Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1 - 2 sorum var cevaplayın lütfen :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 1 - 2 sorum var cevaplayın lütfen :)

s1 : siz olsanız facedede olsa siz slm vermeden ve konusmadan sizle konusmayan hiç bi zaman biri olsa ne yapardınız_? ne düsünürdünüz _? bende öyle ben konusursam konusuolar konusmassam hiçbişi ...
    s2 :aşk konusunda işsizsiniz bi kız var kız yine çalışıo onla bulusmak istermiydiniz tanımak bu kızda istedimle geziom diyen bi kızsa vede napardınız ? diyelim cıkardınız kızla arkadaslarını hemen ilk bulusmada kabul edermiydiniz gelsinler diye veya kardeşi abiside olsa. sorulara anlaşılır ve geniş cevaplar veriniz ki cevabımı alabileyim süreniz 90 dk süreniz başladı istediniz sorudan başlayabilirsiniz.

Ben bişey anlamadım. Neolursa olsun önce erkek konuşur. Bayan cevap verir genelde

Yorum

Erkekle bayanla alakası yok bence bazen sen vereceksin bazen o ama sunu unutma ılıskılerde de arkadaslıklarda da cogu zaman bırının omuzundadır yuk..bazen sen tasır donem donem bazen o..o kotu donemdedır bıkac ay kımseye selam dahı vermek ıstemez sen tasıcaksın sen verıceksın,sen burumdayken de o tasıyacak...Bu işi sidik yarısına cevırırsen esın dostun kalmaz herkes once bana selam versın olu mu lan
      kızla gezeceksen de kendı gelsın anası babası abısı v.s. ne ısın var herkesle gezıyo da olabılır sende gez ıste herkesle ne guzel kalabalık eglencelıdır..bu ask anlamında herkesle gezıyo cıkıyo v.s. ise e oha bu da sorulmaz o zaman
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

arkadaşım anlaşılır bi soru sormamıssınki alaşılır cevap bekliyosun sen bi 90 dakka daha ver anca çözeriz 2. soruyu
        TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

yaw 1 .soru söyleydi normal ark olarak bir sürü arkadasınız var facede ama hiçkimse slze slm vermeyen konusmyan tipler siz konusursanız konusuo ama daha sonrasında yine dönüş yok size sohbet manasında kız erkek farketmez evt 2.soruyla 1.in soru birbiriyle baglantılı diyil 2.soruya gelince bi kız var tanıdım bi kız bu kızın ark cevresi geniiş benimse hiç yok denecek kadar az. ve bu kız çalışıo ben se işsiz yine acaba yaklasmalımı bu kıza bu şartlarda

Yorum

cevabım aynı

Yorum

bence böyle saçma işlerle uğraşacağına, kendine bir iş bul ve türkçeni geliştir. biraz sert oldu ama yazdığın yazılardan hiçbir şey anlaşılmıyor..
              Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
              Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
              Aldatıyor,aldanıyoruz
              Üç öğün de...

Yorum

kalabalık güzeldirde benim kalabalım yokki onla takılıo olsam arkadaslarıda olur gelir ben tek olurum.+ o calısıo ben işsizim o bakımdan sordum anlatabilddimmi

Yorum

kılıç iş bulmak kolaysa gel kendin bul aramıyomuyum sanıosun sen kim oluyon da azarlıon beni nesin sen.ttuzu kuru bi çıyanmı

Yorum

herkes iş güç diyor da işim gücüm var yaşım 26 aşırı çirkin de değilim bnm nedne hiç sevgilim olmadı.

Yorum

sevgilinin iş bulmayla alakası yok sosyallikle ilgisi var. sosyallikle ve cekicilikle ve kızlara davranısla

Yorum

kiloluyum asıl sorun o mu yakışıklı değilim çevremde pek yok hele ki kız çevrem ne yapmamı önerirsin

Yorum

cevrendeki en çirkin kızdan basla o zaman..basamak taktıgıyle ılerle..acıldıkca guzellerını bulurusn..ne dıyım daha bılmemkı

Yorum

onun ahlaksızca olduğunu düşünüyorum bu bir.

çirkin kızlardan bile bir ilgi görmüş değilim bu iki.

Yorum

o zaman çok zorlama..illa olacak diye bişi yok ya..erkek arkadaslarınla gez toz sende

Yorum

İşleniyor...
                              X