Kendi silahımla yeniliyorum.Peki peki pozitif.: )) :71:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dertlerimle geldim
Collapse
X
-
Bana böyle söylüyordun ama ben şimdi sana söyleyince sen kendin için inanmadın niye başkaları için inanıyorsun da kendin için inanmıyorsun ?
Evet belki kötü şeyler yaşıyoruz hayatımızda olmasını istemediğimiz şeyler ama olmasını istediğimiz şeylerde imkansız değil ki haa zor olabilir belki kabul ediyorum ama imkansız değil eğer güçlü olursak kötü zamanları atlatacağımıza inanırsak ve istediğimiz şey için çabalarsak önümüzde bi engel olmaz ama önemli olan bunu sadece kelimelere dökmek değil hayata geçirebilmek ..
Yorum
-
Karınca bazı gerçeklerde vardır ama yoksa? yani zamanı geri alamassın mesela bunu istiyorsan imkansızdır bu.
benimkisi buna benzer istediklerim imkansız...Geçmişe hükmetmek istemek benimkisi...Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
Aa anlamsız anlamsız anlamsız konuşma bak. sen bunu söylüyorsun da geçenlerde beyninde tümör olan birini duydum. kız 25 yaşında falandı. Belki de daha küçük. Doktorlar imkansız ameliyattan çıkamazsın demiş. Çıksan da yürüyemezsin falan. Kız ameliyattan çıkmış yolda görsek taş gibi hatun bizde şunun gibi olabilsek falan deriz kızın yaşadıklarına bak ...Orjinal yazı sahibi: anlamsız View PostBu hayattaki en büyük tutkum çay içmek biliyormusun? : ) böyle son olarak ne yapmak isterdiniz deseler bi bardak çay içmek isterim derdim...
) geçmiş olsun demede ne dersen de...olmacak bişeyi dilemek saçma oluyr yaf
Umudunuzu yitirmeyin. Şu hayatta iyileşemeyecek tek hastalık somurtkanlık
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
Huricane ben hastalığımın tedavisinde değilm, oda var ama onu geçtim.Bende bıraktığı yarımlıkları bahsetmek istiyorum.
Geride kalan onarılmaz şeyleri diyorum.tüm bu acıları nasıl unutacam unutamam asla.bıraktığı yıkıntılar onarılamaz.Evet hastalığımında tedavisi yok. çevrem ailem okulum herşey mahvoldu.Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anlamsız View PostHuricane ben hastalığımın tedavisinde değilm, oda var ama onu geçtim.Bende bıraktığı yarımlıkları bahsetmek istiyorum.
Geride kalan onarılmaz şeyleri diyorum.tüm bu acıları nasıl unutacam unutamam asla.bıraktığı yıkıntılar onarılamaz.Evet hastalığımında tedavisi yok. çevrem ailem okulum herşey mahvoldu.
Eksiklikler ...
O hastalığın sana kattıklarını hiç düşündün mü ?
Yorum
-
İyi düşün. Hep aldı diyorsun ama evin barkın var. Sıcacık yuvanda annenle babanla yaşıyorsun. Okusan belki uyuşturucu falan bir şey kullanacaktın , yanlış bir şeyler yapacaktın ... Nerden bilebiliriz ? Öyle bir şey olsaydı da anneni babanı kaybetmeye kadar giderdi bu durum. Bak kitap okuyormuşsun. O kitapları okumayacaktın belki de. O kitaplar sana çok şey katmıştır deme öyle. Şimdi bana bir oda dolusu kitap verseler şükür derim oturur ömür boyu orda yaşarım. Yapma böyle. Mutlu ol. Bardağın dolu tarafını gör. Hep aldı hep aldı yok öyle. Kattıkları da elbet oldu. Göremiyorsun ama ben adım gibi eminim. Şimdi yaşamayan bilmez de deme. Senin kötü bir durumun yok. Felaket tellalı olmayın şöyle lütfen ...Orjinal yazı sahibi: anlamsız View PostKattıkları mı? benden hep aldı...Kattıları var elbet mesela acı, bunu yok sayamam...
Yorum
-
Kullanmadığımı nerden biliyorsun? yanlış bişeyler yapmadığımı nerden biliyorsun? kitaplarımı almak için nelerden geçtiğimi de biliyorsun.Mutlu bir yuvamın olup olmadığımıda bilmiyorsun.Bunlar görünüşte olan, dışarda sokakta olsam daha iyiydi inan. en azından başıma gelenlere farklı açıdan bakardım.Mücadele ruhunu kaybetmişsen herşey bitik gibi...Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
Keşke gösterebilsem iyi bir durumda olduğunuzu ... Keşke ...Orjinal yazı sahibi: anlamsız View PostKullanmadığımı nerden biliyorsun? yanlış bişeyler yapmadığımı nerden biliyorsun? kitaplarımı almak için nelerden geçtiğimi de biliyorsun.Mutlu bir yuvamın olup olmadığımıda bilmiyorsun.Bunlar görünüşte olan, dışarda sokakta olsam daha iyiydi inan. en azından başıma gelenlere farklı açıdan bakardım.Mücadele ruhunu kaybetmişsen herşey bitik gibi...
Herkes yaşamadığı hayata özenir ya. Ben şuan sana özenebilirim mesela. Hatta özeniyorum...
Yorum
-
Ben dün saatlerce oturup ağladım. Bu hep yaptığım bir şey. Devamlı olur bu bana. Hep ağlarım. Ama ağlarken bile gülerim. İşte olay bu anladın mı? Ağlarken bile gülüyorum. Çünkü yapmam gereken bu...Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Postilginç, bana nie üzenesiniz, benim durumumdan daha berbat bişey mi var
siz dışardan görünüşte gayat neşeli ve pozitifsiniz
yoksa
Yorum
-
Peki öyle olsunnOrjinal yazı sahibi: anlamsız View Postokadarcık mı ? : ) biz gülerken ağlıyoruz
aman boşver ben melankoliyim zaten hep olumsuz düşünürüm haz alırım belkdie acılarımdan
Yorum
-
bence kimse kimsenin acısını ve mutluluğunu yaşayan kişi kadar anlayamaz neler yaşıyorsak yaşıyalım sanırım buradaki herkesin tek ortak yani melankolik olması .. bende bugün saatlerce ağladım ağladım ama yaşadığım kötü şeyler için değilde kimse benim ne hissettiğimi benim kadar hissedemez diye ağladım galiba önceden ağlayınca rahatlardım artık rahatlıyamıyorum intihar acizlere göre dersiniz belki ama bugün haplara baktım tek tek midemde nasıl dururlar acaba diye ama kesin öldürmeyebilirmiş keşke kesin olsaydı en azından ... hmm bilmiyorum öyle işte normal olmak isterdim
Yorum

Yorum