ HAYAL GÜZEL BİLE OLSA HERŞEYİN AŞIRISI ZARARDIR BEYİNDE TERS TEPER BUNLAR
SANA DİYORUM Kİ YAŞAMAK MI İSTİYORSUN BİR KAÇ ŞARKI DİNLE EN KOYUSUNDAN MUTLULUGUN...DİYORUMKİ YAŞAMAK MI İSTİYORSUN YENİ DOGAN GÖZLERİ YUMUK BİR KÖPEGİ AL ELLERİNE BAK SANA O HAYALİNDEN DAHA YAKIN OLACAKTIR...DİYORUM Kİ MUTLU OLMAK MI İSTİYORSUN GEÇ DÜNYAYLA DALGANI SANA DELİ Mİ DİYORLAR DELİYİM DİYE HAYKIR ŞU ALLI MORLU DAGLARA VE İÇİNDEN EN GÜZEL BİR GÜLÜCÜK AT Kİ YANSISIN YANKI OLARAK
SANA DİYORUMKİ MUTLU OLMAK MI İSTİYORSUN GEÇ AYNANIN KARŞISINA KENDİNLE DALGANI GEÇ SAKIN DEME ÇİRKİNİM DİYE KARDEŞİM ÇÜNKÜ SEN BENİM GÖZÜMDE DÜNYANIN EN GÜZEL KIZISIN SAKIN DEME ÇİRKİNİM DİYE ÇÜNKÜ SENİN KALBİN DÜNYANIN EN GÜZEL KALBİ.....
SANA DİYORUM Kİ BAK GÖKYÜZÜNE BAK UÇAN BİR LOKMA EKMEK İÇİN MÜCADELE EDEN KUŞLARA SENDE ONLAR GİBİ AŞKLA SEVGİYLE ÖZGÜRCE MÜCADELE ET VE UNUTMAKİ SENİ HERŞEYDEN ÖNCE SEVEN BİR ALLAH VAR VE O İNANIRSAN BİR ÇOK ŞEYE KAFİDİR........Last edited by alemozgur; 14-07-2010, 11:30 AM.
Yorum
-
yalnız değilsin yanındaki insan sana sahip çıkmalı ve destek olmalı bu çok önemli.. ben çok acı günler geçirdim korkuyordum yerimde duramıyordum o oda senin bu oda benim gezip duruyordum deli gibi.. nefesim soluğum kesilmişti.. gözlerim bi noktaya bakıyordu yattığım yerde. yazarken bile aklıma geliyor yine etkileniyorum.. annem olmasa yanımda intaar etmeye kalkardım belki.. bu durumlarıda içtiğim RİSPERDAL yüzünden yaşadım ama ben hala kaygılıyım annem babam yok olsa yalnız kalcam bi başıma çaresiz kim bakcak ya öyle hasta olursam falan diye düşünüyorum.. evde yalnızken bazen kafam bu düşüncelerle meşgul oluyor.. çok kötü durumlar allah herşeyin hayırlısını versin dertli kullarına edalar ihsan eylesin.. bizide ayırmasın...
Yorum

Yorum