Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk acısı çekiyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
    eskisi kadar tutkuyla bağlı deilim ona , eskisi kadar düşünmüyorum ama en küçük bi anı beni yerle bir etmeye yetiyor
    Ben böle anlarda hep, karşı kıyıda, gece evlerin yanıp sönen kırpışan ışıklarını düşünürüm.
    Ordaki hayatları... Üzücü. Belkide hayatımıza anlam katıyorlar arkamızda istemeden
    bıraktığımız bedenler.
    Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
      Bernard Shaw şöyle demiş:

"İnsanların birbirlerini severlerse hiçbir sorunun kalmayacağı öğretilmişti bana çocukken. Bu, çok doğal ve insancıl görünmüştü o dönemde; ama uygulamaya kalkınca sevilecek insanın çok az bulunduğu; kendimin bile pek sevilecek biri olmadığını anladım."

Aşk nasıl paylaşılamıyorsa, sanırım acısıda paylaşılamıyor. Kimileri aşk acısını bir madalya gibi gururla taşıyor.
      Kimiside lanet ediyor yaşadıklarına. Unuttuğumuz bir şey var. Her ne yaşıyorsak, tamamı bizim seçimlerimiz.
      Doğal olarak bedelini yine biz ödüyoruz. İnsanlığın bu denli bireyselleştiği bir çağda, ikili ilişkileri yürütmek
      nerdeyse çok zor hale geldi. Milenyum bize, herşeyi tüketmemizi söylüyor. Bunların içinde, sevgimizi ve aşkımızıda
      tüketiyoruz en hızlısından. Merak etme, aşk acısınıda çok çabuk tüketip bir süre sonra kendini başka limanlarda
      bulacaksın. Bunları sana yazarken benzer bir acıyı bizzat kendimde yaşamaktayım.
      gerçek sevgiler tüketilmez bu bendeki bir heves değildi ki bir yiyecek ya da bir içecek gibi tüketeyim. gerçekten sevdim ve değer verdim benim için önemli biriydi ve severek ayrıldık işte bu daha çok acıtıyor canını. bu dediğin kadar kolay değil öyle kendini başka limanlarda bulmak yaşadığım öylesine bir şey değildi. benimkisi aşk değildi sevgiydi bu yüzden kolay değil yürekten atması.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
        eskisi kadar tutkuyla bağlı deilim ona , eskisi kadar düşünmüyorum ama en küçük bi anı beni yerle bir etmeye yetiyor
        ki senin ilişkinin üzerinden 2 yıl kadar uzunca bir zaman geçmiş ama çok sevmişsin zaman kavramıyla ölçülemiyor bu. o küçücük bir anı bile darmaduman edebiliyor bir anda insanı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
          gerçek sevgiler tüketilmez bu bendeki bir heves değildi ki bir yiyecek ya da bir içecek gibi tüketeyim. gerçekten sevdim ve değer verdim benim için önemli biriydi ve severek ayrıldık işte bu daha çok acıtıyor canını. bu dediğin kadar kolay değil öyle kendini başka limanlarda bulmak yaşadığım öylesine bir şey değildi. benimkisi aşk değildi sevgiydi bu yüzden kolay değil yürekten atması.
          Yaşadıklarınıza tüm kalbimle inanıyorum.
          Başka limanlar derken bu başka insanlar olarak algılanmasın. Hayat bir deniz. Bizde
          yelkenlerimizi rüzgarın estiği yönde yol alıyoruz.

"Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!"
          Follow the white rabbit

Yorum

öyle ya da böyle hepimiz az ya da çok ömrümüzün bir yerinde aşk acısı çekmişiz ne menem bir şeydir bu insanı allak bullak eden bazen hayata küstüren depresyonlara sürükleyen. her aldığımız yara bizi aşktan biraz daha uzaklaştırıyor aşka karamsarlaştırıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
              öyle ya da böyle hepimiz az ya da çok ömrümüzün bir yerinde aşk acısı çekmişiz ne menem bir şeydir bu insanı allak bullak eden bazen hayata küstüren depresyonlara sürükleyen. her aldığımız yara bizi aşktan biraz daha uzaklaştırıyor aşka karamsarlaştırıyor.
              Aşk belkide tanrının biz insanlara bir laneti.
              Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                Aşk belkide tanrının biz insanlara bir laneti.
                belki de..

Yorum

aşkın perspektifi adeta subjektif yaklasımla bakılan karanlık bir resmin yaydıgı ışıktan yansıyan bir kahve fincanının düşsel ortamdaki duvarları yansıtamamasından ziyade duygunun siyah ile bitişiksizliginden kaynaklanan bir temasızlık diğer bir bakışla suların sessizligindeki balıksal paradigmanın bir tezahurudur..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                    aşkın perspektifi adeta subjektif yaklasımla bakılan karanlık bir resmin yaydıgı ışıktan yansıyan bir kahve fincanının düşsel ortamdaki duvarları yansıtamamasından ziyade duygunun siyah ile bitişiksizliginden kaynaklanan bir temasızlık diğer bir bakışla suların sessizligindeki balıksal paradigmanın bir tezahurudur..
                    pili bitmiş ateş böceği misali seviyorum seni..

Yorum

Hemcinsine aşk duyuyorsan, o aşık olduğun kişide karşı cinse aşk duyuyorsa daha büyük bir aşk acısı çekiyorsun. Onla birlikte olmanın imkansız olması gerçeği seni kahrediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Legacy View Post
                        Hemcinsine aşk duyuyorsan, o aşık olduğun kişide karşı cinse aşk duyuyorsa daha büyük bir aşk acısı çekiyorsun. Onla birlikte olmanın imkansız olması gerçeği seni kahrediyor.
                        Bu işleri daha da karışık bir hale getiriyor sanırım.
                        Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zealist View Post
                          pili bitmiş ateş böceği misali seviyorum seni..
                          beklemede kal zealist....seni sıraya koyuyorum.....bakim evlenemezsem sıra sana gelir seninle evlenirim artık napım....inanarak bekle.....beni beklemek bir sanattır..

Yorum

İşleniyor...
                          X