Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dertlerimle geldim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dertlerimle geldim

Merhbalar hepinize aranıza yeni katıldım benim de burada ki herkes gibi dertlerim sorunlarım çok fazla hangi birinden başliyim bilmiyorum okb var, çekingen kişilk bozukluğu deniliyormuş sanırım bunu yeni duydum kısmende olsa var, duygularımı sınırlarda mı denir ne denir bilmiyorum örneğin bugün çoook mutluysam ertesi gün çöküşte olabiliyorum bu da psikolojik prb. galiba ve bu da var , kimseye en en yakınıma bile güvenememe vb. ve daha birçok şey var en önemliside ben bunlar için psikiyatrist'e gitmedim öyle onlarla beraber mutlu olamasamda yaşamaya devam ediyorum ve dertleşmeye hiç tanımadığım insanlara sorunumu anlatmaya çok ihtiyacım var

ebnce forum ortami, zaten sanalsin paylas dok icindekileri. nasil olsa burda kimse seni tanimaz etmez. gerci yuzeysel yorumlar seni biktirabilir ama, seni hic anlamayan tanimayan insanlarda bu kadar bile ilgi parcasi gorebilmen mutluluk verici. isin arti yani ise kendi icini bosaltman. kendi sorunlarini disari vurarak belki farkli bir gozle gorebilmeni saglar. belki uc bes yorumu hos bulursun icinde saklarsin. ufakta olsa anlasilabildigini dusunudugun icin. bence hazir sanalken paylas paylasabildigini.

Yorum

Karınca doktorları küçük görmüyorum ama her şey onlara bırakma, bana koydukları tanıları görsen "oo sen neymişsin" dersin.
      Ama asıl gerçek ben melankoliydim. ve acılardan mutluluk almaya çalışıyorum...Hiç kimse seni sen kadar bilemez senin için en iyi olanı ancak sen bilebilirsin.Gir foruma git deniz kanarına al kitapıbını oku, kendin için en iyi ne biliyorum ama onları yap...

İnsanı hiç tanımayan birine derdini daha iyi anlatırsın...Etrafımızdakiler yargılar: )) üzülmesinler diede sustururlar deme öyle şeyler vsvs
      Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

çok doğru söyledin bende şimdi öyle yapmak istiyorum delicesine bağlandığım birsey var bi çok kişi bana gerizekalı gözüyle bakacak belki ama umrumda değil bu bi insan değil hmm daha doğrusu nasıl söylesem yani insan ama ben onları tanımıyorum sadece ekranlardan görüyorum ve öyle seviyorum ve şimdi o bitiyor ya çok salakça farkındayım ama ne olur sizde garipsemeyin ve ben şu anda onlar için ağlıyorum elimden hiçbişi gelmiyor öyle sıradan bi sevgi değil bu aslında ben hep yalnız kaldığımda ezildiğimde dışlandığımda karanlık gecelerde güneşsiz günlerde kimse yanımda değilken en yakınım bile uzağımdayken onlar vardı hayatımda sadece kendime yakın buldum masum bi sevgi ya fazlası değilki karşılığını bile istemiyorum olmasada olur uzaktan sevmeye de varım ..daha ne anlatiyim az çok anlaşıldı işte kimisi alkole kimisi uyuşturucuya bağlanır bende onlara bağlandım çok mu ? sığındım ben sadece masumca sevdim çocukluğumdan kalan sevgi kırıntılarını birleştirdim onlar için ve şimdi o sevgi kırıntıları büyüdü ama onlar sayesinde ve onlar benden hiç haberleri bile olmadan gittiklerinde ........ Bilmiyorum ne yazmam gerekiyor kusura bakmayın yazamıycam daha fazla

Yorum

geçmiş olsun bu arada. psikiatriste gitmedim diyorsun bunca tanıyı nasıl koyabildin kendine merak ettim. anlattığın şeyler normal değil sen de farkındasın bir uzmandan yardım alabilirsen iyi olur derim ben.

Yorum

o dediğin şey ne? kim yazıyı okudum ama inan anlayamadım.. gözlerim mi bozuldu kaçırdığım noktalar mı var...
            Bide kendini niçin bu kadar aşağılarda görüyorsun? nie salakça görelim, görende görür o seni bağlamasın...
            Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
              geçmiş olsun bu arada. psikiatriste gitmedim diyorsun bunca tanıyı nasıl koyabildin kendine merak ettim. anlattığın şeyler normal değil sen de farkındasın bir uzmandan yardım alabilirsen iyi olur derim ben.
              çünkü çook küçük yaşlardan beri hatta kendimi bildim bileli hep böyleyim özellikle okb hayatımdan hiç çıkmadı benimle doğdu belkide şimdilik bi uzmandan yardım almayı düşünmüyorum galiba belki daha sonra

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                o dediğin şey ne? kim yazıyı okudum ama inan anlayamadım.. gözlerim mi bozuldu kaçırdığım noktalar mı var...
                Bide kendini niçin bu kadar aşağılarda görüyorsun? nie salakça görelim, görende görür o seni bağlamasın...
                anlamaman normal ben olsam bende anlamazdım sanırım bu dediğm bi dizi ama öyle 7/24 elinde çekirdek dizi izleyen birisi değilim zaten tek bi dizi izledim keşke izlemez olsaydım ya da pişman değilim aslında iyiki izlemişim iyiki hayatıma girmişler ben sadece sevdim sığındım masumca belki de salakça ama sadece sevdim en masum duygularımla ... bilmiyorum neden kendimi bu kadar aşağıda görüyorum ama eminim konuyu anlayınca yazmasan bile sende bana salak diyeceksin

