ya normalde gri yoktur bende ya siyahtır ya beyaz..ama konu arkadaslık ya da ask olunca bi gözümü kapamaktır gidio. beni açık açık rahatsız eden seyşlere dur diemiorum cesaretim yok.yalnız kalmaktan korkuyorum sanırım ve bu özellikler benim kişiliksiz olduğumu mu gösterir ki???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kişilksiz miyim ben yoksa??
Collapse
X
-
şöyle söyliyim ... mesela bi arkadasım vardı öyle güvenirdim ki ona . güvendiğim anlarda bana yalan söylese bile hoşgörürdüm. ama iş çığrından çıkmaya başladı. bişe diyemedim beni göz göre göre salak yerine koydu dur diyemedim.. en sonunda cesaretimi toplayıp herseyin farkında olduğumu hissettirdim. ama iplemedi bile beni. ya da sevgilim... salak salak espri yapardı ki normalde ben salak espri yapanlardan nefret ederim . ya mal gibi bişe diemedim yok saydım kendimce hep iyi yönlerini aklıma getirdim. derken şimdi de terkettim. e ne bu şimdi. gercekten dengesiz olduğumu düşünüyorum
Yorum
-
kendinize güveniniz olmadığı için insanlar da bunu hissedip bundan faydalanıyor. özsaygınızı güçlendirin...Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Postşöyle söyliyim ... mesela bi arkadasım vardı öyle güvenirdim ki ona . güvendiğim anlarda bana yalan söylese bile hoşgörürdüm. ama iş çığrından çıkmaya başladı. bişe diyemedim beni göz göre göre salak yerine koydu dur diyemedim.. en sonunda cesaretimi toplayıp herseyin farkında olduğumu hissettirdim. ama iplemedi bile beni. ya da sevgilim... salak salak espri yapardı ki normalde ben salak espri yapanlardan nefret ederim . ya mal gibi bişe diemedim yok saydım kendimce hep iyi yönlerini aklıma getirdim. derken şimdi de terkettim. e ne bu şimdi. gercekten dengesiz olduğumu düşünüyorumbişnev...
Yorum
-
galiba öyle... çok korkuyorum alında. dısarıya belli etmiorum ama.. doktoruma bile ki kendisini hiç sevmem. hiç bişe anlatmıorum.emin olun en rahat burda konusuyorum. umarım en kısa zamanda atanırım ve bu özgüven yerine gelir.dinlediğiniz için sağolun.
Yorum
-
Dengesizde,kisiliksizde degilsin.
Sadece bazı ufak caplı sorunların var.Sende söylemissin;yalnız kalmaktan korku gibi.
Yasın kac bilmiyorum,ergenlik etkisi olabilir.
Ama kolay cözülebilir bence.Kendinizi nasıl birisi olarak hayal ediyorsunuz ? İlerisi icin yani.
Bunu belirleyin,ve o kisi olmak icin calısın.Yol boyunca baska bir sey ilgilendirmesin sizi...
Mesela ileride meslek olarak,duygusal olarak,sosyallik olarak nasıl birisi olmak isterdiniz ?Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
ben öğretmenim....26 yasında ve kpss ye hazırlanan bi öğretmen.Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View PostDengesizde,kisiliksizde degilsin.
Sadece bazı ufak caplı sorunların var.Sende söylemissin;yalnız kalmaktan korku gibi.
Yasın kac bilmiyorum,ergenlik etkisi olabilir.
Ama kolay cözülebilir bence.Kendinizi nasıl birisi olarak hayal ediyorsunuz ? İlerisi icin yani.
Bunu belirleyin,ve o kisi olmak icin calısın.Yol boyunca baska bir sey ilgilendirmesin sizi...
Mesela ileride meslek olarak,duygusal olarak,sosyallik olarak nasıl birisi olmak isterdiniz ?
Yorum
-
Peki,Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Postben öğretmenim....26 yasında ve kpss ye hazırlanan bi öğretmen.
Yalnız kalma korkusunun iki ayagı vardır.Duygusal ve sosyal olarak
Duygusal yalnızlıgıda bir sevgili gidermiyor.Bu konuda dedigim taktigi uygulayın.Hedef ve adım...
Sosyal olarakta su yolu izleyin.Kimsenin arkadaslıgına muhtac degilsiniz.Sadece gercekten arkadas olmak istediginiz kisilerle arkadas olun.Cünkü en tehlikeli arkadas,arkadas olsunda ne olursa olsun mantıgıyla edinilmis arkadastır.Tehlike olmasa bile o arkadaslık size pek bir sey katmayacaktır...Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
haddinden fazla değer veriyorsun yane aşırı özveride bulunuyorsun. güven sorunu olanlar kaybetme korkusu yaşarmış. hani karşındakinin varlığıda yokluğuda bir olsa dahi hayatından o kişi çıkarsa sanki çok büyük bir kayıp yaşamış yaşayacakmış hissi işte
Yorum
-
evet aynen öyle..anlatmak istediğim buydu.Orjinal yazı sahibi: labirent View Posthaddinden fazla değer veriyorsun yane aşırı özveride bulunuyorsun. güven sorunu olanlar kaybetme korkusu yaşarmış. hani karşındakinin varlığıda yokluğuda bir olsa dahi hayatından o kişi çıkarsa sanki çok büyük bir kayıp yaşamış yaşayacakmış hissi işte
Yorum

Yorum