Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biraz Yardım Edebilcek Varmı ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Biraz Yardım Edebilcek Varmı ??

Merhaba Arkadaşlar .
    Benim Bi Derdim War Fakat Hastalıkmı Depresyonmu Bilemiyorum Yada Bir Başka Bişeymi ..
    Ben Okuldayken Çok Normalim . Yani Okulda Hiç Bi Sorunum Olmuyor . Okul bittikten Sonra Hep Oluyor Bu ..

Okuldan Çıktıqım Zaman Arkadaşlarımın Yanına İniyorum Arkadaşlarımın Yanındayken Kahkahalar Atarken Gülmekten Kırılırken Bir Anda Bi Hüzün Geliyor İçime Bi Anda O Gülmekten Kırılan Kişi Mutsuz Hayattan Soğumuş Bi Kişi Oluyor .
    Ewdeykende Öyle Oluyor .. Ailem Ayrı Deqil . Bi Sorunum Yok Fakat Hep Böyle Oluyorr
    Bi Yardım Edebilcek Warmı Acaba
    Smdiden Tşkkr ederim .

Arkadaşlar Yardım Etcek Biri Yokmu Acaba ?? :S

Yorum

bir doktora gitmeyi denedin mi?

Yorum

Denemedim Fakat Abim Burayı Önerdi Bana Burda Yaz Sorunları Mutlaka Biri Söler Sana dedi
        Kafayı Yemek Üzereyim

Yorum

Piskolojik Destek Olmadan Sizinle Çözmek İstiyorum Sorunlarımı .

Yorum

hiç yaşadığın bir korku yada sevdiğin biri yada aşk acısı gibi şeyler var mı? yakın zamanlarda canını sıkacak bir durum... açıkcası bana çok benziyorsun

Yorum

Abimi Canımdan Çok Sewiyorum Abim Kıbrısta Okuyor Üniwersitede . Fakat Abim Okula qitmeden Öncede Wardı Bu . Son Zamanlarda Dahada Kötü Olmaya Başladım . İyice Dalıp qidiyorum . Aglamak Geliyo İçimden ..

Yorum

abinden ayrı kalmak mı seni bu denli üzüyor yani

Yorum

Abim üniwersiteye qitmeden Öncede Wardı Bu . Bi üzülüyorum Bi Sewiniyorum Hoplıyorum Zıplıyorum Tekrar Üzülmeye Başlıyorum . Arada Aglıyorum Kendi Kendime Durduk Yere ç

Yorum

durduk yere insan ağlamaz kafaya taktığın bilinç altına attığın birşeyler olmalı yad çocuklukta yaşadığın bir durum bilemiyorum biraz kendini sorgula düşün sorun ne olabilir diye

Yorum

Abim Yurt Dışında Üniwersitede . Abimin qittiqne Yine Üzülüyorum. Arkadaşlarım Benle İlgileniyolar Sewdiqim Arkadaşlarım . Annemde Babamda Gayet Benmle Güzel İlgileniyorlar . Fakat Bunun Ne Olduqunu Hala Anlamış Deqilim . Abim qitmeden Önce Yine Wardı Bu Bende. Ondan Sonra Artmaya Başladı Bu Olay İyice . Ne yapmalıyım

Yorum

İnş. Sebebini Buradaki Kardeşlerimiz Sayesinde Öqreniriz Derinnnn .

Yorum

Evet . İçime Kapanık Biriyim . Dertlerimi Kmse İle Paylaşmam Hep İçime Atarım . Birtek Sorunumu Abimle Paylaşırım Onun Dışında Kimseyle Paylaşmam.

Yorum

Bu Arada Bişey Daha Söylemek İstiyorum . Daha Yeni Aklıma geldi.
                            Ben bi rüya Görmüştüm . Rüyamda Arkadaşım Tarafından 3yerimden Bıçaklandıqımı Gördüm . İnternette Araştırdım Bunu Bıçak görmek Sewdiqin Kisilerden Ayrılmaya Küslüqe Yol Açar Yazıyordu . Ondan sonra Bütün Yaşantım Deqişti .. We Sanırım Bu Birden Hüzün Weya Birden Mutluluk sebebinin Çoqalmasıda Bu Yüzden Olabilir Diye Düsünyorum . Bu Rüyadan Sonra 4-5 Kardesimle Küstüm . Ailemle Tartışmştım ..

Yorum

Biraz Daha Açık Konuşursanız Bi Mahsuru Olurmu Acaba . Anlıyamadımda .

Dışarı Wurmayı İstemiyorum . Ben İstesem Bile Dışarı Wuramıyorum Bunları . Sanki Biri Küsüp qitcek qibi qeliyor Yada NeBiliyim Öldürcek qibi .s Biraz Saçma Ama Öyle qeliyor .. O yüzden Şu dünyada Tek qüwendiqim Kişi Abim Olduqu İçin Sadece Abime Anlatabiliyorum . Başka kimseye Anlatamıyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X