Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aynadaki Tipsiz Adam...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aynadaki Tipsiz Adam...

Giderek daha derinden yaşıyorum yalnızlığımın ve belirsiz geleceğimin endişelerini ve acılarını… 29 unda bir adam, çok mu erken dersiniz umutsuzlaşmak için?
    Geçmiş geleceğe ayna tutar… 29 yıldır değişmeyen bu makus kaderim, bu saatten sonra mı değişecek? Ben mi istedim yalnızlığı, ben mi istedim işsiz bir genç olmayı? İsyanım yaratanıma değil, asla yanlış düşünülmesin… İsyanım insanların seçimlerine, insanların tutarsızlığına, insanların haksızlığına…
    Kendimi sevmiyorum artık, ayna karşısında geçirdiğim vakitleri de artık sona erdirdim. Neden bakımlı olmalıyım ki? Neden taramalıyım saçlarımı?, Neden en güzel parfümü sürünmeliyim? Neden sakal traşımı olayım? Kimin için? Ne için?
    Eşeğe altın semeri vurduğunuzda eşeğin görünümü mü değişecek? O eşek olarak kalmaya devam edecek… Çirkin bir erkeğin yüzündeki o asimetrik görünümü taranan saçlar, kesilen sakallar ve giyinilen güzel kıyafetler mi değiştirecek?
    Gelecekten de umutsuzum, belirsizlikleri beraberimde 29 uma kadar nasıl getirdim bende bilemiyorum… Belki bir taşra kentinin alnına yazılmış kötü kaderini yaşamak zorunda kaldım… Belki sistem hatalıydı, bana güvence veremedi, belki de sorun kapitalist sistemin işlerindeki artışı için kadın personel talep ediyor olmasıydı…
    Öyle veya böyle 29 yılı devirdim, 30 un kapısını çalıyorum… Yarın bir gün o kapıdan da içeri gireceğim; ve hala yalnız, çirkin ve geleceksiz bir adam olarak bu dünyanın içerisinde beyni alınmış bir ruh gibi dolanacağım… 29 yılım böyle geçmişse geleceğim ne olur ki!
    Mutsuz Palyaçom, suratında sahte bir gülümseme belirmesin artık… Vazgeç zoraki tebessümlerden, kendine bol ümit vadeden, bol iltifat dolu sözlere de izin verme sakın! Bil ki onlar samimiyetten uzak, sadece seni o an için düşüncelerinden kurtulmak için uydurulmaya çalışılmış sözlerden başka bir şey değildir! Sen dünyadaki gerçeklerin farkındasın Mutsuz Palyaço, sen bir pollyanna olmadın asla, kendini bir yalana inandırıp mutlu biri gibi de yaşamadın… Sanal mutluluklar uğruna gerçeklerinden vazgeçme… Bil ki, gerçekleri duymak her kişinin karı değildir…

Mutsuzum
    Çirkinim
    Ama gerçekçiyim…

hoca derdini hastalığını tam anlamasam da kalemin gavet kuvvetli bilesin,kitap yaz,geyik değil cidden yaz!!
    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Derdim tipsizliğim, derdim asgari ücretli bir çulsuz oluşum...
      Tipsiz olan erkek, çulsuz olan erkek bilki daima yalnızlığa terkedilmiştir arkadaşım...
      Hiçbir kadın beğenmiyor beni...Kızamıyorum, hakları var.
      Sevilecek nem var? Zengin desen değilim...Yakışıklı desen hiç değilim! Ben neden kendimi seveyim, neden mutlu olayım?

Yorum

Ben de bu yaşa gelene kadar bişiler öğrendiysem hayattan senin aklın da kalbin de zehir gibi,boş adamdan çıkmaz bu kadar edebiyat,çulsuz da olsan tipsiz de olsan adammışsın onu anladık...o zehri kitaba dok,kendini zehirleme...en azından dene eğer denemediysen bak cidden dene...Mutlu adamın da çok bişey ürettiğini görmedim daha!!

