Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaslar acil yardım bekliyorum sizden

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaslar acil yardım bekliyorum sizden

merhaba dostlar ben bugün bi medyumla konustum tanıdıklarım tanıstırdı beni adama sıkıntılarımı anlattım adam senin içine üç harfliler girmiş dedi şok oldum ilaçlarınıda düzenli kullan dedi yarın evime çagırdım işte bana bakalım nasıl bi uygulama yapıcak seni iyileştiricem diyo adam sizin görüşleriniz nedir bu konuda cvplarsanız sevinirim arkadaslar

Doğukan hocam yeme bizi o üç harfliler bırak senin içine girmeyi , sana 10 metreden fazla yaklaşmaya bile korkarlar

Yorum

neden korkarlar dostum yada öle bişe yok ben birden kapıldım zaten rahatsısız hepten kapıldık gidioruz

Yorum

Dostum istismarcı onlar,din üstünden para kazananlar.
        İcini rahatlatıcaksa git ama ben uzak durmanı tavsiye ederim...
        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Yahu kardeşim, biraz mantıklı akıllı olun...

Medyum nedir ya? Böyle saf ve cahil insanları kafalayıp paralarını söğüşleyen uyanıklar işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Antropolog View Post
            Doğukan hocam yeme bizi
            bence "Medyum! yeme bizi"
            hatta bir de enseye tokat...

Yorum

kendini kolla, herhangi birşey içme orada, aman dikkat.

Yorum

bağırarak kendini yerlere atan medyum varya
                acaba bu olayın vodafon reklamında kullanılacağını önceden hissetseydi
                telif hakkı almazmıydı görüntülerine

Yorum

Kardeşim ne bu medyum aşkı ? adamın medyumluğa dair bir sertifikasımı var bir okulunumu okumuş önüne gelen medyum oluyor.
                  eğer hazzını doyuracaksa devam et ama kısa kes bence.
                  medyumdan umut bulacağına yaradanına sığın daha iyi.

Yorum

yıllarca önce şizofrenin ilk başladığında hocaya götürmüşlerdi beni . hoca baktı baktı söylüyecek kelime bulamadı sonra dediki kızların elinden tatlı yemişsin sana büyü yapmışlar dedi . anlayacanız kronik büyülü olarak hayatımı devam ettiriyorum.

Yorum

bence bırak gitme öyle kişilere eğer şüphelenirsen içine cin girdiğinden felak nas oku ayetel kürsi oku dua et

Yorum

saçma bi cevap gibi gelebilir ama Recep ivedik 3'ü izlemiştirsin umarım ? Ordada ona öyle diyodu Tedavi yöntemlerini gördük o hesap içine cin girmiş olsa bu kdr Dengeli olamazdın Adam sallamış resmen sana .. inanmayn şöle medyumculara falcılara flan Sen MEdyum yerine psikoloğa gitsen şimdiye iyileşmiştin sçma sçma fikirlere inanma tnımadıın kişileride beni tedavi edecek diye eviine alma sakın .. Sen en iyisi bilindik iyi bi psikoloğa görün o sana en iyi çözüm yolunu bulacaktr
                        Sadece insanlık.

Yorum

ben hocaya gittim ilk etapta bana dediki bu psikiyatrikliklik ve hayatimi psikiyatri cerceve icersinde seyrediyorum...eger gercekten oyle bisey olsa hocanin para almadan Allah rizasi icin iyilestirmesi lazim boylelikle gercegi ve gercekten oyle bisey olup olmadigini gercek hoca cozer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: death magnetic View Post
                            merhaba dostlar ben bugün bi medyumla konustum tanıdıklarım tanıstırdı beni adama sıkıntılarımı anlattım adam senin içine üç harfliler girmiş dedi şok oldum ilaçlarınıda düzenli kullan dedi yarın evime çagırdım işte bana bakalım nasıl bi uygulama yapıcak seni iyileştiricem diyo adam sizin görüşleriniz nedir bu konuda cvplarsanız sevinirim arkadaslar
                            Adam %100 dolandırıcı. Sende cin falan yok sakın o sahtekâra para kaptırma.

Yorum

adam bedavaya yapıo işi ama dostum

Yorum

İşleniyor...
                              X