Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tek Taraflı İlişki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Buyukcan View Post
    Salladım gitsin,birazda o bana gelsin...Gelmezse de kendi bilir.

eee arkadaşım son durum nedir halledebildin mi sorunları?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
      Hocam o iş yaş. Sen fazla kaptırmadan kendini olayı sonlandır bence.
      Ama için rahat edecekse, son kez anlat bu yazdıklarını, istediğin yanıtı
      alırsan devam edersin. Ama görünen pek bi olumlu değil gibi.
      katılıyorum...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siiyah View Post
        eee arkadaşım son durum nedir halledebildin mi sorunları?
        Halletme diye bir şey yok...Onun arayıp,en azından davet falan etmesini bekleyeceğim.4 Ekim yaş günü.Bu hafta sonu gidip sadece hediyesini vereyim dedim...Bir sürü sudan sebep.Oldu...Bir de üstüne mesaj at...Cevap gelmeyeceğini bile bile...
        Hayallerim ; yersiz esen soğuk bir kış rüzgarına benzer...Ama sadece beni üşütür ve giderler.

Yorum

Aslında hep şunu söylerim...Biz,kişilik problemleri yaşayan nevrozlu hastalar...Aslında bu hastalığın bize kattığı en büyük zayıflık şu:İnsanları nedense hep idare etme tarafında oluyoruz.Bu belki bir güven eksikliği ya da gereksiz bir kaybetme korkusu.Ama unutmamak gerekirki; insanların bir şekilde değeri belirlenecekse , bunun ilk ölçüsü bana göre alçakgönüllülük olmalı.Kimse kendini fildişi kulelerde oturuyor görmesin mümkünse...Neyse...
          Hayallerim ; yersiz esen soğuk bir kış rüzgarına benzer...Ama sadece beni üşütür ve giderler.

Yorum

Aslında hep şunu söylerim...Biz,kişilik problemleri yaşayan nevrozlu hastalar...Aslında bu hastalığın bize kattığı en büyük zayıflık şu:İnsanları nedense hep idare etme tarafında oluyoruz.Bu belki bir güven eksikliği ya da gereksiz bir kaybetme korkusu.Ama unutmamak gerekirki; insanların bir şekilde değeri belirlenecekse , bunun ilk ölçüsü bana göre alçakgönüllülük olmalı.Kimse kendini fildişi kulelerde oturuyor görmesin mümkünse...Neyse...
            senı aramıyrsa sende arama onu bı muddet..belkı bu sekılde anlar senı..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ezolog View Post
              senı aramıyrsa sende arama onu bı muddet..belkı bu sekılde anlar senı..
              evet katılıyorum sende arama eğer o arasa iletişiminiz devan eder aramazsa zaten sen onun için hiç olmamışsındır. sen biran önce toparlanmaya bak arkadaşım

Yorum

bu arkadaşın işi yaş yaa belli...
                "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siiyah View Post
                  evet katılıyorum sende arama eğer o arasa iletişiminiz devan eder aramazsa zaten sen onun için hiç olmamışsındır. sen biran önce toparlanmaya bak arkadaşım
                  Toparlanacak bir şey yok...Ben gayet iyiyim dostum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
                    bu arkadaşın işi yaş yaa belli...
                    Biraz fazla iyi niyetli olmamdan kaynaklanan sorunlar var.Ama zaman değişti ve tabii ki Çelikte değişti...Ben yeni değişiyorum.

Yorum

Toparlanacak bir şey yok...Ben gayet iyiyim dostum.
                      sen öyle diyosan öyledir

Yorum

Biraz fazla iyi niyetli olmamdan kaynaklanan sorunlar var.Ama zaman değişti ve tabii ki Çelikte değişti...Ben yeni değişiyorum.
                        değişim iyidir,adaptasyon şart,doğru yoldasın büyük,devam (;

Yorum

Herkese Selam...

Bir haftadır,'yazsam yazsam da ne ara yazsam?' diye kendi kendime soruyorum.Kısaca sıkıntımı anlatayım.Belki yardımcı olursunuz...

Ben 28 yaşındayım.Şu anda bir kız ile konuşmaktayım.O da benim yaşlarımda sayılır.Fakat öyle bir hal aldı ki,tamamen tek taraflı bir ilişki haline geldi.Ben aradığım zaman,konuşuyoruz.Genelde konuları da ben açıyorum.O genelde dinleyici oluyor.Eğer ben aramazsam,neredeyse hiç aramıyor...Arada 'iyi geceler' diye mesaj atıyorum.Ona bile cevap vermeye tenezzül etmiyor.Ama ben aradığımda beni dinliyor.Bir şeyleri kestirip atmıyor.

2 defa yüz yüze görüştük.3 aylık bir ilişki...Niyetimin farkında.2 -3 haftadır ,bir kez daha görmek istedim.2 saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyor.Ben de kamu kurumunda öğretmenim,o da...O yüzden hafta sonları görüşebiliyoruz.Olmadık bahaneler buluyor.Yani görüşmeye engel teşkil etmeyen.

Niye böyle diye kendi kendime soruyorum.Biraz yaşım nedeniyle ciddiye alıyorum olayı.Genelde ismi ile hitap ediyorum.Aşkım,güzelim,şu bu... Pek diyemem. Kendisine de bunu söyledim.'Acaba bundan mı?' diye kendi kendime soruyorum.Hoş gerçi bunu iyi karşıladı.Yani 'olabilir' falan dedi...Zaten bir kişi de ben 'Ahlak,dürüstlük,iyi niyet vb.' öğeleri buldum mu tamamdır...Bunu da kendisine söyledim.

Yani özetlemem gerekirse...Hep benim itelemem ile bir şeyler oluyor ve ben bundan çok sıkıldım.
                          bir süre ulaşılmazları oynaman durumu netleştirecektir,1-2 hafta aramayı bırak
                          bu arada seni aramıyor ise uzatmaya gerek yok ,

Yorum

adamın gözü açılmış artık sorun çözülmüşe benziyo...

Yorum

Dün aradı ve arayamadığım için özür dilerim,kusura bakma falan dedi...Hatta bu hafta sonu gelecekmiş ama işi çıkmış falan...Ne demişler?Kaçan,kovalanırmış.

Yorum

Aman kardeşim , tek taraflı birine bağlanmaktan daha kötü birşey yok. Kendisiyle ara, konuş senden hoşlanmıyorsa hiç uzatma. Yararından çok zararı olur.
                                3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                                X