Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden böyle birşey yaptım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden böyle birşey yaptım?

Bugün hakkında karışık duygulara sahip olduğum bir arkadaşı başka bir arkadaşa ayarlamya calıstım ve uzun süre konusmuslar yürümüsler cıkma muhabbeti olucaktır büyük ihtimal simdi icim acıyor tarifi anlatılamaz bir acı hala kendime soruyorum neden diye sadece o karışık duyguya sahip oldugum kisiye güvenmek istedgim ama olmadı ters tepti simdi kendimi büyük bi kayıpta hissediyorum ne yapmalıyım sizce??

büyümelisin

Yorum

boşver gitsin fırlatmışsın oku bi kere,geri gelmez...üzerinde durma gitsin
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
        büyümelisin

anlayamadım,icim acıyor resmen ya eskiden böyle olmazdı simdi napıcam ben

Yorum

büyüyüp yetişkin olmalısın, küçükmüşsün gibi geldi onu ona ayarlamalar sonra kıskanmalar filan, gerçi nickinde 94 varmış zaten yeni farkettim

Yorum

napıcam gercekten off cok sıkılıyorum niye böyle bi sacmalık yaptım tek amacım dedigim kıza güvenmekti eger bunu reddetseydi ona cok güvenicektim ama olmadı olmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rocky94 View Post
              Bugün hakkında karışık duygulara sahip olduğum bir arkadaşı başka bir arkadaşa ayarlamya calıstım ve uzun süre konusmuslar yürümüsler cıkma muhabbeti olucaktır büyük ihtimal simdi icim acıyor tarifi anlatılamaz bir acı hala kendime soruyorum neden diye sadece o karışık duyguya sahip oldugum kisiye güvenmek istedgim ama olmadı ters tepti simdi kendimi büyük bi kayıpta hissediyorum ne yapmalıyım sizce??
              Bir bardak soğuk su veya ayran iç iyi gelir. :RpS_thumbup:

Yorum

Hiç üzülme demekki yanılmıssın , senin için hayırlı olanda buydu belki olamazmı ?
                boşverrr gitsinnnnn (:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rocky94 View Post
                  herkes sevdiği insanı böyle test etse ne garip durumlar çıkardı ortaya (: neyse bi daha yapmazsın artık

Yorum

evet gercekten hayal kırıklıgına ugradım benim amacım test etmekti ve ona güvenmekti onun kesinlikle reddedicegini ummuştum ama tam tersi oldu ben kendi elimle böyle birsey yapmıs oldum evet pismanım ama icim acıyor ya resmen buna bi cözüm yok mu?

Yorum

İşleniyor...
                    X