Bundan 8 ay önce 6 senelik işimi bıraktım..Suan home office evden işlerimi devam ettiriyorum..Suan eskiye nazaran daha fazla kazanıyorum ancak bu bile beni tatmin etmiyor..Yeni bir iş geldiğinde bile istemeyerek yapıyorum o işi..
Acıkcası hiçbirşey beni mutlu etmiyor
Herzaman tek bir soru soruyorum kendime..Amacın ne? Cevabı hiç..
İlerisi için ne hedefim var ne de baska birşey..Hersey boğuyor beni..Bir arkadasımla cıkıp dısarıda bulusmak bile beni yoruyor,istemiyorum.Cunku buda beni mutlu etmiyor.
Yaklasık 3 senelik bir ilişkim var ve bu mutsuzlugum ilişkime bile yansıyor..Sanki tek gücüm erkek arkadasım gibi hep ona dayanıyorum..sinirimide, mutsuzlugumuda ondan cıkartıyorum..Onunlada ilişkim monotonlaştı.
Hiçbirşey yetmiyor bana!! Acıkcası hayat bana bombos gözüküyor! Bu durumdan cıkmak istiyorum artık,nedir benim derdim yardımcı olurmusunuz lütfen..
Acıkcası hiçbirşey beni mutlu etmiyor
Herzaman tek bir soru soruyorum kendime..Amacın ne? Cevabı hiç..İlerisi için ne hedefim var ne de baska birşey..Hersey boğuyor beni..Bir arkadasımla cıkıp dısarıda bulusmak bile beni yoruyor,istemiyorum.Cunku buda beni mutlu etmiyor.
Yaklasık 3 senelik bir ilişkim var ve bu mutsuzlugum ilişkime bile yansıyor..Sanki tek gücüm erkek arkadasım gibi hep ona dayanıyorum..sinirimide, mutsuzlugumuda ondan cıkartıyorum..Onunlada ilişkim monotonlaştı.
Hiçbirşey yetmiyor bana!! Acıkcası hayat bana bombos gözüküyor! Bu durumdan cıkmak istiyorum artık,nedir benim derdim yardımcı olurmusunuz lütfen..

Yorum