sizce uzaklık bir ilişkiyi bitirir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cevaplarınızı bekliyorum...
Collapse
X
-
sevginin büyüklüğüne, çiftin kararlılığına, sadakatine ve güvenine bağlı diye düşünüyorum.. biraz daha açarsanız, net bir cevap alabilirsiniz.Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
-
İlişki sağlam bir temele sahipse bitirmez. Benim bildiğim örnekler var. Mesela bir kız arkadaşımın sevgilisi 3 yıl Moskova'da çalışmıştı. Bu süre boyunca birbirlerine en ufak bir sadakatsizlikte bulunmadıkları gibi sonrasında evlendiler. Ama bazı kişiler yapamazlar uzaktan. Katlanamazlar ayrılığa. Güven duymayabilir vs. Ama bu ilişkinin ne kadar sağlam ve dolayısıyla kararlı olduğuna bağlı.
Yorum
-
Hmm, güven duygusu... Güvenemiyorsun ona demek? Peki aynı şeyi o senin için düşünüyor olamaz mı? Belki o da aynı kaygılara sahip.
Hem bu görüşemeyeceğiniz anlamına gelmez. Telefonla, internetle rahatlıkla iletişim kurarsınız. Emin ol, uzaktan da olsa sana olan bağlılığını anlayabilirsin.
Yorum
-
anlamadım. bitmiş bir ilişkiden mi bahsediyoruz? eğer öyleyse, ilişkinizi bitiren şey uzaklık mıydı? ya da yeni başlayan hayatın uzaklıkla ilgisi ne? kafam karıştı :SBir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
çok afedersiniz şimdi düştü jetonum
Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
kendiliğinden gelişir her şey, endişelenmeyin..Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Mesafeler ilişkiyi az çok etkileyebiliyor. Bunu bende çok iyi bilirim. Bazen anlatmak istediğini net anlatamıyorsun, yada görmek istediğinden emin olamıyorsun. Bizde şuanda ayrı şehirlerdeyiz, devamlı iletişim halindeyiz ama bazen sorunlarımız oluyor, ve bunların bir çoğunluğu aradaki özlemden, görüşememekten kaynaklı oluyor.
Size gelince, eğerki seviyor ise zaten fazla ayrı kalamazsınız ki, mutlaka birbirinizi bulacaksınızdır..
Sevmeye engel değil mesafeler....Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Bu söze katılıyorum. Eger bagliysa ilişkiyi bitirmez artırır. Bunu geçmişte test ettim ve onayladım.Orjinal yazı sahibi: cymbaltasen benim gönlümdeysen yemende de olsan yanıbaşımdasın ama sen gönlümde değilsen yanıbaşımda da olsan yemende sayılırsın
HZ.MEVLANA
Bununla birlikte genelde günümüzdeki ilişkiler vazgeçilebilir cinsten. Mutlaka iki tarafdan birisi vazgeçebiliyor. Çift taraflı aşk pek yok. Durum böyle olunca ilişkiler daha güzelini, zenginini vs. bulunca bitiyor.
Yorum

Yorum