Bugün hakkında karışık duygulara sahip olduğum bir arkadaşı başka bir arkadaşa ayarlamya calıstım ve uzun süre konusmuslar yürümüsler cıkma muhabbeti olucaktır büyük ihtimal simdi icim acıyor tarifi anlatılamaz bir acı hala kendime soruyorum neden diye sadece o karışık duyguya sahip oldugum kisiye güvenmek istedgim ama olmadı ters tepti simdi kendimi büyük bi kayıpta hissediyorum ne yapmalıyım sizce??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Neden böyle birşey yaptım?
Collapse
X
-
Bir bardak soğuk su veya ayran iç iyi gelir. :RpS_thumbup:Orjinal yazı sahibi: rocky94 View PostBugün hakkında karışık duygulara sahip olduğum bir arkadaşı başka bir arkadaşa ayarlamya calıstım ve uzun süre konusmuslar yürümüsler cıkma muhabbeti olucaktır büyük ihtimal simdi icim acıyor tarifi anlatılamaz bir acı hala kendime soruyorum neden diye sadece o karışık duyguya sahip oldugum kisiye güvenmek istedgim ama olmadı ters tepti simdi kendimi büyük bi kayıpta hissediyorum ne yapmalıyım sizce??
Yorum
-
herkes sevdiği insanı böyle test etse ne garip durumlar çıkardı ortaya (: neyse bi daha yapmazsın artıkOrjinal yazı sahibi: rocky94 View PostBugün hakkında karışık duygulara sahip olduğum bir arkadaşı başka bir arkadaşa ayarlamya calıstım ve uzun süre konusmuslar yürümüsler cıkma muhabbeti olucaktır büyük ihtimal simdi icim acıyor tarifi anlatılamaz bir acı hala kendime soruyorum neden diye sadece o karışık duyguya sahip oldugum kisiye güvenmek istedgim ama olmadı ters tepti simdi kendimi büyük bi kayıpta hissediyorum ne yapmalıyım sizce??
Yorum

Yorum