ablamla bu eski erkek arkadaşım yüzünden tartıştık,sen neden biriyle çıktın şimdi dedikodulara katlanmak zorundasın,kendi düşen ağlamaz dedi...kendisi evlenmeden önce bir başkasıyla çıkıyor,her istediğini yapıyor...ancak bana gelince sanki dünyanın en kötü kadınıymışım en kötü suçunu yapmışım gibi yargılarda bulunuyor...acaba bu insan kendisiyle çok mu barışık,sadece başkalarının hatasını mı görüyor...kendi yaşadıklarına hiç bakmıyor mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kendisi namus abidesi:( ben....
Collapse
X
-
söyledim...cevabı şu ben doğru insanı seçtim onunla evlendim...
e bende yanlış insanı seçtim onunla evlenemedim...öleyim mi dedim
hayır ölme sadece benim söylediklerimi yap dedi...
ben senin dediklerinle yaşayacaksam sen benim yerime yaşa dedim...
o zaman ne halin varsa gör dedi
)
şu an ne halim varsa görmekle meşgulüm anlayacağın
Yorum
-
ablan kendinden ve hayattan cok emin anlasılan.. ona sunu hatırlatmakta fayda var; bosanma diye ya da evlilikte mutsuz olma diye kavramlar da var hayatta.. hayatın ne getirecegini bilemez pesin pesin basarı naraları atmasa iyi olur.. bu kadar buyuk konusması hic hos degil, senin icin degil onun icin hos degil..
ama biliyormusun ben de arkadaslarımla bu tur seyler yasadım. ben evlenmedim daha ama evlenen arkadaslar da bir hayatı ben basardım sen hala surunuyorsun havası seziyorum bana ve diger bekar arkadaslara karsı.. aynı komplex ablanda da olusmus anlaslan.. ben oyle arkadaslarımla iliskimi kesiyorum ki onlarda bunu istiyor zaten, benim gibi basarsız!
biriyle cokta gorusmek istemediklerini seziyorum..
) ablan bir kac sene sonra normale doner, ablan oldugu icin iliskini de kesemessin yaa ...
Yorum
-
seni koruma iç güdüsüyle öyel davranmış olabilir.çünkü insan sevdiklerinin kendi yaşadıklarını yaşamasını istemez.ablana hak ver konuda..Orjinal yazı sahibi: gülsevgi View Postablamla bu eski erkek arkadaşım yüzünden tartıştık,sen neden biriyle çıktın şimdi dedikodulara katlanmak zorundasın,kendi düşen ağlamaz dedi...kendisi evlenmeden önce bir başkasıyla çıkıyor,her istediğini yapıyor...ancak bana gelince sanki dünyanın en kötü kadınıymışım en kötü suçunu yapmışım gibi yargılarda bulunuyor...acaba bu insan kendisiyle çok mu barışık,sadece başkalarının hatasını mı görüyor...kendi yaşadıklarına hiç bakmıyor mu?
Yorum
-
kızların istedikleri naneleri yemesi neden bazılarına dokunuyo anlayamadım ben hala!! yazdığınız mesajdan çıkan anlam; Erkekler istedikleri naneleri yesin tamam da, bu kızların istedikleri naneyi yemelerine engel olmalıyız.Orjinal yazı sahibi: euler View PostBu kızlarda evlenmeden her naneyi yer hale geldiler,sonrası ise pişmanlık işte...Çok yazık.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Twelfth View Postkızların istedikleri naneleri yemesi neden bazılarına dokunuyo anlayamadım ben hala!! yazdığınız mesajdan çıkan anlam; Erkekler istedikleri naneleri yesin tamam da, bu kızların istedikleri naneyi yemelerine engel olmalıyız.
çünkü onlar her istediklerini ellesinler ,ama kendilerine gelince ellenmemiş olsun.
Yorum
-
bazı yanlışları öğrenmek için yaşamak gerekmiyor evet ama, bu başkalarının hayatlarına müdahale edebileceğiniz anlamına da gelmez öyle değil mi?
sonuçlarına katlanabilecekseniz, tecrübelerinizi kendiniz edinin. bundan daha büyük bir ders bilmiyorum..Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
-
evet korumak amaçlı yapıyor bunu biliyorum ancak yöntem yanlış...bu şekilde davranarak nefretimi kazanıyor...Orjinal yazı sahibi: mcmurphySana koruma maksatlı olarak bu şekilde bir tavırla yaklaşıyor olabilir,
Tabi bunu ben yinede tasvip etmiyorum ,, Her insan kendi hata yapar kendi sonucuna katlanır ,Başkasının telkinleri uyarıları insanın özgüvenini sarsar , kendinin bir birey olmasını zorlaştırır
Yorum
-
söylemek istediklerimiz farklı insan kötüyü öğrenmek için illa kötümü olmalı ve yaşamalımı yada pisliği öğrenmek için kirlenmelimi biliyorsun ki pis elini sürmessin.Orjinal yazı sahibi: mcmurphyDenize girmeden , Islanmadan yüzmeyi öğrenebilmiş bir insanoğlu olmuşmudur ?
Yorum

Yorum