Yorum

Bir tv dizisindeki bir kişiye aşıksınız... eğer doğruysam.Salakta demiyorum. acaba niçin o karektere bağlandın? hayalindeki kişi mi o ? yada model mi niçin? nedir seni çeken...Tabi eğer böyleyse aklımdaki kendimce senaryom )

Yorum

ben anlamadim. Seni sevemicek, sevmiyecek birini seviyorsun. bu eminim burdakilerin yarisindan fazlasinin yasadigi bir durum. Onu elde edemicek durumda olman ondan uzak kalman seni cok uzuyor. Bunu normal hayata indirgersek bu boyle. seninkilerin sadece biraz ekran konusunda tuhaflasiyor. gerci benim icin o da tuhaf degil. Ben sana soyleyeyim yerine koyacak bir sey bulamazsan o sevgi yer bitirir seni, baska bir sey dusunemez hale gelirsin. o yuzden normal fonksiyon bir birey gibi devam etmek istiyorsan yerine baska bir sey koyacaksin. bu sefer ekrandan olmasa daha iyi olur. yoksa melankoliye kapilir hep daha once ne yaptiklarini niye bu kadar sevdigini dusunur durursun.

Yorum

Şöyle söyliyim bir diziye aşık oldum ben aslında yani bütünüyle benimsedim onları gerçekmiş gibi düşünmüyorum tabiki ama seviyorum işte onları, çok salakça biliyorum yüzünüzdeki sırıtmaları görebiliyorum ama ben sadece sevdim onları belki kendimden birseyler buldum belki de nedensiz niye sevdiğimi bilmiyorum bile sadece seviyorum onları o dizidekileri, hem dizideki karakterleriyle hem de gerçek hayatta az/çok tanıdığım karakterleriyle kimileri alkole vb. maddelere sığınırya bende onlara sığındım işte ama şimdi bitiyor ve ben ne yapıcam bilmiyorum

Yorum

bak ben senin bu söylediklerin gibi problemlerin olduğunu düşünmüyorum. İleriye bak. Biraz cesur ol. Çekingen olma. Hepimiz insanız şunun şurasında. Boşveer. 3 günlük dünya değil mi? Korkma insanlarla iletişime girerken ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                          bak ben senin bu söylediklerin gibi problemlerin olduğunu düşünmüyorum. İleriye bak. Biraz cesur ol. Çekingen olma. Hepimiz insanız şunun şurasında. Boşveer. 3 günlük dünya değil mi? Korkma insanlarla iletişime girerken ...
                          Ne güzel söylemişsin çok doğru çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için aslında bu konuda bahsettiğim olay olmasaydı yani bitmeseydi bende yavaş yavaş farklı biri olacaktım adım adım ilerliyordum ama şimdi bi anda patlamış balon gibiyim söndüm her an çığlık atarak ağlıycakmışım ve durdurulamıycakmışım gibi geliyor, sanki söylemesi bile kötü ama bi yakınımı kaybetmişim gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karınca View Post
                            Ne güzel söylemişsin çok doğru çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için aslında bu konuda bahsettiğim olay olmasaydı yani bitmeseydi bende yavaş yavaş farklı biri olacaktım adım adım ilerliyordum ama şimdi bi anda patlamış balon gibiyim söndüm her an çığlık atarak ağlıycakmışım ve durdurulamıycakmışım gibi geliyor, sanki söylemesi bile kötü ama bi yakınımı kaybetmişim gibi
                            Bak rahat ol. Her şey psikolojik bir problem değildir. Uzman değilim belki. Ama kendime bakarak konuşuyorum. Hani demişsin ya diziye aşık oldum diye. Biliyor musun sana hiç gülmedim. TEK DEĞİLMİŞİM deyiverdim. Rahatla. Bende vitrinde gördüğüm bir elbiseye , okuduğum bir kitaba , hatta telefonuma aşık oldum. Ve bazen söylerim kendi kendime. Aynanın karşısına geçerim böyle. Ay sen ne şirin şeysin ya. aşığım ben sana falan... neler neler söylerim. sende hiçbir problem yok merak etme

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                              Bak rahat ol. Her şey psikolojik bir problem değildir. Uzman değilim belki. Ama kendime bakarak konuşuyorum. Hani demişsin ya diziye aşık oldum diye. Biliyor musun sana hiç gülmedim. TEK DEĞİLMİŞİM deyiverdim. Rahatla. Bende vitrinde gördüğüm bir elbiseye , okuduğum bir kitaba , hatta telefonuma aşık oldum. Ve bazen söylerim kendi kendime. Aynanın karşısına geçerim böyle. Ay sen ne şirin şeysin ya. aşığım ben sana falan... neler neler söylerim. sende hiçbir problem yok merak etme
                              Cevabını okuyunca gerçekten tebessüm ettim ve ben de yalnız olmadığımı hissettim ama mesela sen o elbise ya da telefon olmadan yaşarsın ama ben ya da şöyle söyliyim bende yaşarım elbet o dizi olmadan ama başka biri olarak yaşarım bunu biliyorum ve zorlu bi dönemden geçiyorum şimdi onlarda olmayacak olunca çok çok korkuyorum başka biri olmaktan istemediğim biri olmaktan üzüldüğümde onlara sığınamamaktan bilmiyorum ne yapmam gerekiyor dr. a gitmeden antidepresan vb. ilaç alabilecek olsam alırdım ama işte bak şimdiden başladım istemediğim biri olmaya neden?? çünkü ben ilaçlara bağlı bağımlı yaşamam yaşayamam, tabi ki büyük konuşmiyim neler yaşanır neler sonra kullanmaktan başka çare kalmaz belki ama off bilmiyorum ne yapmam gerekiyor nasıl nasıl atlatıcam bu zorlu dönemi başka biri olmak istemiyorum istemediğim biri olmak istemiyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X