Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bana yaptığının aynısını ona yaptım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bana yaptığının aynısını ona yaptım...

Kısaca geçim. Evlendim pişman oldum. Klasik. Evlendiğim adam değildi artık. Başta üstüme alındım sonra aşağı yukarı aynı olduğunu öğrendim. İlgisizlik,ben konuştuğumda kulaklarını kapama,çocuklar konusunda hiç yardım etmeme, benle değilde kumandayla evli gibi davranması, bana bir tebessüm çokken halı saha maçına giderken 32 dişini ayrı ayrı göstermesi vs...
    Ben evlenirken ona sosyal hayatından kopma erkeklerin arkadaşlarına ihtiyacı var maça git biranı iç cmt gecesi arkadaşlarınla takıl devamlı evde olman işime gelmez birbirimizi özleyelim demiştim. Suistimal edip bu olayları her gece yaptı.
    Sonuçta her kadın gibi çektim. İletişim için her yolu denedim. Dırdırcı,asabi bir cadıya dönüştüm. Boşanmak içinde her yolu denedim. Ama hep başına birşey geldi yalnız bırakamadım bir insan olarak. Sırasıyla trafik kazası,babasının vefatı,annesinin kanseri, abisinin kanseri... Baktım her girişimimde bir felaket geliyor.
    Bende içime kapandım konuşmayı dırdır etmeyi bıraktım. Görmezden geldim. Karı koca değilde ev arkadaşı gibi davranmaya başladım. Ne ağladım ne bunalıma girdim ne taktım.
    Sonra o başladı Neden benle konuşmuyorsun? Biraz sohbet etsek. Beni görmezden gelme! Senle konuşuyorum!
    Bazen en iyi iletişimin sessizlik olduğunu öğrendim. Dırdırcı cadı artık oydu
    Ben fosur fosur uyurken sabahlara kadar oturdu. İlgimi çekmek için yaptığı tripler Benim verdiğim sakin cevaplar...
    Dün akşam geldi yanıma oturdu sadece "anladım..." dedi
    "beni milyonuncu olarak son kez affeder misin?"
    maçım var gelince bira içerken konuşuruz dedim
    güldük...o kadar
    ispat edene kadar gardımı indiremem
    evliliği cehenneme dönen kadınlara sesleniyorum
    onlara onların silahlarıyla karşılık verin
    not:iyi ki kısa olucaktı
    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

nick 'ide zeyna mı yapsam?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
      Kısaca geçim. Evlendim pişman oldum. Klasik. Evlendiğim adam değildi artık. Başta üstüme alındım sonra aşağı yukarı aynı olduğunu öğrendim. İlgisizlik,ben konuştuğumda kulaklarını kapama,çocuklar konusunda hiç yardım etmeme, benle değilde kumandayla evli gibi davranması, bana bir tebessüm çokken halı saha maçına giderken 32 dişini ayrı ayrı göstermesi vs...
      Ben evlenirken ona sosyal hayatından kopma erkeklerin arkadaşlarına ihtiyacı var maça git biranı iç cmt gecesi arkadaşlarınla takıl devamlı evde olman işime gelmez birbirimizi özleyelim demiştim. Suistimal edip bu olayları her gece yaptı.
      Sonuçta her kadın gibi çektim. İletişim için her yolu denedim. Dırdırcı,asabi bir cadıya dönüştüm. Boşanmak içinde her yolu denedim. Ama hep başına birşey geldi yalnız bırakamadım bir insan olarak. Sırasıyla trafik kazası,babasının vefatı,annesinin kanseri, abisinin kanseri... Baktım her girişimimde bir felaket geliyor.
      Bende içime kapandım konuşmayı dırdır etmeyi bıraktım. Görmezden geldim. Karı koca değilde ev arkadaşı gibi davranmaya başladım. Ne ağladım ne bunalıma girdim ne taktım.
      Sonra o başladı Neden benle konuşmuyorsun? Biraz sohbet etsek. Beni görmezden gelme! Senle konuşuyorum!
      Bazen en iyi iletişimin sessizlik olduğunu öğrendim. Dırdırcı cadı artık oydu
      Ben fosur fosur uyurken sabahlara kadar oturdu. İlgimi çekmek için yaptığı tripler Benim verdiğim sakin cevaplar...
      Dün akşam geldi yanıma oturdu sadece "anladım..." dedi
      "beni milyonuncu olarak son kez affeder misin?"
      maçım var gelince bira içerken konuşuruz dedim
      güldük...o kadar
      ispat edene kadar gardımı indiremem
      evliliği cehenneme dönen kadınlara sesleniyorum
      onlara onların silahlarıyla karşılık verin
      not:iyi ki kısa olucaktı
      Maçım var gelince bira içerken konuşuruz .. ahahaha . harikasınn

Yorum

merhaba ben bu siteye yeni kaydoldum. nasıl mesaj atacağımı bile bilemiyorum. bu konuda yardımcı olurmusunuz?
        belki şimdi neden ben diye sormuş olabilirsiniz ama yazılanları okuduktan sonra aynı şeyleri yaşadığımız için size sormak istedim.
        şimdiden teşekkürler.

