Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne cok nefret ediyormuşum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

pardon sıfırdan yükselmeye çalışmıyorum.Essilerden kastmek istemiştim ancak çıkabildiğim sıfır.
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

aptalca bi türkçem var üff:S devrik cümleler kuruyorum sürekli
      Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

aldigin biraz keyif cektigin zorluga degmez mi. Cogumuzun hayati keciboynuzu kivaminda, az biraz bal yemek icin bir ton agac cignemek zorundayiz.

Yorum

tabi kide değmez. şuan yaşıyorsam yanlıca cesaretsizliktendir itiraf ediyorum.Dürtülerim ağır basıyor.diğer taraftan deil ha korkum.o an vereceği acı, yani ölüme geçiş...ölüm bana göre bir kurtuluş...bi sıfırlanış, herşeyin sonlandığı, ne hakkın gerek duyduğu nede ezilenin nede zevkin zemin aldığı bir sonsuzluk bir yer.düşününce huzur doluyor içime wala

Yorum

diger tarafta ne oldugunu bilmiyorsun. tabi herkesin kendisine gore teorisi var.

ben bu dunyanin bana sunduklarini almadan gidersem bu dunyadan eksik gidecegime inanirim.

Yorum

İşleniyor...
            X