Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çocukluğunda dayak yemeyen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: HANZADE_gam
    Slm ben Hanzade ,

ben de hiç dayak yemedim annemeden ,babamdan

annem de yememiş zaten .Ama o agır manik di ,ben daha hafifim ona göre ,yani insan bazen nasıl yetiştirlirse yetiştirlsin .

Eğer o sizin geninizde varsa hastanmanızı önlemiyor .

Ama annem çocugunu dövene çok kızardı .Hatta bir gün tam Nişantasında çocuguna tokat atan kadına gitti yapmayın diye .(oda çocuk şimdi yemek yedi üstüne dondurmamı ne istemiş ).aglıyormuş .

veeee annem kadına döndü bak canım o tokat öyle degil böyle atılır diye kadına bir tokat attı.

HANZADE
    .
    evvelden açtığım genetik başlıklı yazıma çok arkadaştan olumsuz cevaplar gelmişti.Günümüzün gelişmiş teknikleriyle yapılan araştırmalarda ispatlıyor %60-70 oranında genlerle geçiyor psikolojik hastalıklar. :!:
    Madalyonun diğer bi yüzü var ki :arrow: dönüp dolaşıp şiddete açılıyor bütün kapılar.kimbilir kaç kuşak evvel görülen şiddet,öyle bir şey ki gen.
    :arrow: kuşaklar boyu çıkmayan bir hastalık(atıyorum kanser) bi anda kendimizde olşuyor.
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen
      Benim merak ettiğim bu kadar dayak yemiş arkadaşımız var küçükken. Şimdi anne yada babanızla yani size şiddet uygulayan bireyle aranız nasıl ?
      Ben 26 yaşındayım ve halen 6 7 yaşlarında babamın bana attığı aşırı sert bir tokat nedeniyle onla aram iyi değil. Yani aram iyi olsun istiyorum ama aynı evin içinde yaşayan iki yabancı gibiyiz gün içinde diyaloğumuz 3 cümleyi geçmiyor. Üzülüyorum bu duruma ama benim suçum yok o yüzden rahatım. Yarın öbürgün ölüp gidecekler o zaman nasıl hissetcem bilmiyorum. ama bildiğim birşey eğer çocuğum olursa mükemmel bir baba olacağımdır.
      benim yaşadıklarımı ailesiyle yaşayan varmıdır bilmem ,belkide fazlası vardır ama..benim kileri görseniz ideal anne babayı oynuyorlar.torunlarına kızılmasına tahammülleri yok .hatta çocuklara yüksek sesle bile hitap edemiyorum onların yanında.şaşılacak şey.neyse eski defterleri açmıyorum ,çok sık görüşmüyorum.

Yorum

nadiren de olsa vardır dayaksız büyüyen çocuk..ben üniversite 2deyken en son dayak yemiştim sanırım ama daha acısı babamın kızıp ta anneme vurduğunu görmemdi..hala tüylerim diken diken olur ama ne atabiliriz ne satabiliriz her şeye rağmen babamı da seviyorum keşke hiç el kaldırmasaydı belki bugüne kadar ona kızıp da intikam alıyorum oh işte duygusuyla çocukça yaptığım bir çok hatayı yapmazdım diyorum ama....

Yorum

Bir kez tokat yemiştim , ama annem babama fena çıkışmıştı , geldi özür diledi bende diledim barıştık
          Zaman zaman bazı lafları oluyor kızınca dövmekten beter ediyor , ama büyüdükçe daha az hata yapıyorum ve bunları daha az duyuyorum bu sene sadece 1 kez duydum

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
          ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
          ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
          уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

şiddete maruz kaldım ama okkalı dayak yemedim
            IşIk VER BANA !

Yorum

fazlasyla yedim.sokakta.akrabaların yanında.arkadaşların yanında.bu dayaklar yüzünden bir daha ne arkadaşlarımın ne de akrabalarımın yüzüne bakabilirimdim.kendimi aşağılık hissediyordum.suçluluk duyuyordum.

Yorum

sosyal fobimin oluşmasında ki etkenlerden olduğunu düşündüğüm dayak konusunda maalesf ben de muzdaripim..insandaki özgüven duygusunu bitiren ve içe kapanmasına neden olan davranışların başında gelir maalesef..

Yorum

babam sadece 1 kez tokat attı. ama orda da haketmiştim. yapmasa daha iyiydi ama gerçekten haketmiştim. çok suçluydum. bizim ailede şiddet yok.

Yorum

daha aylar önce paylaşmıştım ben.üzerine çok yazıldı.
                    bence şiddet içerikli eğitimler genlere işleniyor.bu sebepten çocuklarımızın da çocuklarında şiddet eğilimi olabiliyor.
                    toplumda gerginliklerde bu su yüzüne daha çabuk çıkıyor.
                    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

çocukluğumda çok dayak yedim,hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum...korkak,içine kapanık bir çocuk oluyosun...
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
                        Dayak yemezsen çok şımarık biri olursun ve ennde sonunda senn bu şımarık tavrına gıcık olan birisi çıkacak ve bir kavgaya karışacaksındır

Heleki arkadaş çevresinde illaki dayak yiyeceksin

bu kaçınılmaz
                        şiddetle sorunlar çözülüyorumu 01234

Yorum

bir kaç fiske yemek lazım bence yoksa sımarıyorlar...
                          öldürmeyen acı güçlendirir !

Yorum

İşleniyor...
                          X