Yorum

Konu açmayı mı soruyorsunuz?
          Mesela genel konulara gelin forum sayfasından. Sağ tarafta forum kurallarından sonra. Dertlerinizi paylaşına basarsanız yeni konu aç sekmesi çıkacaktır.
          Aynnı şekilde sorununuzla ilgili başlığı bulup tıklayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaybeden-
            Erkekleri önce anneleri, sonra eşleri (veya sevgilileri) eğitir derler
            Yanlış!! Erkekleri babaları yetiştirir. Rolü babadan alır.

eylultuna,
            Güzel bir iletişim yolu. Bravo :113:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ++++++
              Şöyle bir durumda var ,

Belki kendi açından haklı olabilirsin , ama ben bunun tam tersinin olduğu durumlşarıda gözlemliyorum

Yani bir erkek çok fazla karısıyla ilgili alakalıysa bundan sıkılan kadınlarda mevcut

Hatta bu alakadan sıkılıp gözü dışarıya kayanlar bile olduğu intibasını çevreden gözlemliyorum ,, Yani fazla alaka insanı değersizleştiriyor bazen (en azından öyle algılanıyor) o yüzden kendini ağırdan satmak diye bir deyim bile var

her harikarda dozaj önemli galiba ...
              benim durumum bu , ben bu şekilde netice alabildim
              tabiki aşırı ilgide sıkabilir iki taraf içinde geçerli evlilik ya da ilişki bir denge işi
              benim burada paylaştığım sorun (evlendikten sonra erkeğin kendi dünyasında yaşaması) o kadar çok evde yaşanan bir durum ki... forumları tara benim sorunumu paylaşan onlarca kadını sırf burada bulabilirsin bu problem evrensel abd yapımı sit-com lar çoğu zaman konularını bu sorunlardan alır
              benim yaptığımı yapıp netice alamayanda olabilir sonuçta herkesin evliliği kendisine
              ben yaşadığım 5 senelik psikolojik savaşın özetini paylaşmak istedim

Yorum

yalnızyengeç teşekkür ederim

ikinizde yanlış anlamayın birbirinizi ikinizinde söyledikleri doğru
                benim oğullarım bazen bana onun davrandığı gibi davranıyor ama ben düzeltiyorum yanlışını gösteriyorum
                karşı cinse nasıl davranılacağını anneden alabilir çocuk eğer anne öğretirse annenin fonksiyonu yoksa babanın kopyası olur genelde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ++++++
                  Erkeklerde şöyle bir içgüdü var (bu bendede var )

Elde ettiğim bişey varsa ondan hevesim geçer (istyemedende olsa)

Kadınlar uzun süreli sadakat ve duygusal bir iletişim istiyor olabilir haklıdırlar ama erkek dünyası biraz farklı işliyor

Erkekler duygusal bir dilden hoşlanmaz genelde ))
                  duygusal zırvalıklar beni de sıkıyor
                  anti romantik biriyim mum yakmış beni bekliyorsa ilk tepkim elektikler mi kesik olurdu anlayacağın biraz odunum o konularda
                  dünyalarının farklı işlediklerini bildiğimden en başında ona kendine ait bir alan bıraktım ki strese girmesin evliliğimiz dengeli gitsin diye
                  bu benim özel durumumdu başkalarının ki değişebilir elbette

Yorum

bu şekilde çok denedim. ama üzerinden 1 hafta geçince yine aynı davranışlerı başlıyor maalesef.

Yorum

evli değilde ev arkadaşı gibiyiz" lafını ne kadar çok duyuyorum bu ara..
                      demekki yıllanmış evliliklerde kaçınılmaz son...
                      artık büyütmiyecem bu durumu
                      bizde öyleyiz çünkü..

Yorum

bütün ilişkilerde aşk olsun arkadaşlık olsun kaçan kovalanır ilkesini benimseyen kazanıo..ama ne kadar kötü..düşünsenize belki içnizden ona sarılmak öpmek geliyo ama sırf kendimizi ağırdan satmak için yada karşımızdaki bizden sıkılmasın soğumasın diye engelliyoruz kendimizi ..ne kötü ya..doyasıya yaşanabilecek bi sevgi yok o zmn..:/

Yorum

var olmaz olurmu
                          denge kurduktan sonra ilişkide arkanı kollamadan rahat davranabiliyorsun

Yorum

kesinlikle bir savunma mekanizması

Yorum

keşke buna ihtiyacımız olmasaydı ..sevdiğimizde kaçmasalardı=/

Yorum

İşleniyor...
                              X