Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anne Olamamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

amin canım sağol. sende önce bir koca bebek bul sonra küçük bebeğin gelir inş.
    Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
    allah hayırlı bir evlat versin sana da isteyen herkese de..

Bende evlenmediğim için üzülmüyorum ama ,anne olamadığım için cidden çok çok üzgünüm..çocuklara baktıkça içim gidiyor benimde olsaydı diye..

Herşeyin bir vakti saati olur lagrima..pek çok çift var bu şekilde..nasip demek ki.İnşallah olur.Ben 7 yıl sonra doğmuşum..ailem çok aramış beni..
    sabrın ve şükrün her şekli mevcut ailemizde. şükretmesini biliyoruz fazlasıyla..
    Orjinal yazı sahibi: ayşeglk View Post
    ablamın çok mutlu bir evliliği var severek evlendiler , halen de mutlular ama allah bi yerden verir derler ya 08.08.2008 tarihinde evlendiler ve çok istedikleri halde yavrucuklarını kucaklarına alamadılar , eniştemin annesi yaklaşık 2 ay önce trafik kazasında yaşamını yitirdi çok istediği torununu kucağına alamadan öldü..bazen şikayet ettiğimiz şeylerin ne kadar anlamsız oldunu düşünüyorum o kazada benim ablam da ölebilirdi buna sevinmeli miyim ? sonuçta bi insan öldü ve bu kişinin ablam olmamasına sevinmem ne kadar insancıl bi davranış olabilir ki ? bazen şükretmenin ne kadar önemli oldunu anlıyorum

Yorum

Lagmira evlat edinmekte bir secenek, sonucta dogursanda dogurmasanda o senin evladin oluyor.
      M.V.

Yorum

hayır ben öyle istemiyorum..Rabbim o yollarda koymasın.
        Orjinal yazı sahibi: paranoidpsikoz View Post
        Lagmira evlat edinmekte bir secenek, sonucta dogursanda dogurmasanda o senin evladin oluyor.

Yorum

İşleniyor...
        X