Orjinal yazı sahibi: ayseglk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Biri var .. mailleşiyoruz .. öyle işte.
Collapse
X
-
doğru 21 yüzyıldayız bu konuda çok haklısınız ama 21 yüzyılda gerçekten aşk denilebilecek bir kavram kullanmak ne kadar doğru peki......... mecnuna sormuşlar senin bu çirkin leylanın sonu ne olacak ama ne oldu aşkları..... yada çok bilidiğimiz mevlanyla şemsin aşkı...............AŞK ISLAK DUVARLARIN ARDINA ÇEKİLMİŞ AĞLIYOR.........
-
neden olmasın eğer gerçekten bir şemsin aşkı olsa başım gözüm üstüne......... aşkın cinsiyetçiliği yoktur...........Orjinal yazı sahibi: ayseglko zaman sen 21. y.y a uyma bay mısın bayan mı bilmiorum ama fiziksel açıdan yetersiz birine aşık ol ezberboz ne diyeyimAŞK ISLAK DUVARLARIN ARDINA ÇEKİLMİŞ AĞLIYOR.........
Yorum
-
leyla ve mecnunu yada kürtlerin ünlü bir destanı vardır mem û zîn'i okumayı tavsiye ederim sana............. zaten yüzyılın sorunuda budur fiziksellik insanın herşeyi olmuş....Orjinal yazı sahibi: ayseglkaşkın cinsiyetçiliği yoktur katılıyorum..ama yine de fiziksel görünüm önemllidirAŞK ISLAK DUVARLARIN ARDINA ÇEKİLMİŞ AĞLIYOR.........
Yorum
-
hangi açıda baktığınız önemli o köye.......... düşünce düşünce hemde derinlemesine..... açmazlık bundan..........Orjinal yazı sahibi: ayseglkokumama gerek yok görülen ky klavuz istemez..benim aşık olduğum adam çok yakışıklıydı çirkin olsa aşık olmazdım işte bu kadar..AŞK ISLAK DUVARLARIN ARDINA ÇEKİLMİŞ AĞLIYOR.........
Yorum
-
evet aranmaz kesinlikle haklı ...Orjinal yazı sahibi: katherinevalla hiç büyük olduğunu düşünmüyorum netten sevgili aranmaz o kadar işte
ama tesadüfler aniden olan durumlar farklı"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
internet ortamında birine aşık olmam diye büyük laflar etmemek gerekiyor..ben pek çok kız biliyorum oyle diyen..hepsi de bana asık oldular..kimileri beni gormedigi halde..bazı erkekler vardır aklı hayali durdurur..biri de ben..belki de dunyada tekimdir..yine de mutevazilik geregi bazı erkekler dedim..ah mutevazi yapım ah..
Yorum
-
bana mı diyosun..sana ne sertralin..mantıga bak, şoylesin şoyle dememen gerekir..dimi..buzu uya koyunca buz sıvı olur dimi..bunun gibi yani dimi..psikoloji bu kadar basit yani dimi..bu gibi dusunceler yuzunden bir milim yol alamıyoruz..yeter artık!Orjinal yazı sahibi: SertralinSende bir yanlışlık var. Kızlarla aran bu kadar iyiyse, benim kızlarla aram iyi dememen gerekir. Anladın mı? Zaten kızlarla arası iyi olan biri 'benim kızlarla aram iyi' demez. Karakteri gereği yapmaz bunu.
Yorum
-
realde görüşmeyi deneyebilirsin bu seferde süreklı aklından nette acaba kaç kişiyle görüşüyor gibi tilkiler dolaşacak işin gerçeği ise şu bazı insanlar netten kız düşürüp takılma niyetindedir bazılarıda kızlara açılamadığı için pek kız arkadasları olmaz böyle bir fırsatıda kaçırmak istemezler tanı ama hemen güvenme.
Yorum

You've got mail/meg ryan/ ya siz yanılıyorsanız... hayat her şeye açık bişey..Şİmdi herkes net ortamında buna eziklik demek bence vizyon darlığı.. bunu bi' düşünün derim ben...
Yorum