Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bide bu çıktı başıma.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Çok güzel rahat ol.Sanatınla uğraş ilerde herşey güzel olur merak etme.Sen daha fırtına görmemiş bir limansın.İnan bana feleğin silesini yersen birdaha ayağa kalkamazsın.Onun için kendini düzelt işine hayatına bak başka yolara aman sapma.Sapan insanları gördüm ya bir köşe başında it gibi geberdiler ya batakhanelerde çürüyolar.Sana tavsiyem temiz namusluca kirlenmeden yaşamandır kardeşim.Umarım dalga geçmezsin söylediklerimle.
    Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Yok hayır neden dalga geçeyim Deneyim kaznıyorum burda sölenilenlerle ) tesekkr ederm.
      Sadece insanlık.

Yorum

Umarım faydası olmuştur.Kendine iyi bak kardeşim.Uyuşturucu felan dedin korktum sakın öyle bişey yapma olurmu.Sen daha fidansan yeşereceksin belki bir çınar olacaksın kendine yazık etme kardeşim.Yeşerecekken hayatının baharındayken benim gibi kuru bir dal olup kökünden kopma toprağa gömülme.Hayatında başarılar dilerim.

Yorum

Çok tesekkr ederim Öyle bi hataya asla düşmem Zaten .. Korkulucak bişi yok Saolasın
          Sadece insanlık.

Yorum

Eyvallah kardeşim

Yorum

yuh şizofreni diyolar insan hasta olmasa bile siz hasta edersiniz bence bir doktora git bipolara benziyor kendine ii bak sorunları kafanda büyütme

Yorum

doktorluk bi durum olduğunu sanmıyorum kendi kendime kafamda oluşturduğum saçma sapan hayali karakterler belkide Öyle şeylerin olmadığını biliorm ama Hissediyorum Etrafımda birileri beni izliyo .. Bana öyle gelio veya da bilmiorm ama doktor'a gitsem ne diicek Tanımını yapamadığım hayali karakter hakkında kafanı takma stres yapma onu yapma bunu yapma .d Bence Doktorun bulucağı bi çare yok bunda her şey bnm elimde .
                Sadece insanlık.

Yorum

Bilmiorm ne olduğunu .d cin mi ruh mu anlamadım ki bi türlü bi an gelip gidio ztn gözlerimi kapatıp açıorm yok olmş :S garip bişi
                  Sadece insanlık.

Yorum

bilmiorm yaaa
                    Sadece insanlık.

Yorum

bi film izldiğimden dolayı böle değilim bana durduk yere oluyo.. .s
                      Sadece insanlık.

Yorum

İşleniyor...
                      X