erkek arkadaşım ve ailesi istemeye geldiler, ama ama
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
istemeye geldiler
Collapse
X
-
korkularım var. iyi mi olcak kötü mü. kafam çok karışık. önce ki açtığım konuları takip ettin mi bilmiorum. ama korkuorum. ailemin pek istemediği bi aday, haklı yönleride var ailemin haksız oldğu taraflarda. kendi başıma verdiğim bi karar ve nekadar doğru bi karar oldu bilemiorum.
Yorum
-
biraz takip etmiştim sanırım...az buçuk aklımda...aile genelde yüzeysel düşünür...parası war mı? namaz kılıyor mu? kızıma bakabilir mi? tarzında sadece maddi konularda düşünebilirler...
kaç yaşındasın onu bilmiyorum ama senin verdiğin karar seni mutlu ediyorsa gerisini at çöpe gitsin..kendi düşen ağlamaz derler...yanlış yapacaksan bile kendi kararınla yanlış yap...kendi yanlışım başkalarının doğrularından daha kıymetlidir benim için...bilmem anlatabildim mi?
Yorum
-
32 yaşındayım, parası var o da bende üni. mezunuyuz. o özelde ben kamu dayım. maddi bi problem yok bana göre . ama ailem mevki meraklısı biraz. ve erkek arkadaşımçok şüphecibi tip. bu konu ile ilgili devamlı kavga edioz ailem de bu yönünü sevmio, ama bana bu onlar için bahane gelio. mevki doktor, avukat olsadı problem görmezlerdi. ama benim asıl dertettiğim şüpheciliği.
Yorum
-
tilki merak etmeforuma konuyu açarken bu, isteme, lafını kullanıp kullanmama konusunda bende baya düşündüm. bana da baya garip gelio ama bunun yerine kullanılabilicek başka bi kelime bulamadım durumu anlatmak için.Orjinal yazı sahibi: tilkiistemeğe geldiler de ne komik bir laf. babanın malını istiyoruz babadan
Yorum
-
evet kumral ada çok kıskanç, şüpheci, geçmişinde ne yaşadın nekadar yaşadın konusu ile ilgili devamlı bi kuşkusu var. benim de söylediğim yalanım var, 5 yıllık bi ilişkim oldu ama sölemedim, aklına farklı farklı şeyler gelir die. bu konud beni yiyip bitirio.Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View Postşüpheci derken kıskanç anlamındamı?
eğer öyleyse işin zor
Yorum
-
annen babanda olsa kimse kimsenin malı değil,ama evet kötü bi durum olsa bişeyler yolunda gitmese eski yaşantına geri dönceksin benim şuanki yaşantımda ailemin yanında ve bi nevi evet babamın evi... evlilik aşamasında gelenek olarak isteme olayı die bi laf var. bunun yerine ne kullansadım bilmiorum.Orjinal yazı sahibi: teamosBabasının malı tabi ....
Bişey olsa yine gideceği yer orası
Yorum
-
aynı durum benimdeOrjinal yazı sahibi: zeytindalıhayırlı işlerde şeytan çok vesvese verir düşünme emi bunları
zaten yeterince düşünmüşssün ve aslında son asamaya gelmissiniz
ve ciddi seylerin olcagıın ilk adımı atmıssınız
böyle düşün...
benide istemeye geldiler yıllardır tanıdıgım biriydi
o aşıktı
benm degildim
mantıki olarak baktım bu olaya tamamen ben heyecan istiyorum ask istiyorum diye bıraktım
ve aşık oldum da noldu hiç!kocaman bi hiç!!...ve böyle bitirdim o olayı aslında olabilridi
seytan cok vesvese verdi cokk bütün suc onun
pişmanım diyebilirim
Yorum
-
mevki senin için sorun değilse sorun olacak tek konu güvensizlik çünkü onun bazı konularda knedine güveni yok sanırım birazda dar zihniyetli biri ,bu şüphecilik olayı cidden çok zor bezdirirse bu bezdirir. ha bir müddet idare edebilirsin ama nereye kadar dayanırsın sonunda pes edersin bu ayrıntıyı iyi düşünmen gerekiyor yoksa yaşayıp öğrenince hayatının dönüm noktalarından biri olur.
ha bide 5 yıllık eski bi ilişkimden bahsetmedim demişsin emin ol bahsetsende bir bahsetmesende aynı problemi aynı tartışmayı zamanı gelince yaşarsın,olmadı o başka tartışma bulur,yani takıntılı bir tip nişanlın. hakkında hayırlısı olsun.
Yorum
-
kaç yıldır berabersiniz? evlenince düzelir diye düşünme çünkü düzelmez,daha kötü bile olabilir.. şüphenin olduğu bir ilişkiyi nasıl bu zamana kadar yürüttün? her zaman kavga düvüşmü? geçmişini anlatmak zorunda değilsin,anlatmadım diye pişmanlık duymana gereke yok.. makam mevki senin için önemli değilse sorun yok.. makam mevki gelip geçicidir.. kuşkuların varken neden istemeye gelmelerini kabul ettin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Yorum
-
1.5 yıllık bi ilişki, kuşkları herzaman olmuo bilmiorum belkide normal bana anormal gelio, eski erkek arkadaşım hiç bi şekilde kıskançlık olsn şu bu sakınmazdı beni hoş aldattı gitti o da yani o da anormaldi, belki onla kıyaslıorum belki bana ondan çok kıskanç gelio bilemiorum.Orjinal yazı sahibi: lagrima View Postkaç yıldır berabersiniz? evlenince düzelir diye düşünme çünkü düzelmez,daha kötü bile olabilir.. şüphenin olduğu bir ilişkiyi nasıl bu zamana kadar yürüttün? her zaman kavga düvüşmü? geçmişini anlatmak zorunda değilsin,anlatmadım diye pişmanlık duymana gereke yok.. makam mevki senin için önemli değilse sorun yok.. makam mevki gelip geçicidir.. kuşkuların varken neden istemeye gelmelerini kabul ettin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Yorum

Yorum