Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok merak ediyorum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: düttürü dünya
    bişeyi en iyi onu birebir yaşayan bilirmiş , elbetteki rahatsızlıklarını en iyi şekilde atlatmış bi hasta elbetteki diğerlerinden çok daha tecrübeli bir psikoloji doktoru olabilir bence herhangi bir mahzuru yok
    teşekkür ederim düttürüdünya moral oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oksiyus View Post
      Çokta iyi olur.:RpS_wink:
      teşekkür ederim oksiyus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: janedoe
        yahu kelin merhemi olsa başına sürer..
        başarılı psikolog olamaz bence çünkü her hastanın sorununu kendisiyle ilşkilendirmeye çalışır
        o yüzden denemesin bence..
        teşekkür ederim..yinede denemeye değmez mi?olmuyorsa inceldiği yerden kopar zaten

Yorum

benim bir psikologum vardi bipolardi staj goruyodu ve illeri yasta baslamisti okula stajdan veda partisine devet etmisti bunu anlatip mutluluktan aglamisti.... ama digerlerine ragmen daha bi aktivelerde iyiydi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kedigiller View Post
            benim bir psikologum vardi bipolardi staj goruyodu ve illeri yasta baslamisti okula stajdan veda partisine devet etmisti bunu anlatip mutluluktan aglamisti.... ama digerlerine ragmen daha bi aktivelerde iyiydi
            yazdıkların beni çok mutlu etti kedigiller teşekkür ederim..bende bipolarım

Yorum

ben mesala hollandada cok rastliyorum yuksek seyler yapan sizofrenileri bile ama turkiyede verilen ilaclar okadar fazlaki yerlerinden nasil kalkiyolar hayret ediyorum..turkiyede hasta olmak zor ama madden maneven bence ama mesala o anlatigim kadin yillarca gonullu olarak psikiyatr kliniginde calismisti ve kocasida destekti ona cok fazla bende psikoloji nin turkiyede olamyan bi bolumunden baslamistim daha cok aktivetilere yonelik ama yapamadim simdi psikiyatr hemsireligini dusunuyom bir yil sonra

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kedigiller View Post
                ben mesala hollandada cok rastliyorum yuksek seyler yapan sizofrenileri bile ama turkiyede verilen ilaclar okadar fazlaki yerlerinden nasil kalkiyolar hayret ediyorum..turkiyede hasta olmak zor ama madden maneven bence ama mesala o anlatigim kadin yillarca gonullu olarak psikiyatr kliniginde calismisti ve kocasida destekti ona cok fazla bende psikoloji nin turkiyede olamyan bi bolumunden baslamistim daha cok aktivetilere yonelik ama yapamadim simdi psikiyatr hemsireligini dusunuyom bir yil sonra
                inşallah senin de her şey istediğin gibi olur..evet türkiyede hasta olmak gerçekten zor.

Yorum

Bu durumdaki birinin değişik bir alana yönelmesi bence daha iyi olur. Özellikle klinik psikoloji yıpratıcı bir alan. Kişinin kendinde de ciddi sıkıntılar varsa farklı bir alan öneririm.
                  Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psychologist__ist View Post
                    Bu durumdaki birinin değişik bir alana yönelmesi bence daha iyi olur. Özellikle klinik psikoloji yıpratıcı bir alan. Kişinin kendinde de ciddi sıkıntılar varsa farklı bir alan öneririm.
                    amaa neden? sonuç bu olunca,yani böyle düşününce zar zor kabullendiğim hastalığımla ilgili,geleceğimle ilgili saçma sapan şeyler düşünmeye başlıyorum..neden bu iğrenç hastalıklar yüzünden hayal ettiğimiz yaşamı yaşayamayalım ki..sadece biraz şans verilirse ben bu hastalıklarda ne kadar olumlu sonuçlar yaşanacağınıda kendi deneyimlerimden gördüm..

Yorum

teknik olarak bir engel yok psikolog olabilmen için. ama benim söylediklerimi anlayabilmen için kliniğe girmen lazım. bilmiyorum hiç klinik tecrüben var mı staj filan... görsen ne demek istediğimi anlayacaksın. sana gelen insanlar hiçbir zaman güzel bir şeyle gelmeyecekler; sürekli sıkıntı dert keder... bunlarla tüm gün yüz yüze kaldığını düşün.
                      Yani hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum; tabi yine de kararı verecek olan kendinsin.
                      Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

teknik olarak bir engel yok psikolog olabilmen için. ama benim söylediklerimi anlayabilmen için kliniğe girmen lazım. bilmiyorum hiç klinik tecrüben var mı staj filan... görsen ne demek istediğimi anlayacaksın. sana gelen insanlar hiçbir zaman güzel bir şeyle gelmeyecekler; sürekli sıkıntı dert keder... bunlarla tüm gün yüz yüze kaldığını düşün.
                        Yani hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum; tabi yine de kararı verecek olan kendinsin.
                        teşekkür ederim...belkide haklısınız..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                          teşekkür ederim...belkide haklısınız..
                          insanları ümitsizliğe düşümeyi hiç sevmem ama zaten bunları da umudunu kırmak için söylemiyorum. klinik psikolojinin durumu bu; açıkça anlatayım dedim.

Yorum

insanları ümitsizliğe düşümeyi hiç sevmem ama zaten bunları da umudunu kırmak için söylemiyorum. klinik psikolojinin durumu bu; açıkça anlatayım dedim.
                            sorun yok.. zaman ayırıp,cevapladığınız için teşekkür ederim..daha ayrıntılı düşünmemi sağladınız..

Yorum

rica ederim ne demek
                              kendin için en uygun alanı seçersin umarım.

Yorum

rica ederim ne demek
                                kendin için en uygun alanı seçersin umarım.
                                teşekkürler..iyi akşamlar..

Yorum

İşleniyor...
                                X