Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nolur yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: farfara View Post
    arkadaşlar lütfeeennnn yardım edin bana; ailem ve erkek arkadaşım arasında kaldım. ailem erkek arkadaşımı istemio bense seviorum, ailesi dün söz-nişan tarihi için bizimkilerle görüşmeye geldi ama tam bi tartışma ortamı olmuş. ablam erkek arkadaşımdan için ailesine çok sinirli bi tip ben olsam kardeşimin yerinde evlenmezdim demiş, ailesi de köpürmüş, ama gelişleride agresifmiş biraz daha önce 4-5 kez gelmişlerdi ama çeşitli sebeplerle bu zamana gelindi. ailesi de çıkışmış. siz bizi oyalıosnuz falan filan ama halbuku oyalamış olsak dayımla neden tanıştırıyım. onlarda hatalılar. ama olan bana oluo arada kalıorum erkek arkadaşımla orada edilen laflardan ötürü bana tavırlı; ama benim elimden ne gelir. sabaha kaar annem ve kızkardeşlerim beni vazgeçirmek için dil döktüler ama gönül bu napabilirim. ailesi ise bugün son bi kez cevap beklio evet ya da hayır. napıyım ben nolur bana akıl verin.
    En mantıklısı hayır demen ama sen “gönül bu” diyen duygusal, zayıf insanlardan olduğun için nasılsa mantığını dinlemeyeceksin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
      En mantıklısı hayır demen ama sen “gönül bu” diyen duygusal, zayıf insanlardan olduğun için nasılsa mantığını dinlemeyeceksin.
      hartemes neden hayır demeliyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farfara View Post
        hartemes neden hayır demeliyim
        bu tür konularda kalbi nasıl kapı dışarı edebiliosun., bende yapmak isterdim en azından bukadar stres altında olmazdım

Yorum

teyzesi aradı bugün neden böle böle oldu falan die

Yorum

erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa ailenle uzlaşır ve daha anlayışlı olur bence sen onu iyice huyunu suyunu araştır bilgilerinide ailene aktar birlikte duruma göre bir çözüm bulursunuz.bence böylesi her iki taraf için daha iyi olacak.

Yorum

hartemes sanki aşk düşmanı konu aşk oldumu hayır diyin diyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acil yardım lütfen View Post
                hartemes sanki aşk düşmanı konu aşk oldumu hayır diyin diyor
                Evet, ama sonunda hep haklı çıkıyorum. :RpS_thumbup:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
                  Evet, ama sonunda hep haklı çıkıyorum. :RpS_thumbup:
                  hartemes sen daha önce aşk konusunda birşeyler yaşamaşsın galiba.

Yorum

bence içibden geleni yap ama ondan önce sonuçlarına katlanmalısın.

Yorum

İşleniyor...
                    X