Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nasıl mutlu olabilirim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nasıl mutlu olabilirim?

mutlu olmanın sırrı nedir bilen var mı???

hayatım inanılmaz sıkıcı geçiyor bunun asosyal olmamla da ilgisi var tabi ama şöyle bir dışardan bakıldığı vakit çok berbat bir hayatım olmamasına rağmen hiçbir şey zevk vermiyor ve hiçbir şeyden mutlu olamıyorum.

mutsuz olduğum için de suratım hep asık suratım asık olduğu için bu kadar mutsuzum belki de.. böyle bir kısır döngünün içindeyim ne yapmamı tavsiye edersiniz?

senin karın gurultun olsa görürdüm ben o zaman sıkıcı hayat der miydin

Yorum

Mutluluğun tek bir sebebi yoktur, herkes için ayrı ayrıdır bu...

"Şöyle şöyle olsa mutlu olurdum" demek yanlış bir tespittir. Mutluluk uzun vadeye yayılacak bir şeyler değildir. Kısa vadeli hedefler koyup, bu hedefleri gerçekleştirdikçe mutlu olmalı insan. Mutsuzluğu şiar edindiyseniz, bir daha mutlu olamıyorsunuz. Bunu yapmayın.

Yorum

Bilirsin; bakmak başka, görmek başkadır... Sen, "görmeye" çalış... Bilirsin, düşünmek vardır, düşünmek vardır... Sen, "güzel düşünmeye" çalış... Bilirsin, yarım bir bardağın bir boş, bir de dolu kısmı vardır... Sen, "dolu kısmını görmeye" çalış... Sonuçlar harika olacak))
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

sevmeyi dene. çok sevdiğin bişeyler olsun.

Yorum

Aynı sorunu bende yaşıyorum ..yine o kadarda mutsuz değilim.çünkü beni sevenler düşünenler var..sende onları düşünüp hayatına yön verebilirsin..bence sosyal aktvitende yoksa eğer haytına biraz heyecan kat...nasıl bi heyecan deme..insan hayatta herşeyden heyecan yaratabilir..bunu bul ve hayatının sen ve seni sevenler için önemli olduğunu gör.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonihuxley View Post
              senin karın gurultun olsa görürdüm ben o zaman sıkıcı hayat der miydin
              napıyosun yaa

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=z3Uag...ayer_embedded#! hadi bunu dinleeeeeeee

Yorum

Kardeş ben sana yardımcı olabılrım
                  "http://www.psikoloji.gen.tr/showthread.php?16435-Benim-hayat-hikayem..&p=268172#post268172" beınm hayat hıkayem bunca yasadıgım seye rahmen dılımde kalbımde bır cıft kelıme " hayat bır anlık gulumsemedır "
                  Şükrediyormusun halıne hıc
                  küçücük seyden mutlu olmayı denedın mı

Yorum

napayım ????
                    Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                    napıyosun yaa

Yorum

birde sunu dınle
                      abimin seslendırdıgı bır sıır
                      http://www.youtube.com/user/22enemy#p/f/13/VS66DdVTPj4

Yorum

teşekkürler yorumlar için takıntılarımdan ve sosyal fobiden kurturabilirsem her şey daha iyi olucak inşallah.

Yorum

ya ben sosyal fobi olanları anlamıyorum benim karnım gurulduyo da sf oluyorum size noluyo_

Yorum

Kardeş onun icin gel konusalım dıyorum seninle heminim seni daha cok rahatlacagım.

Yorum

imzamı oku yeterli=)

Yorum

İşleniyor...
                              X