Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil geniş kapsamlı yardım lazım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acil geniş kapsamlı yardım lazım

beynim durmuş gibi ne yapacağımı bilemez durumdayım.

bu gün çalıştım kurum milangaz'a ankara bayındır hastanesine sögütözüne telefon santral operatörü olarak basvurcamı söyledim.cv'me burda çalıştımı ve referans olabilecek kişinin numarasını istedim.
    O'da burdan daha iyi iş bulamazsın.niye çıkmak istiyosun,seni şuraya verirler daha rahat olursun fln gibi şeyler söyledi.ama ben ikna olmadım sabahtan aksama kadar kızı cekiyorum şikayetlerini,hadi baska bi yere verdiler verdikleri yerde görevde,yeterli olabilecegimi düşünmüyorum. açıkcası yine sıkıcı geçer düşüncesindeyim.maaşı 950 ama ne bilim sevmedim bu işi.eğer bayındır hastanesi telefon santral operatörü işi olursa oraya geçiş yapcam.sizce cv bilgilerime burda milangaz'da çalıştımı yazıyım'mı? hadi yazdım diyelim milangaza ulaştıklarında milangaz kim bilir hakkımda ne diyecek ? beni bırakmazlar'sa veya hakkımda kötü şeyler derlerse....bide burdan çıkmamı istemiolar işyerindekiler.yani milangazdakiler.ama ben yararlı olabilecegimi sanmıyorum bu işte.
    söylemeseydim geşke diyorum ama söyledim işte.sizce ne yapmalıyım???

senle bir işe girip çıkıyoruz biz de, artık milangaz görsek bir yerlerde seni hatırlayacak hale geldik ama her konuna niye acil yazıyorsun ki? acil yazsan da yazmasan da aynı ilgiyi görürsün rahat ol. bence milangazdaki işin gayet iyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
      senle bir işe girip çıkıyoruz biz de, artık milangaz görsek bir yerlerde seni hatırlayacak hale geldik ama her konuna niye acil yazıyorsun ki? acil yazsan da yazmasan da aynı ilgiyi görürsün rahat ol. bence milangazdaki işin gayet iyi.
      acili bakın diye yazıyorum.cünkü bazen hiç bakılmıo.milangazda çalısıorum ama ne kendime ne onlara yararlı olabiliyorum.yarin beni baska alana verselerde emin diyilim.gidip bilmem nerdeki showromun bilgisayarlarını' mı tamir edecem.format fln içinmi.fazlasındanda anlamam zaten,kendi bilgisayarımın sorunlarını çözmeye benzemez,ki bana bayındır hastanesi daha iyi gibi gelio,burda aksama kadar sıkılıom ve cok sikayet dinliom.soruolar sıkıldınmı fln diye yok diyorum.anlamazlar beni diye.şu soruma cevap verin özgeçmişme milangazda çalıştımı yazıyımı ?.eger yazar ve oraya ulaşırlarsa benim hakkımda ne derler bilmiyorum bayındır hastanesine ne derler bilmiyorum.

Yorum

benim böyle bir problemim yok. 20 yıldır işsizim ve kafam çok rahat.çalışanların halini görüyoruz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
          benim böyle bir problemim yok. 20 yıldır işsizim ve kafam çok rahat.çalışanların halini görüyoruz.
          sen bayanmısın erkekmisin bilmiyorum bayansan seninle evlencek kişi,sana bakar.erkeksen ne zamana kadar baba parası yiycen.ailen vefat edince ne halt edecen,ölürüm fln diyosan oda kolay diyil.ölürüm demekle ölünmüyor.soruma cevAP verirmisin ne yapmalyım.cv me şimdiki çalıstım yeri yazıyımı.yazarsam benim hakkımda bu çalıştım yer kötü bişi dermi.

Yorum

bende bugun gezip tozarken bir iş ayarladım kendime yeniköy sahilde bir restaurant burası... 885 maaş yemek ordan ssk var başkada bşy yok...oturdugum yer kanlıca sabit gece 12 de iş alıosun sabah 9 da bırakıosun haftada bir gün tatil... yol parası fazla tutuyo ama kanlıcadan tekneyle geçsen en son 5 liraydı dönüşle beraber 10 lira...bende kararsızım ne yapmalıyım ?

Yorum

öf yardım edin ya maaş benim için ikinci plan önemli olan iyi bir becerebilcem bi iş yapmak burda yararlı olabilecemi sanmıyorum aynı soruyu sormaktan bıktım cv me yazıyımı burda çalıştımı yazmayımmı yani milangaz da çalıştımı.cünkü hakkımda ne derler bilmiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: koc_burcu
                Çalıştığın iş yerinde kötü bir izlenim oluşturduğunu mu düşünüyorsun,neden hakkında kötü bir şey söyleyeceklerine bu kadar eminsin.Bırakacağını söylemişsin zaten ama diğer iş garanti mi senin için?
                garantili diyil eger bayındır hastanesi olursa orayı bırakacamı söyledim.oda merkezi aradı.işte seni daha iyi yere veririz niye bırakıosun gibi bir sürü laf ettiler.gidecem deme bana dediler fln.ben cv mden şimdi milangazı sildim cünkü eger bayındır milangaza ulaşırsa milangaz hakkımda ne der bilmiyorum.beceremiyomu der ne der.bura daha iyi onun için diyip önümümü tıkar bilmiyorum.

Yorum

Öyle oluyor,ilk baştan gitme diye yalvarıyorlar da daha sonra acısını çıkarıyorlar benden söylemesi tabi herkes aynı olacak diye bir kaide yok ama genelde öyle olıuyor,onlar zaten senin ayrılacağını duydukları içn yedek birini bulmaya başlamışlardır bile.
                  vala bilmiom ama bu çalıstım yere hiç ısınmadım ayrılcam yeterli baska yer olsun.

Yorum

milangazdan çık aygaza başla bence sektörü değiştirme,,,yöneticinede söyle mahallelerde gezen tüp arabaları varya versinler sana bi tane onlardan tüp satarsın... temiz iş walla karar senin...

Yorum

Ailenin haberi var değil mi işi bırakacağından? Biz şimdi sana bir şeyler diyoruz da önemli olan senin ve ailenin ortak bikarar vermeniz.Sonucu ne olursa olsun sorumluluk sana ait olacak.İleride işler daha kötüye giderse sorumluluk gene sana ait olacak.İyi düşün,doğru karar ver.
                      Ailenin madddi durumu nasıl?
                      Bakmakla yükümlü olduğun kimseler var mı?
                      ülkenin durumu zaten ortada....
                      Olasılıkları işte düşün taşın karar ver.Bu arada tahsil durumunu söylemedin,KPSs ye giriyor musun sınavlarına?
                      ben meslek lisesi mezuyum.kpss den 63.85 aldım 2010 da,yine girmeyi düsünüom tabi,ailemin maddi durumu ne cok iyi ne cok kötü.bende kendime göre iş aramakla mesgulum görüldü üzere.arabam yok gözden dolayı ehliyet alamadım.sag gözüm yok denecek kadar az görür sol da yüz de yüz iyi olmadından vermediler ehliyet.

Yorum

Firma ismi verme reklama giriyor..

Yorum

İşleniyor...
                        X