Yorum

ya abi sen benim anksiyete sebebim olursun ya... senini konularına yaklaşmıym en iyisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adı.Mutsuzluk View Post
            Derdim tipsizliğim, derdim asgari ücretli bir çulsuz oluşum...
            Tipsiz olan erkek, çulsuz olan erkek bilki daima yalnızlığa terkedilmiştir arkadaşım...
            Hiçbir kadın beğenmiyor beni...Kızamıyorum, hakları var.
            Sevilecek nem var? Zengin desen değilim...Yakışıklı desen hiç değilim! Ben neden kendimi seveyim, neden mutlu olayım?
            Yanlış zamanda yanlış soruları soruyorsun. Sorman gereken sorular şunlar;

-Sen neden iyi bir eğitim almak için mücadele vermedin? Şimdi asgari ücretle çalışmak daha mı iyi?

-Bu yaşa kadar ailen neden sana evlenmen konusunda destek olmadı? Onlara o güveni neden veremedin?

-Daha kendini sevmiyorsun ve kadınlar seni sevmiyor diye üzülüyorsun bu ne kadar boş bir üzüntü daha anlayamadın mı?

-Sen hayatını sadece insanlarının beğenisini kazanmaya mı adadın? Yaşamında en çok istediğin şey gerçekten bu mu?

Vb vb böyle sorular sorarsan daha hızlı sonuca ulaşırsın.

Yorum

.Üniversite önlisans mezunuyum. Aldığım eğitim yeterli mi? Yetersiz elbette... Her doğan insan mühendislik ya da doktorluk okumuyor...
              .Ailem ne yapabilir ki? Maddi yardım beklemem onlardan... Konu komşu araştırarak eş adayı bulmak da yersiz olur, çünkü nihayetinde bir kadın kahraman var ortada, bu kadın tipe ya da maddi duruma önem verecektir....
              .Kendimi neden seveyim ki? Çok mu zenginim? Çok mu yakışıklıyım? Beğenilmemek, reddedilmemek kafaya takılmayacak kadar boş nedense şayet; neden tek cinsiyet değil de iki cinsiyetten ibaretiz? Birbirimize ihtiyaç duymayacak kadar iradelerimiz kuvvetliyse evlenme isteği de olmamalı...
              Sevmeyi sevilmeyi istemeyen bir erkek var mıdır? Üstelikde tipsizliğine ve çulsuzluğuna rağmen....

Yorum

Anladığım kadarıyla sen hayatı kendine zehir etmekten zevk alıyorsun. Sorun tipin değil sorun kişiliğin.

Yorum

Sorunun tipim ya da maddi durumum olmadığına nerden kanaat getirdin? Tipinden dolayı reddedilen sen misin? Kişilik miş!

Yorum

kadınlar tipe pek önem vermez. çenen kuvvetli olacak ve cebin dolu olacak.

Yorum

Üzme kendini be arkadaşım... Senin de sana göre vardır bi hayat arkadaşın... Ve, birgün çıkacaktır da karşına... Kendini küçük görme...
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Nerde o günler güzel kardeşim... Umut verdim kendime, hep cesaret edip duygularımız açtık sonuç hep aynı! Artık iyice anladım ki para ya da tip çok önemli...

Yorum

Hatta öyle ki bu ülke bir savaşa girse ben bu savaşa gitmem! Para ve tipe önem veren kadınların hayatını korumak için kendimi feda edecek kadar salak değilim! Savaşmmam![/B]

Yorum

sende iyice saçmalamaya başladın hacı

Yorum

bence kendine haksızlık ediyorsun acilen silkelenip kendine gelmen lazım. İşsizlik senin yüzünden olan bişey değil. ayrıca her insanın kendine göre bir güzelliği olduğunu düşüyorum. bana göre insan ilk önce kendisi bakımlı olmalı, kendin için bakımlı ve özenli olucaksın ki başkalarına bunun üzerinden prim verilmesin.
                              eğer yazdıkların gibi davranırsan zaten baştan kaybedersin. bilmiyorum bana katılan varmı ama ben böyle düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X