Duyuru

Collapse
No announcement yet.

askerlik ve ehliyet

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• askerlik ve ehliyet

S.a arkadaşlar bir sorum olacak
    Şizoaffektif bozukluk ve atipik psikoz rahatsızlığım var. Askerlikten diyelim çürük verdiler. O zaman ehliyetim otomatikmen iptal olurmu?

Olmaz Tanıdığım bir şizofren arkadaş vardı Hastalığına rağmen askerliğe gitmişti ama sonra hava değişimi almıştı ve çürük raporu vermişlerdi Ehliyeti de hala duruyor Yani çürük aldın diye ehliyetine el koyamazlar; polis yolda çevirip kimliğine bakınca psik. tedavi gördüğünü bilemez ama şöyle birşey olabilir; eğer baban isterse kendi imzası karşılığında senin ehliyetine el konulmasına sebep olabilir. Vasi tayini gibi bir durum olursa... Arkadaşımda da durum vardı; oradan biliyorum bunu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View Post
      Olmaz Tanıdığım bir şizofren arkadaş vardı Hastalığına rağmen askerliğe gitmişti ama sonra hava değişimi almıştı ve çürük raporu vermişlerdi Ehliyeti de hala duruyor Yani çürük aldın diye ehliyetine el koyamazlar; polis yolda çevirip kimliğine bakınca psik. tedavi gördüğünü bilemez ama şöyle birşey olabilir; eğer baban isterse kendi imzası karşılığında senin ehliyetine el konulmasına sebep olabilir. Vasi tayini gibi bir durum olursa... Arkadaşımda da durum vardı; oradan biliyorum bunu...
      zaten ehliyetim yok yarın başvuruda bulunacağım bir sorayım dedim babamda bi araştır dedi babamdan dolayı bi sıkıntım olmaz
      sevindirdin kardeş beni çok sağol

Yorum

İşleniyor...
      X