Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaşça sizce bi kız erkeğe sevgisini söylemeli mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkadaşça sizce bi kız erkeğe sevgisini söylemeli mi?

Arkadaşlar bi arkadaşıma aşık oldum..Yalnız nın ayrıldığı ve hala sevdiği bi kız var..Bana cok cana yakın davranıyor fakat diğer kızlara karşı da öylee..Sevgi etmek iiçin arada facebook da videoların altına filan yorum yazıyorumm ..elimden başka bir şey gelmioyor..Yanında sacmalıom resmen heyecanlanıom..Sizce benim kendisyle ilgilendiğimi anlamış mıdır ya da ona sevdiğimi açık ve net bi şekilde söylemeli mşyşm?

Söylemene gerek yok zaten görüşüyorsunuz sana karşı duygusal birşeyler hissederse söyleyemezse bile elbet belli eder şimdilik bişey yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: agresiff View Post
      Söylemene gerek yok zaten görüşüyorsunuz sana karşı duygusal birşeyler hissederse söyleyemezse bile elbet belli eder şimdilik bişey yok.
      Peki cevabınınız için sağolun..

Yorum

direk söylemek hoş olmaz ama belli edersin onda da varsa bir şeyler başlar zaten ama yeni ayrıldığı için biraz sabırlı olmalısın zamana ihtiyacı vardır.

Yorum

agzi cok laf yapabilen biri degilsen hic soyleme uzulursun, sadece yakin davran, neseli davran, sonra bekle. ses cikmazsa da vazgec. diyelim ki vazgecemedin o zaman konus, icine atma

Yorum

ben bir bayım bundan 2-3 yıldan beri platonik aşkımı faceden buldum ve direk soyledim ondan hoşlandığımı, demez olaydım 1-0 önde başladı ve biraz beni süründürüyor , tavsiyem ondan hoşlandığını ufak ufak sinyallerle belli etmen

Yorum

Yazdığım yorumları siliyorum.. Artık derinlemesine yorum yazmaya gerek yok çünkü yorumlara tahammül edebilecek ve yazılanlardan faydalanmaya çalışacak sabırlı kimseler yok..! Derinlemesine yorumlar "out" yüzeysel yorumlar "in"
              Last edited by kusanadam; 11-01-2011, 10:43 PM.

Yorum

zaten arkadaşsanız sana karşı bişey hissedip hissetmediğini daha kolay anlayabilirsin....diğer kızlara da aynı davranıyo demişsin...şuan için sana karşı bişey hissetmediği açık.....söylemeni tavsiye etmem

Yorum

Yalan Dünya kardeşim;
                  seni çok iyi anlaya biliyorum fakat sen dedinki sevdiğim çocuk bi kızı seviyor dedin.Bence sen o çocuğun o kızı ne zaman unuttuğunu anlarsan o zaman sevdiğini dile getirme çabalarına girersin.Bir kalpte iki kişi olamaz.Eğer çocuk kızı unutursa ona daha yaklaşmalısın çünkü senin huyun suyun nedir bilmiyor.Dış görüşünş aldatıcıdır her zaman ona samimi gözükki seni diğer kızlardan farklı olduğunu anlasın ve''ne kadar iyi kızmış'' gibi düşüncelere kapansın ve sana diğer kızlardan daha iyi davransın.Unutmak zaman ister tabi o çocuğundaa o kızı unutması için zaman gerekiyor ve seninde tek yapacağın şey sabır emin ol ki iyi sonuçlara varacaksın...:30::30:

Yorum

Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için tşklerler sağolun fakat arkadaşım sevdiği kızı unutmak istemiyor hala onu cok seviyor..kız onu istemiyor fakat o kafasında kendince bir senoryo yazmış ona inanıyor.. Bi de bu kızdan dolayı piskolojik problemleri oluşmuş ,ölmeyi dahi göze alabilecek derecede seviyor anlayacağnız..unutması içn arkadaşça destek vermeye çalıştık ama olmuyor..anlayacağınız pes ettim arkadaşlar,gücüm kalmadıı

Yorum

Bodoslama söyle, şöyle okkalı bir tokat gibi olsun.. Sonra çek git arkana bakmadan.. Hem sen acı çekmezsin hemde karşındakinin aklı başına gelir, başka dünyalar olduğunun farkına varır..

Yorum

onu mu yapsam bunu mu yapsamla olmaz, seni sevecekse sever zaten sen sevdiğini söyleyince ne olacak birden şimşekler çakacak o da seni sevmeye mi başlayacak? çoğu ilişki bunlarla başlar gerçi ama o çoğu ilişkiler bir seven bir sevilen üzerine kurulu olur genelde. öyle de mutlu olurum diyosan ayrı...

Yorum

söylememeli.

Yorum

öyle mi yapayım..

Yorum

şimdiye dek hep kızlar beni sevdigini bana soylemistir. ben sevsem bile soyleyemiyom. benim gibi mukemmel bi erkegi kacırıyo olabilirsin. git soyle. (konuyu okumadım)

Yorum

İşleniyor...
                              X