Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bir tane kişiye rastlamadım ki "ben hocaya veya medyuma gittim, bana baktı ve büyü yapılmış veya üç harfli dedikleriniz girmiş demesini beklerken senin hiçbirşeyin yok yavrum vargit evine" desin. Kendinizi kullandırtmayın arkadaşlar
Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !
kardeşim böyle şeylere inanmayın,tabiki dinimizde üç harfliler var ama çaresi medyum mu? oku felak nas surelerini aç KURANI KERİM i biliyosan arapça bilmiyosan türkçeden oku ,ALLAH a sıgın .gitcen medyuma napcak varsa onları senden mi uzaklşatırcak varmıymış öyle gücü.o birkere gerçek hoca olsa sana bana gel dicene git evine kendi ibadetini kendin yap der,biliyorum bir umut diye gidiyorsun sende bir çare arıyorsun dermansız gibi görünen derdine ama medyumdanda çare göremeyince daha çok üzülecek bozulacaksın
kardeşim böyle şeylere inanmayın,tabiki dinimizde üç harfliler var ama çaresi medyum mu? Oku felak nas surelerini aç kuranı kerim i biliyosan arapça bilmiyosan türkçeden oku ,allah a sıgın .gitcen medyuma napcak varsa onları senden mi uzaklşatırcak varmıymış öyle gücü.o birkere gerçek hoca olsa sana bana gel dicene git evine kendi ibadetini kendin yap der,biliyorum bir umut diye gidiyorsun sende bir çare arıyorsun dermansız gibi görünen derdine ama medyumdanda çare göremeyince daha çok üzülecek bozulacaksın
ben medyuma ınanmıyorum ama hocaya ınanıyorum malesef benım durumum hocalık deıldı hoca kendı soyledı
ben medyuma ınanmıyorum ama hocaya ınanıyorum malesef benım durumum hocalık deıldı hoca kendı soyledı
inandığın hoca da senin gibi insan üstelik benden daha cahil bari ben okuyup araştırıyorum onlar onu da yapmıyor.
medyuma da inanmayın
hepsi boş şeyler.
para almıyorsa vardır bir hesabı
böyle kişiler vicdansız ve ahlaksız.
sen hasta isen eğer senin zamanını çalıyor, çoğu paranı alıyor bir de tedaviye başlamakta geç kalmana sebep oluyor
Lütfen dikkat edin, bunlara prim vermeyin.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
inandığın hoca da senin gibi insan üstelik benden daha cahil bari ben okuyup araştırıyorum onlar onu da yapmıyor.
medyuma da inanmayın
hepsi boş şeyler.
para almıyorsa vardır bir hesabı
böyle kişiler vicdansız ve ahlaksız.
sen hasta isen eğer senin zamanını çalıyor, çoğu paranı alıyor bir de tedaviye başlamakta geç kalmana sebep oluyor
Lütfen dikkat edin, bunlara prim vermeyin.
BENIM Gittigim hoca cahil biri deildi ayni zamanda rotterdam universitesinde okuyodu bolumlere baktigimda ruh hastaliklari icin bolum de var dini olarak yardim icin ama hoca beni kendi psikiyatriye yolladi bes kurus para almadi
Yorum