Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayattan hiçbir beklentim yok!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayattan hiçbir beklentim yok!!!

Bundan 8 ay önce 6 senelik işimi bıraktım..Suan home office evden işlerimi devam ettiriyorum..Suan eskiye nazaran daha fazla kazanıyorum ancak bu bile beni tatmin etmiyor..Yeni bir iş geldiğinde bile istemeyerek yapıyorum o işi..
    Acıkcası hiçbirşey beni mutlu etmiyor Herzaman tek bir soru soruyorum kendime..Amacın ne? Cevabı hiç..
    İlerisi için ne hedefim var ne de baska birşey..Hersey boğuyor beni..Bir arkadasımla cıkıp dısarıda bulusmak bile beni yoruyor,istemiyorum.Cunku buda beni mutlu etmiyor.
    Yaklasık 3 senelik bir ilişkim var ve bu mutsuzlugum ilişkime bile yansıyor..Sanki tek gücüm erkek arkadasım gibi hep ona dayanıyorum..sinirimide, mutsuzlugumuda ondan cıkartıyorum..Onunlada ilişkim monotonlaştı.
    Hiçbirşey yetmiyor bana!! Acıkcası hayat bana bombos gözüküyor! Bu durumdan cıkmak istiyorum artık,nedir benim derdim yardımcı olurmusunuz lütfen..

aynı şeyleri bende yaşadım ve yaşıyorum. bunun adı depresyon ve benim bir artım daha var oda anksiyete. tedavi olup olmadığını ilaç kullanıp kullanmadığını yada ilaçlara ve tedaviye karşı olup olmadığını bilmiyorum ama yardım alman doğru olacaktır bence. he ben ilaç içmek istemiyom da dersen kendini zorlaman lazım. çoğu zaman istemediğimiz şeyleri yaptığımız olmuyomu bi düşün. ama yapıyoruz yapmak zorunda kalıyoruz. evde çalışmanda çok güzel bu arada. doktora gitmek isteyip gidemeyenlerde var senin bak o sorununda yok en azından. bunların geçici olduğunu depresyondan olduğunu bil ve kafana takma. şimdiden geçmiş olsun.
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

inanç lazım size... biraz maneviyatınızı geliştirirseniz, herşey daha anlamlı görünecektir...
      bişnev...

Yorum

anladığım kadarı ile hayatınızda işiniz iyi geliriniz iyi yolununda giden bir ilişkiniz var. ama sıkılmışsınız. belkide monotonluktandır. ne bileyim sevdiğinizle birlikte tatil planı yapmanız bir yerlere gitmeniz ya da yalnız kendiniz bir yerlere kafa dinlemeye gitmelisiniz. her insan yaşar bunu. hayat bazen monotonlaşır ve bunalırız. birazcık kafa dinleme ya da farklı bir şeyler yapmak size iyi gelebilir diye düşünüyorum. yoksa hayatınız eksiksiz pek çok insanın istediği hayat var. sadece biraz soluklanmalısınız o kadar.

Yorum

Neye dayanarak bunu dediniz?

Yorum

İşleniyor...
          X