Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boşanırken

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

napmayı hedefliyorsunuz? napcaksınız?
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

bilmiyorum düşüncelerim dağınık.

Yorum

herşeye rağmen sıfırdan başlamak isterse kocan senin açından herhangi bir sorun olur mu? evet dermisiniz ?
        eşiniz neden sizi sevmiyor, kültür farklı filan mı var yani neden olarak ne öne sürüyor?
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

evet derim bende sorun yok o beni hiç sevmiyor.

Yorum

bilmiyorum 2 çocukla bu süreci atlatmak daha zor gelecek gibi.sütten kesilir ama kendiminde zamana ve iyileşmeye ihtiyacım var.canım yanıyor

Yorum

4 aylık bebeğinizi kocanıza bırakarak onu zor duruma sokup geri dönmesini mi düşündünüz acaba?Hangi düşünceyle yapmış olursanız olun 4 aylık bebeğin yanı annesidir.Çocukları, bebekleri kullanmak çok yanlış.

Yorum

cocuklarınız yanınızda olursa daha iyi atlatmazmısınız? sizi hayata tutan meşgul eden bir varlık lazım deil mi? çocuklarınız buna birebirdir.Diğer çocuğunuz kaç yaşınd?

Yorum

Her iki çocuğunuz da anne çocuğu... Bu aşamada babaya vermeniz hiç yerinde olmamış... Onların şu anda sadece sana ihtiyaçları var, başka hiçbir şeye değil... Böyle küçücük iki çocuğu hangi düşünceyle olursa olsun kendinizden uzak tutmanızın hiçbir mazereti ve sebibi olamaz... Çünkü, onların şu anda en fazla "anne şefkatına" ihtiyaçları var ve bunu sizden başka hiç kimse veremez... Dolduramaz o boşluğu.... Siz bi annesiniz, Tamam, müdürsünüz, sorumluluklarınız var vs. ama ilk önce "anne" siniz... Sonra diğerleri... Çocuklarınız daha fazla mağdur olmadan onları alın.. Boşanma olayı gerçekleşirse de velayetlerini istemeyi unutmayın... "O beni hiç sevmiyor" diyorsunuz... Zorla güzellik olmaz... Evlilik öyle "ite-kaka-zorla" yürüyecek bi birliktelik değildir... Böyle durumlarda zorlamak, çoğunlukla daha kötü sonuçlar doğurabiliyor... İnşaallah, evliliğinizi kurtarırsınız ama olmayacağını anladığınız ve buna inandığınız noktada boşanmakta tereddüt etmeyin... şunu unutmayın, tek boşanan siz değilsiniz ve boşanmak her zaman "kötü" değildir... İnşaalah, her şey sizin ve çocuklarınız için iyi olur...
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

eşim gelecek sanırım barışacağız ama süreç çok ağırdı.yaraları nasıl kapatacağım bilmiyorum

Yorum

Zaman herşeyin ilaçı eşinle çocuklarınla mutlu olursun hayat güzel

pozitif ol aileni geri kazanıyorsunuz ne mutlu size . Herşeyin bir bedeli var eşiniz eve gelince onun üstüne fazla gitmeyin her şey çocuklarınız için.

Yorum

Hayırlı olsun çok sevindim.Umarım yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Sizden daha önemli çocuklarınız var.Onlar adına daha çok sevindim.İlişkinizde şiddet yoksa sevgiyi aşkı canladırmanın yollarına bakın, mutlu olmanızı dilerim.

Yorum

hersey cocuklarınız için unutmayı, eskiyi aklınıza hiçbir zaman yetirmeyin. yeni bir sayfa acın kendinize.
                          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leylazorlular View Post
                            eşim gelecek sanırım barışacağız ama süreç çok ağırdı.yaraları nasıl kapatacağım bilmiyorum
                            barışacağız diyorsan(inşaallah böyle sonuçlanmıştır) o zaman artık geçmişe bi sünger çekmeniz gerekir... önünüze bakmalısınız...
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

inşallah ama bana karşı çok soğuk.sevgili olma dönemi ile evlilik dönemi çok flar
                              kadaşarklı.elimden geleni yapacağım..haber veririm ar

Yorum

düşündü ve kararı hayır oldu.sırf arkadaşı ısrar ettiği için gelmiş.dün saat 3 itibariyle iletişimi kestim.istiare ye yattım..istihare namazı kılıp tek başıma yattım.gözümkapalı ve uyumamıştım.uyuya kaldım.kızımın yatağın kenarında yürüdüğünü oğlum şimdi 4 aylık ama onun yürüdüğünü gördüm.sonra uykuya daldım.kaynanamın arkadaşımın evine geldiğini ve onunla konuştuğu sahnesini gördüm.sonraki sahnede kaynanam ve arkadaşım oğlumla ilgilenirken ben yatak odasında kocamla cinsel ilişkideyken kızımın damdan düştüğünü duydum.ağlıyordu ama ben gidemiyordum.anlamı nedir?yorum yaparmısınız

Yorum

İşleniyor...
                                X