bosuna uye olmussun hykara86. senin anlattıgın durumla baslıktaki sozkonusu durumun birbiriyle zerre alakası yoktur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Daha önce konu açmıştım Kafa Çalışıyor-Çalışmıyor diye-Düşünemiyorum
Collapse
X
-
aynı sorun bende de var başkalarında da var çoğu kişide vardır özellikle sosyalfobisi olanlarda..
depersonalizasyon deniyor. yani kendine yabancılaşma. sürekli kendi bilincinin bilincinde olduğun için bilincini efektif kullanamıyorsun. arkasında anksiyete veya başka psikolojik bozuklukluklar yatar depresyonda bunlar arasında sayılabilir.
Yorum
-
saol ya , ne kaba bır uslub bu ..Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Postbosuna uye olmussun hykara86. senin anlattıgın durumla baslıktaki sozkonusu durumun birbiriyle zerre alakası yoktur.
farklı bıryerden baktım konuya hepsı bu ..
not : hormonel bozukluklar bunalım - depresyona - unutkanlığa sebebıyet verebilir..
Yorum
-
o hastalığın belirtilerinin çoğu bende var saç dökülemsi-uyku hali-unutkanlık... denemekten zarar gelmez hykara86 teşekkür ederim.Birde ben sürekli olarak bu sorundan nasıl kurtulacağımı düşünüyorum derslerde, ders dışı, maçta(basket maçında serbest atış atarken(haliyle atamıyorum atışı) sürekli düşünmem hafıza kaybına neden olabiliyor diye düşünmeye başladım derse konsantre olmaya çalışıyorum sonra bi anda yine o konuyu düşünmeye başlıyorum fen lisesi öğrencisiyim şu anda derslerim çok kötü bir an önce bu sorundan kurtulmam lazım..Başka önerileri olan arkadaşlarda varsa yapmaya hazırım.Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Postbosuna uye olmussun hykara86. senin anlattıgın durumla baslıktaki sozkonusu durumun birbiriyle zerre alakası yoktur.
Yorum

)
Yorum