en azından ben... hiç çaktırmadan kendine güvenen bi insan profili çizmek çok kolay. ya siz? siz de benim gibi maske kullanıyor musunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne güzel de maske kullanıyoruz
Collapse
X
-
''Yanıma aldım kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalıkta görünen herkesin adı
yabancı, herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yüzleri ve
keşkelerle avunur oldum. Düşlerimde gördüğüm yüzüm benim mi? düşünür oldum, onca
maske gözümün içine bakıyor sorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı doldu,
çıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp.''Sagopa kajmerin maseki balo şarkısından bir alıntı.Hepimiz maskelerle dolaşan zavallı yaratıklarız.Mutluluklar ve zevkler değil
Acılar büyüdükçe
Gelecek ve ikbal arayarak değil
Geleceğini koyarak
Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
İhaneti ve satılmışlığı da görerek
Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
Direndikçe
Direndikçe büyürsün dostum
Direndikçe...
-
işte budur..Orjinal yazı sahibi: Nokta. View Post''Yanıma aldım kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalıkta görünen herkesin adı
yabancı, herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yüzleri ve
keşkelerle avunur oldum. Düşlerimde gördüğüm yüzüm benim mi? düşünür oldum, onca
maske gözümün içine bakıyor sorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı doldu,
çıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp.''Sagopa kajmerin maseki balo şarkısından bir alıntı.Hepimiz maskelerle dolaşan zavallı yaratıklarız.
Yorum
-
ArZell aslında biz 21 yylın doğasına göre yaşıyoruz.Neden dersen insanın doğasında mağralarda yaşamak avlanmak vardır.Doğa kanunuda şudurki büyük balık küçük balığı yer.Bu bağlamda insanlar ensestir ilk insanlar kendi kardeşleriyle sevişerek üredi.Aslında bir babadan türdediğimize göre bütün karşı cins kardeşimiz oluyor yani bütün ilişkiler ensesttir.İnsan katildir habil kabili öldürmüştür daha ilkten öldürme hırs sex duygularının en vahşi haliyle ortaya çıkmıştır.Doğal olmak istiyorsak ayı postu giyerek mağrada yaşıyan ölüm ve sex makinaları olmamız gerek.Bu kadar basit aslanım yani herkez sahte tavırlar içinde.İnsan kendine en büyük kötülüğü şehirleşmeyle medeniyetleşmeyle yapmıştır anlmak için kapasite gerekir.Mutluluklar ve zevkler değil
Acılar büyüdükçe
Gelecek ve ikbal arayarak değil
Geleceğini koyarak
Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
İhaneti ve satılmışlığı da görerek
Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
Direndikçe
Direndikçe büyürsün dostum
Direndikçe...
Yorum
-
sözlerin bana Alfred Adleri hatırlattı. velhasıl haklısınOrjinal yazı sahibi: Nokta. View PostArZell aslında biz 21 yylın doğasına göre yaşıyoruz.Neden dersen insanın doğasında mağralarda yaşamak avlanmak vardır.Doğa kanunuda şudurki büyük balık küçük balığı yer.Bu bağlamda insanlar ensestir ilk insanlar kendi kardeşleriyle sevişerek üredi.Aslında bir babadan türdediğimize göre bütün karşı cins kardeşimiz oluyor yani bütün ilişkiler ensesttir.İnsan katildir habil kabili öldürmüştür daha ilkten öldürme hırs sex duygularının en vahşi haliyle ortaya çıkmıştır.Doğal olmak istiyorsak ayı postu giyerek mağrada yaşıyan ölüm ve sex makinaları olmamız gerek.Bu kadar basit aslanım yani herkez sahte tavırlar içinde.İnsan kendine en büyük kötülüğü şehirleşmeyle medeniyetleşmeyle yapmıştır anlmak için kapasite gerekir.
Yorum

Yorum