Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gençliğim berbat geçiyor...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

gençliğim empyrium dinlemekle geçti..o acı gecelerde ruhumun haykırıslarını dinliyordu empyrium..

Yorum

benzer dertlerden muzdaribim...

Yorum

Cevaplarda '' Hemen doktora git!'' gibi söylemler var...

Yau arkadaşım insanın aşabileceği şeyleri hemen doktora yükleyemeyiz...

Bak ben 19 yaşındayım aynı şeyleri ben de yaşadım , yaşıyorum da....
        Aile içi şiddet olmadı ; fakat kavgalar tabi oldu...
        Hem senin gibi sosyal bir ortamım olmadı ki kaybedeyim...
        Tamam ben de arkamdan bıçaklandım çoğu kez...
        Bunların hepsi bir tecrübe , insanların ne kadar güvenilmez olduğunu gösteriyor...
        Bence ''şanslısın'' daha doğrusu ''şanslıyız'' erken yaşta bu durumun farkına varabildik , 10 yıl sonra bu bize daha hasar verebilirdi...

Unutma ! insanları s*k**r et!
        Hayallerine bak , önüne bak...
        Ben kendimi hayallerime odakladım ve öyle gidiyorum ...
        Kendine uğraş bul benim bir tek gitarım var... Gitar çal ( bak ne güzel beste yapıyormuşsun)
        O sana her şeyi gösterir. Nefretini şarkına kus bu seni rahatlatır.
        İnsanları karşılıklı sev...
        Evdeki durumları ve insanların sana karşı tutumlarını k**ına sallama...
        Onlar hayatın bir evresine kadar burdalar... Hayatının tümünü kaplayan sadece hayallerin...
        Devam et ve hepsinin canı cehenneme... !
        Bir ben var ; benden öte , benden ziyade...

Yorum

Ben insanlarla konusuyorum da ne oluyo sanki. Surekli aklimi kemiriyo yasadigim diyaloglar. Ama eve kapanmak da olmaz bi sekilde disarida mucadeleni vermen gerekiyo. Unutma bosuna yasamiyoruz, bizi Yaradan bizi sinavdan geciriyo. Her dem bahar olmaz biraz da kisa katlanacaz. İnan elbet bahar gelecek. Dua et kendine ve bizlere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: badee
            bu yaşta size çok kızıyorum hayatı kendinize zehir ediyorsunuz çık gez eğlen engelin nedir ilerde bu durumu yaşayacak çok zamanın olacak hayatı bu kadar ciddiye alma 16 yaşına göre yaşamalısın hayatta daha çok darbeler yiyeceksin ama bu insan seçimindeki hatalarımız yüzünden oluyor ve bu hatalar bizleri olgunlaştırıyor hiç bişey için geç değil sanırım 2 kere sınıfta kalınca tastikname aldın git açık öğretime kaydını yaptır çözümsüz hiç birşey yoktur birde kardeşim sana abla tavsiyem pskoloja gidip dertlerini anlatıp rahatlamandır bundanda çekinme çok geçsin daha en güzel yılların kıymetini bil bizim yaşımıza gelince ah edersin
            Tecrube konusmus, Ablani dinle bencede (Konu sahibi), yaptigini yapma ama dedigini dinle.
            so you're saying there's a chance ?

Yorum

doktor olayı iyide buna tıbbın yapabileceği pek birşey yok
              bu bi toplum gerceği ve arkadaşımızda küçük yaşta ve hassas konumda,şiddet herzaman kendini gösterebiliyor malesef ve en değerli mekanda yani hiç olmaması gereken yerde ailede olunca daha da vahim oluyor
              şu anda sağlıklı düşünebilme yetisi yok zamanla birşeyler yerine oturacaktır:RpS_smile:

Yorum

ben 31 yaşındayım henüz hiçbir iş tecrübem olmadı benim sorunum da işe girmekten korkmak... nezaman bir iş söz konusu olsa nedensiz bir kaygı duyuyorum aslında bir işe girip çalışmayı kendi paramı kazanmayı çok istememe rağmen ilk adımı atmaya cesaret edemiyorum yeni ekpss sınavına girdim 79 puan aldım kamuya memur olarak atanabileceğimi düşünüyorum ama bu kaygının üstesinden nasıl gelebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok :63:

Yorum

Evden disari adim atmakla baslayabilirsin . Bak , kimsenin hayati mukemmel degil. Senin bahsettigin olaylarin azi ya da cogu bi sekilde bizlerin de basina geldi . Ya mucadele edersin ya da evde ölmeyi bekle . Herkes kendi tercihini yasar unutma . Ailen boyle diye mucadeleden vazgecemezsin . Disari cik bi nefes al . Yasiycan koca bi omur varken zamani öldurme. Insan herseyle yuzlesir .inan bana . Sevdigini mezara gomup de ardina bakmadan giden canlilariz biz. Anlatabildimumarim .

Yorum

Is hayatiyla hasir nesir bi insan olarak size yardimci olmayi gercekten isterim. Mulakatlarda ne dusunuyosunuz cogunlukla ? Rahat olmaya calismayin , rahat olun . Kafaniz bombos olsun o an. Dogaclama yasayin eger kacamak cevap vermek gibi bi niyetiniz yoksa . Durustlukten vazgectiginiz an kasilirsiniz unutmauin . Tanisin kendiniz gibi davranin . Tek ihtiyaciniz bu

Yorum

Sosyal olmaktan ortama girmekten kastin ne? Iyi arkadaslar istiyosan onu zorlamayla bulamazsin . Haa eglence olsun samimiyetsiz olsun dersen cok basit yuzlerce arkadasin olur ama bunlar seni asagiya ceker kaliteni dusurur. Dostluk kazanilir.iki dakika konusmayla ortama girmeyle olmaz . Ki gunumuzde insanlar samimiyetsiz. Az olsun oz olsun diye dusunursen mutlulugu yakalarsin

Yorum

İşleniyor...
                      X