Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kimseyle çıkmadım şimdiye kadar :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: yalnızım21 View Post
    hepsini okudum ama az kişi hissettiklerimi anlamış.

ben anladım,sen rahat ol...insanlara karşı itici olmayın lütfen! empati duygularınızı öldürmeyin... olur da aynı duruma düşerseniz anlarsınız!

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım güzel günler görecez...
      Last edited by yalnızım21; 12-04-2011, 09:38 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytindalı
        inşallah çözümüde gelir yalnızım sen kendini üzüp harap etme
        bi bakmıssın burada güzel seyler paylaşmıssın
        olmadık sey degil
        Nası yani buradan bir kız ayarla mı diyorsun?
        Her şey güzel olacak...

Yorum

kafama takılan birşey var, senin çıkma teklif ettiğin kızlarla bi muhabbetin var mıydı yoksa birazcık tanıdıklarına mı söyledin?

Yorum

ben toplasan 7 8 kişiden hoşlandım şimdiye kadar bunların arasında aynı ortamda olduğum da vardı yakın arkadaşım da ama sonuçö hep hüsran oldu..

Yorum

Amaaaaannn beeeee açç bi oyun havası evde kendi bşaınayken iki göbek at, 3 5 kıvırt, hayat sana güzel valla. Sevgililer dertlerini yazıyorlar foruma, hiçbirinin hayatı da özendiğimiz kadar güzel değil. İstisnalar saklı tabi Ama ben ne kadar insanla konuştuysam hepsi keşke hiç sevgilim olmasaydı, dediler. Düşünsene, ilk aşkının aynı zamanda son aşkın olacağını? Senin elini tutan kişiyle evleneceğini bir düşünsene. Hayat arkadaşın olacağını düşünsene. Ben şahsen seninle aynı durumdan muzdaribim ama ben bunu düşleyerek, içimdeki sonsuz ve temiz sevgiyi saklayarak paylaşacağım kişiyi beklemenin hazzını yaşıyorum. Ve de alakasız olacak ama olsun, Bay Evet i izlemeni tavsiye ederim

Yorum

Dostum takil bize, hayatin renklensin
                Ask mevzularinda iyi degilim. Kusura bakma
                I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

Olur , olur uygun zamanı beklemeye devam et.. Takma bu kadar kafana.

Yorum

Bu tür konular çok açıldı. Bir kere de ben açmıştım. Aslını söylemek gerekirse algıladığın kadar büyük bir problem değil bu.
                    Tilki nickli arkadaşmız iyi açıklamalarda bulunmuş. Genelde bu tür konular kendine güvenle ilgilidir. Belki bir kızı sevmeye cesaret edemiyorsun. Sorumluluk almayı göze alamıyorsun. Ya da kendinde beğenilmeyecek özellikler olduğunu düşünüyorsun. Yeterince ilgi çekici olmayabileceğini vs. Bir sürü şey sıralanabilir akla geldikçe. Tilki'nin dediği gibi kendin hakkındaki inançlarını bir sorgulamaya çalış. Mesela neden böyle bir şeyi problem ettiğini sorarak işe başlayabilirsin. Olmazsa olmasın deyiver ve bu durumda ne hissettiğini kendine açıkla. Neden olmalı? Neden bir birlikteliğim olmalı. Bunu cevapladıktan sonra başka sorulara geçebilirsin. Mesela ne kadar ciddiyim? Bir ilişkiye başlamayı gerçekten istiyor muyum? Gerisi şansa kalmış. Yani senden hoşlanan ve senin de hoşlanacağın birinin karşına çıkmasına...
                    Bu işlerin kariyerle, parayla pek alakası yok (bunlar daha çok evlilikte önemli). Yakışıklı olman gerekmiyor, çok konuşan, esprili biri olman da gerekmiyor. Her tipi beğenebilecek bir kız zaten vardır. Kimisi esprili erkeklerden, kimisi çocuksu olanlardan, kimisi ağır başlı erkeklerden vs hoşlanır. Şöyleyim böyleyim şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum deyip durma.
                    İş, bana sorarsan, kendine güven meselesi. Ne istediğini bilmek. Ben böyle olduğuna karar verdim ve artık dert etmiyorum. Çünkü bak ben de 30 yaşındayım ve daha kız arkadaşım olmadı. Arkadaş ortamında, neden kız arkadaşın olmadı, problemin ne diye soruyorlar. Özellikle kızlar soruyor bunu. Böyle olunca da senden soğumaya başlıyorlar, bunun vardır bir şeyi deyip uzaklaşıyorlar. Ama sen daha 21 yaşındasın. Öyle pek göze batmıyorsun. Sana verebileceğim tek bir öneri var. Eğer kız arkadaşın var mı diye sorarlarsa -kızlar sorarsa- yalan söyle! Oldu de. Ama ayrıldık, ciddi bir ilişki değildi vs de. Böyle bir şeyi savunmak istemezdim ama eğer kız arkadaşın olduğundan söz edersen seninle daha çok ilgileneceklerdir. Aksi halde yalnız kalırsın. Hiçbir kız ah yazık, şunun kız arkadaşı olmamış, ne de sevimli çocuk, ay hep el değmemiş bir erkek arıyordum vs deyip seninle arkadaşlığa yanaşmaz.
                    Burada hiç ilişkin olmadığından bahset ama gerçek hayatta bunu yapma. İstemeyerek de olsa bunu tavsiye etmek zorundayım. Çünkü işleyen tek yöntem bu. Yalnız yalanı fazla abartma. Yani 'sözde' ayrıntılara falan girme. O yüzden ciddi bir ilişkim olmadı, kısa süreliydi falan de. Ki ayrıntı sormasınlar. Ne olursa olsun hiç kız arkadaşım olmadı demekten daha iyidir. İçini döktüğün bir kız ancak senin arkadaşın olabilir, kız arkadaşın değil (erkekler için de bu böyle).
                    Üzgünüm, başka etkili bir tavsiye bilmiyorum. Ama senin önünde daha var, bulursun kesinlikle... Belki yalan söylemene gerek kalmaz.
                    Last edited by unver; 12-04-2011, 11:31 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                      dostum inan bunu da zorlukları var, ben de keske hic cıktıgım olmasaydı da bunlarıo yasamasaydım diyorum bazen..

