Arkadaşlar bi arkadaşıma aşık oldum..Yalnız nın ayrıldığı ve hala sevdiği bi kız var..Bana cok cana yakın davranıyor fakat diğer kızlara karşı da öylee..Sevgi etmek iiçin arada facebook da videoların altına filan yorum yazıyorumm ..elimden başka bir şey gelmioyor..Yanında sacmalıom resmen heyecanlanıom..Sizce benim kendisyle ilgilendiğimi anlamış mıdır ya da ona sevdiğimi açık ve net bi şekilde söylemeli mşyşm?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşça sizce bi kız erkeğe sevgisini söylemeli mi?
Collapse
X
-
-
Yalan Dünya kardeşim;
seni çok iyi anlaya biliyorum fakat sen dedinki sevdiğim çocuk bi kızı seviyor dedin.Bence sen o çocuğun o kızı ne zaman unuttuğunu anlarsan o zaman sevdiğini dile getirme çabalarına girersin.Bir kalpte iki kişi olamaz.Eğer çocuk kızı unutursa ona daha yaklaşmalısın çünkü senin huyun suyun nedir bilmiyor.Dış görüşünş aldatıcıdır her zaman ona samimi gözükki seni diğer kızlardan farklı olduğunu anlasın ve''ne kadar iyi kızmış'' gibi düşüncelere kapansın ve sana diğer kızlardan daha iyi davransın.Unutmak zaman ister tabi o çocuğundaa o kızı unutması için zaman gerekiyor ve seninde tek yapacağın şey sabır emin ol ki iyi sonuçlara varacaksın...:30::30:
Yorum
-
Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için tşklerler sağolun fakat arkadaşım sevdiği kızı unutmak istemiyor hala onu cok seviyor..kız onu istemiyor fakat o kafasında kendince bir senoryo yazmış ona inanıyor.. Bi de bu kızdan dolayı piskolojik problemleri oluşmuş ,ölmeyi dahi göze alabilecek derecede seviyor anlayacağnız..unutması içn arkadaşça destek vermeye çalıştık ama olmuyor..anlayacağınız pes ettim arkadaşlar,gücüm kalmadıı
Yorum
-
onu mu yapsam bunu mu yapsamla olmaz, seni sevecekse sever zaten sen sevdiğini söyleyince ne olacak birden şimşekler çakacak o da seni sevmeye mi başlayacak? çoğu ilişki bunlarla başlar gerçi ama o çoğu ilişkiler bir seven bir sevilen üzerine kurulu olur genelde. öyle de mutlu olurum diyosan ayrı...
Yorum

Yorum