napmayı hedefliyorsunuz? napcaksınız?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boşanırken
Collapse
X
-
Her iki çocuğunuz da anne çocuğu... Bu aşamada babaya vermeniz hiç yerinde olmamış... Onların şu anda sadece sana ihtiyaçları var, başka hiçbir şeye değil... Böyle küçücük iki çocuğu hangi düşünceyle olursa olsun kendinizden uzak tutmanızın hiçbir mazereti ve sebibi olamaz... Çünkü, onların şu anda en fazla "anne şefkatına" ihtiyaçları var ve bunu sizden başka hiç kimse veremez... Dolduramaz o boşluğu.... Siz bi annesiniz, Tamam, müdürsünüz, sorumluluklarınız var vs. ama ilk önce "anne" siniz... Sonra diğerleri... Çocuklarınız daha fazla mağdur olmadan onları alın.. Boşanma olayı gerçekleşirse de velayetlerini istemeyi unutmayın... "O beni hiç sevmiyor" diyorsunuz... Zorla güzellik olmaz... Evlilik öyle "ite-kaka-zorla" yürüyecek bi birliktelik değildir... Böyle durumlarda zorlamak, çoğunlukla daha kötü sonuçlar doğurabiliyor... İnşaallah, evliliğinizi kurtarırsınız ama olmayacağını anladığınız ve buna inandığınız noktada boşanmakta tereddüt etmeyin... şunu unutmayın, tek boşanan siz değilsiniz ve boşanmak her zaman "kötü" değildir... İnşaalah, her şey sizin ve çocuklarınız için iyi olur...Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
barışacağız diyorsan(inşaallah böyle sonuçlanmıştır) o zaman artık geçmişe bi sünger çekmeniz gerekir... önünüze bakmalısınız...Orjinal yazı sahibi: leylazorlular View Posteşim gelecek sanırım barışacağız ama süreç çok ağırdı.yaraları nasıl kapatacağım bilmiyorumMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
düşündü ve kararı hayır oldu.sırf arkadaşı ısrar ettiği için gelmiş.dün saat 3 itibariyle iletişimi kestim.istiare ye yattım..istihare namazı kılıp tek başıma yattım.gözümkapalı ve uyumamıştım.uyuya kaldım.kızımın yatağın kenarında yürüdüğünü oğlum şimdi 4 aylık ama onun yürüdüğünü gördüm.sonra uykuya daldım.kaynanamın arkadaşımın evine geldiğini ve onunla konuştuğu sahnesini gördüm.sonraki sahnede kaynanam ve arkadaşım oğlumla ilgilenirken ben yatak odasında kocamla cinsel ilişkideyken kızımın damdan düştüğünü duydum.ağlıyordu ama ben gidemiyordum.anlamı nedir?yorum yaparmısınız
Yorum

Yorum