Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bide bu çıktı başıma.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bide bu çıktı başıma.

arkadaşlar bilmiyorum sizede oluyor mu ? Yolda yürürken hep birilerinin beni takip ettiğini sanıyorum hep arkama bakarak yürüyorum ve Evde uyuyacağım zaman sanki evin içinde birileri dolanıyomuş gibi sanıorum Gözümü açıyorum herkes uyuyo Ama Sanki odamda birileri Beni izliyomuş gibime geliyo .. neden olr sizce ?
    Sadece insanlık.

şizofreni başlangıcı doktora git. sıradaki...

Yorum

hadi ya durum o kdr vahim mi :S
      Sadece insanlık.

Yorum

bilmiorm ne korkusu olduğunuda anlamıorm ama mesela aynaya bakarken sanki arkamdan biri geçmiş gibi oluyo arkama bakıorm kimse yok :S
        Sadece insanlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nekine View Post
          şizofreni başlangıcı doktora git. sıradaki...
          yuhh
          Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
            yuhh
            saolun saolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: limonoloji
              O birileri kim olabilir?
              belirli biri değil bi karartı sanki garip bişi .s
              Sadece insanlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                ee geçsinler. bizim dışımızda yaşayan bir sürü başka varlık var. hislerin kuvvetli olabilir. korkmana gerek yok yani. takılsınlar boşver.
                korkuyorum be böyle şeyler yazmayın şu foruma.:shocked:

Yorum

senin korkmanı gerektiren bi olay yok
                  Sadece insanlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Post
                    arkadaşlar bilmiyorum sizede oluyor mu ? Yolda yürürken hep birilerinin beni takip ettiğini sanıyorum hep arkama bakarak yürüyorum ve Evde uyuyacağım zaman sanki evin içinde birileri dolanıyomuş gibi sanıorum Gözümü açıyorum herkes uyuyo Ama Sanki odamda birileri Beni izliyomuş gibime geliyo .. neden olr sizce ?
                    belkide geçiçidir hemen panik yapma böyle kendini tedavi etmeye çalış bu hisslerini bastırmaya çalış
                    senden kaynaklandıgını biliyosun bu nedenle kendini rahatlat birşeyi düşünmemenın tek yolu sonuçunu düşünerek onu umursamamakdan geçiyor
                    yani biri seni kaçırırsa çok kötü olabilir öldürebilirler falan filan ama sen o senden kaynaklanan düşünceyi sahte egonla düşüncenle bastırabılırsın buda şu nun gibi birşey
                    biri beni izlıyor beni öldürecekler belkide tecavuz edecekler diye düşünürken eger bunun kendi kafandan uydurdugunun farkındaysa kendine amaannn ne olursa olsun
                    gibi birşey diyerek hisslerini ön plana alarak düşünceyi yok edebiliyorsun...
                    anlamayabilirsiniz hatta saçma bile gelebilir ama benim çok işime yaradı ....
                    Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
                      belkide geçiçidir hemen panik yapma böyle kendini tedavi etmeye çalış bu hisslerini bastırmaya çalış
                      senden kaynaklandıgını biliyosun bu nedenle kendini rahatlat birşeyi düşünmemenın tek yolu sonuçunu düşünerek onu umursamamakdan geçiyor
                      yani biri seni kaçırırsa çok kötü olabilir öldürebilirler falan filan ama sen o senden kaynaklanan düşünceyi sahta düşüncenle bastırabılırsın buda şu nun gibi birşey
                      biri beni izlıyor beni öldürecekler belkide tecavuz edecekler diye düşünürken eger bunun kendi kafandan uydurdugunun farkındaysa kendine amaannn ne olursa olsun
                      gibi birşey diyerek sallayabilirsin
                      anlamayabilirsiniz hatta saçma bile gelebilir ama benim çok işime yaradı ....
                      anladım ne olrsa olsn takmamaya çalış diosn Denerim Ama korkuyorm bazen .s
                      Sadece insanlık.

Yorum

cinlerden ruhlardan mı bahsediyosun... yoksa...
                        Yok hayır allah korusun öyle bişi değil .s Sadece psikolojik bi durum herlde Öyle bişi olmadığını adm gibi biliorm ama aynaya bakıorm arkmdan bişi gçiomş gibi hissediorm .s
                        Sadece insanlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                          insandan korkunç ne var yaaaa
                          :41: Aynen öylee ..
                          Sadece insanlık.

Yorum

Bi korkun varsa o korkuyla bağıntılı bu tür durumlar olabilir... Mesela sevgilinden korkuyosan, (o intikamlarına karşılık verecek diye.. ) olabilir....
                            ne alakası var ya bu öyle bir şey değil Gece uyuyacağım zaman evde birilerinin dolandığını hissediorm diorm eski Sevgilimle ne alakası var ?
                            Sadece insanlık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Post
                              anladım ne olrsa olsn takmamaya çalış diosn Denerim Ama korkuyorm bazen .s
                              takmamaya çalışırsan daha da ısrarcı olur düşünceler... burda seni o düşünceye sevkeden tek etmen korku korku tekrar tekrar düşünmeni tetikte olmanı saglıyor...
                              insanı çıkmaza sürükleyen şey korku kimse kaçırılmakdan birisinin seni izlemesınden hoşlanmaz korkar buda çıkmaz bi döngüye düşüncelerin tekrarlanmasına neden oluyor...
                              sen bu döngüyü kırman için bu şeyden korkmaman hatta bunu istemen bile gerekebilir
                              bu şöyle birşey ... kaçırılmayı istemek korkmamak sonunda ölecegini bile aklına getirsen buna gülmen ohh iyi olur aslında demen gibi birşey
                              bu kendi çarpık mantıgına o düşünceyi yok etmek için oynadıgın bir oyun ...

ben çok faydasını gördüm herkez yapabilirmi bilmiyorum ...
                              çünkü ben hisseredek yapıyorum çünkü benim tek amacım o düşünceyi kendi kafamda bilinc altına gömmek
                              Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
                              X