ben insanlarla konuşurken çok çekiniyorum artık,daha önceden insanlarla konuşurken yine çekinirdim ama bir süre sonra herkesle iletişimim çok iyi olurdu.ama şimdi kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum.yeni tanıştığım bütün insanlar bendeki yönetilebilirlik ve kırılganlık potansiyelini görüyorlar,ve yönetmeye çalışıyorlar.mesafeli olmaktan değil ama neden kaynaklandığını bilmiyorum bir aciz görüntüsü var üstümde.ben bile hissediyorum sanki kamburum bile çıktı gibi.gençlik filmlerindeki looser karakterler gibi hissediyorum kendimi.özgüvenim olması lazım çünkü herşeyim dört/dörtlük. sıkıntı yapmam gereken hiçbir mevzu yok.ama özgüvensizim.eskiden tanıdığım insanlarla çok iyi anlaşabiliyorum ama yeni insanlar tanıyınca muhakkak birşekilde kullanmaya çalışıyorlar beni,herkes birşeyler istiyor.üç-dört arkadaşım,ailem ve nişanlım haricinde kimse yok çevremde.olmasını da çok istemiyorum.ama özgüvenimi tekrar nasıl kazanabilirim? ne görünüş ne zeka ne maddi hiçbir problemim yok.ama tamamen özgüven eksikliğim var.insanlar beni tersleyecek ya da kıracak diye çok korkuyorum sanki.insanların yaptıklarını dediklerini çok fazla takıyorum...
offf!öyle işte. bu durumun adı ne,nasıl çözülür.psikiyatri demeyin lütfen bana gidemem.
offf!öyle işte. bu durumun adı ne,nasıl çözülür.psikiyatri demeyin lütfen bana gidemem.

paxil kullanıyodum,ama baktımki gerçekten bağımlılık yapıyo ve eski tesirini göstermiyo bıraktım 2 aya yakındır. ilaç kullanmak istemiyorum artık.artık destek üniteler olmadan devam etmek istiyorum.herkes çokmutlu gibi,hayatları çok düzenli gibi.kimse ilaca ihtiyaç duymuyor yaşamak için çevremde,ben niye duymak zorunda olayım.elle tutulur problemlerim yok.herşeyim oldukça iyi durumda,anlamıyorum neden kaynaklandığını.kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki biri bana gülümseyip günaydın dediğinde bile heyecanlanıyorum,çok utangaç,çok çekingen oldum.yaşım utangaç olmanın komik duracağı bir yaş.25 yaşındayım.kendimi ezik hissediyorum,ama nedenim yok.hiç yok.
Yorum