Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cevaplarınızı bekliyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cevaplarınızı bekliyorum...

sizce uzaklık bir ilişkiyi bitirir mi?

sevginin büyüklüğüne, çiftin kararlılığına, sadakatine ve güvenine bağlı diye düşünüyorum.. biraz daha açarsanız, net bir cevap alabilirsiniz.
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

İlişki sağlam bir temele sahipse bitirmez. Benim bildiğim örnekler var. Mesela bir kız arkadaşımın sevgilisi 3 yıl Moskova'da çalışmıştı. Bu süre boyunca birbirlerine en ufak bir sadakatsizlikte bulunmadıkları gibi sonrasında evlendiler. Ama bazı kişiler yapamazlar uzaktan. Katlanamazlar ayrılığa. Güven duymayabilir vs. Ama bu ilişkinin ne kadar sağlam ve dolayısıyla kararlı olduğuna bağlı.

Yorum

Eğer ilişki geçmişleri sağlamsa bitmeyebilir başka türlü maalesef bitiyor kuşkular şüpheler özlem bitiriyor gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler bence doğru

Yorum

bilmiyorum yeni ayrıldık ve onun yeni bir hayat kurması beni korkutuyor...yanında olamamak çok kötü...

Yorum

Hmm, güven duygusu... Güvenemiyorsun ona demek? Peki aynı şeyi o senin için düşünüyor olamaz mı? Belki o da aynı kaygılara sahip.
            Hem bu görüşemeyeceğiniz anlamına gelmez. Telefonla, internetle rahatlıkla iletişim kurarsınız. Emin ol, uzaktan da olsa sana olan bağlılığını anlayabilirsin.

Yorum

anlamadım. bitmiş bir ilişkiden mi bahsediyoruz? eğer öyleyse, ilişkinizi bitiren şey uzaklık mıydı? ya da yeni başlayan hayatın uzaklıkla ilgisi ne? kafam karıştı :S
              Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
              Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

çok afedersiniz şimdi düştü jetonum

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

teşekkür ediyorum yorumlarınız için

aslında çok güveniyorum ona ama uzaktan olunca ona nasıl davranacağımı kestiremiyorum..

Yorum

Duruma göre değişir.

Yorum

kendiliğinden gelişir her şey, endişelenmeyin..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Mesafeler ilişkiyi az çok etkileyebiliyor. Bunu bende çok iyi bilirim. Bazen anlatmak istediğini net anlatamıyorsun, yada görmek istediğinden emin olamıyorsun. Bizde şuanda ayrı şehirlerdeyiz, devamlı iletişim halindeyiz ama bazen sorunlarımız oluyor, ve bunların bir çoğunluğu aradaki özlemden, görüşememekten kaynaklı oluyor.

Size gelince, eğerki seviyor ise zaten fazla ayrı kalamazsınız ki, mutlaka birbirinizi bulacaksınızdır..

Sevmeye engel değil mesafeler....
                        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cymbalta
                          sen benim gönlümdeysen yemende de olsan yanıbaşımdasın ama sen gönlümde değilsen yanıbaşımda da olsan yemende sayılırsın
                          HZ.MEVLANA
                          Bu söze katılıyorum. Eger bagliysa ilişkiyi bitirmez artırır. Bunu geçmişte test ettim ve onayladım.

Bununla birlikte genelde günümüzdeki ilişkiler vazgeçilebilir cinsten. Mutlaka iki tarafdan birisi vazgeçebiliyor. Çift taraflı aşk pek yok. Durum böyle olunca ilişkiler daha güzelini, zenginini vs. bulunca bitiyor.

Yorum

ilişkide iletişim bozukluğu varsa ve çözülemiyorsa,bunada neden uzaklıksa eğer,ilişkiyi bitiren bir faktördür.
                            <div>OYLE ZAMANLAR VARDIR Kİ,GİTTİGİNİZ YER ONEMSİZDİR:ONEMLİ OLAN NASIL GİTTİGİNİZDİR!</div><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sinem_singe View Post
                              ilişkide iletişim bozukluğu varsa ve çözülemiyorsa,bunada neden uzaklıksa eğer,ilişkiyi bitiren bir faktördür.
                              ne cevap ve cümle ama bilge sinem'den gibi olmuş. Kimse bu cümleye yanlış diyemez.

Yorum

İşleniyor...
                              X