saydın mı yoksa (:
                      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Keşke benimde tek derdim sevgilimin olmaması olsa, ne güzel olur.Bence fazla abartıyorsun. İnsanlar ne dertlerle sorunlarla hastalıklarla uğraşıyorlar. Bırak sevgilin olmasın. Çoğu yapmacık bir ilişki oluyor zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trustem View Post
                          Amaaaaannn beeeee açç bi oyun havası evde kendi bşaınayken iki göbek at, 3 5 kıvırt, hayat sana güzel valla. Sevgililer dertlerini yazıyorlar foruma, hiçbirinin hayatı da özendiğimiz kadar güzel değil. İstisnalar saklı tabi Ama ben ne kadar insanla konuştuysam hepsi keşke hiç sevgilim olmasaydı, dediler. Düşünsene, ilk aşkının aynı zamanda son aşkın olacağını? Senin elini tutan kişiyle evleneceğini bir düşünsene. Hayat arkadaşın olacağını düşünsene. Ben şahsen seninle aynı durumdan muzdaribim ama ben bunu düşleyerek, içimdeki sonsuz ve temiz sevgiyi saklayarak paylaşacağım kişiyi beklemenin hazzını yaşıyorum. Ve de alakasız olacak ama olsun, Bay Evet i izlemeni tavsiye ederim
                          ve sonunda içindeki o sonsuz ve temiz sevgiyi biri ile paylaşmaya kalktığında başliyacaksın yalanları yaşamaya sonunda öyle bi yıkılacaksın ki bumuymuş benim beklediğim diyeceksin. boşuna bekleme yok öle bişey. anı yaşa umut ettikçe tutsaksın. ve umutlarının sonu yıkım oluyor.

Yorum

boşwer dostum sen her zaman derim...ya çok aşkın olur ya da hiç...

Milletin 'aşk' ı başından 'aşk'ın...

yani bir arkadaşım war,afedersin ama bir çok kızla yattı...we bizim okulda bir kız wardı diyordum ki yani bu okulda tek bu kız war,gerisi yalan...çok efendi we bir o kadar da güzel...gitti benim o arkadaşa teklif etti...we bu çocuk rol icabı kabul edip bu kızla da yattı...kendsi bizzat anlattı bana birinci ağızdan...düşünebiliyor musun?işte bunlar aşkı hakeden tipler we biz de yalnızlığı hakeden tipleriz... zoruma giden şeyler bunlar,yoksa pek de takıntım yok açıkçası...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Post
                              saydın mı yoksa (:
                              saymasaydım 119 oldugunu nerden bilcektim. oyle sorular soruyosunuzki insanın agzı acık kalıyo.

Yorum

çıkmadın mı
                                çıkamadın mı

Yorum

İşleniyor...
                                X