arkadaşlar bilmiyorum sizede oluyor mu ? Yolda yürürken hep birilerinin beni takip ettiğini sanıyorum hep arkama bakarak yürüyorum ve Evde uyuyacağım zaman sanki evin içinde birileri dolanıyomuş gibi sanıorum Gözümü açıyorum herkes uyuyo Ama Sanki odamda birileri Beni izliyomuş gibime geliyo .. neden olr sizce ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bide bu çıktı başıma.
Collapse
X
-
belkide geçiçidir hemen panik yapma böyle kendini tedavi etmeye çalış bu hisslerini bastırmaya çalışOrjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Postarkadaşlar bilmiyorum sizede oluyor mu ? Yolda yürürken hep birilerinin beni takip ettiğini sanıyorum hep arkama bakarak yürüyorum ve Evde uyuyacağım zaman sanki evin içinde birileri dolanıyomuş gibi sanıorum Gözümü açıyorum herkes uyuyo Ama Sanki odamda birileri Beni izliyomuş gibime geliyo .. neden olr sizce ?
senden kaynaklandıgını biliyosun bu nedenle kendini rahatlat birşeyi düşünmemenın tek yolu sonuçunu düşünerek onu umursamamakdan geçiyor
yani biri seni kaçırırsa çok kötü olabilir öldürebilirler falan filan ama sen o senden kaynaklanan düşünceyi sahte egonla düşüncenle bastırabılırsın buda şu nun gibi birşey
biri beni izlıyor beni öldürecekler belkide tecavuz edecekler diye düşünürken eger bunun kendi kafandan uydurdugunun farkındaysa kendine amaannn ne olursa olsun
gibi birşey diyerek hisslerini ön plana alarak düşünceyi yok edebiliyorsun...
anlamayabilirsiniz hatta saçma bile gelebilir ama benim çok işime yaradı ....Never Back Down
Yorum
-
anladım ne olrsa olsn takmamaya çalış diosn Denerim Ama korkuyorm bazen .sOrjinal yazı sahibi: Phonema View Postbelkide geçiçidir hemen panik yapma böyle kendini tedavi etmeye çalış bu hisslerini bastırmaya çalış
senden kaynaklandıgını biliyosun bu nedenle kendini rahatlat birşeyi düşünmemenın tek yolu sonuçunu düşünerek onu umursamamakdan geçiyor
yani biri seni kaçırırsa çok kötü olabilir öldürebilirler falan filan ama sen o senden kaynaklanan düşünceyi sahta düşüncenle bastırabılırsın buda şu nun gibi birşey
biri beni izlıyor beni öldürecekler belkide tecavuz edecekler diye düşünürken eger bunun kendi kafandan uydurdugunun farkındaysa kendine amaannn ne olursa olsun
gibi birşey diyerek sallayabilirsin
anlamayabilirsiniz hatta saçma bile gelebilir ama benim çok işime yaradı ....Sadece insanlık.
Yorum
-
Yok hayır allah korusun öyle bişi değil .s Sadece psikolojik bi durum herlde Öyle bişi olmadığını adm gibi biliorm ama aynaya bakıorm arkmdan bişi gçiomş gibi hissediorm .sOrjinal yazı sahibi: limonolojicinlerden ruhlardan mı bahsediyosun... yoksa...Sadece insanlık.
Yorum
-
ne alakası var ya bu öyle bir şey değil Gece uyuyacağım zaman evde birilerinin dolandığını hissediorm diorm eski Sevgilimle ne alakası var ?Orjinal yazı sahibi: limonolojiBi korkun varsa o korkuyla bağıntılı bu tür durumlar olabilir... Mesela sevgilinden korkuyosan, (o intikamlarına karşılık verecek diye..
) olabilir....Sadece insanlık.
Yorum
-
takmamaya çalışırsan daha da ısrarcı olur düşünceler... burda seni o düşünceye sevkeden tek etmen korku korku tekrar tekrar düşünmeni tetikte olmanı saglıyor...Orjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Postanladım ne olrsa olsn takmamaya çalış diosn Denerim Ama korkuyorm bazen .s
insanı çıkmaza sürükleyen şey korku kimse kaçırılmakdan birisinin seni izlemesınden hoşlanmaz korkar buda çıkmaz bi döngüye düşüncelerin tekrarlanmasına neden oluyor...
sen bu döngüyü kırman için bu şeyden korkmaman hatta bunu istemen bile gerekebilir
bu şöyle birşey ... kaçırılmayı istemek korkmamak sonunda ölecegini bile aklına getirsen buna gülmen ohh iyi olur aslında demen gibi birşey
bu kendi çarpık mantıgına o düşünceyi yok etmek için oynadıgın bir oyun ...
ben çok faydasını gördüm herkez yapabilirmi bilmiyorum ...
çünkü ben hisseredek yapıyorum çünkü benim tek amacım o düşünceyi kendi kafamda bilinc altına gömmekNever Back Down
Yorum

Yorum