Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sahtelikten nefret ediyorum!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

doğruyu aradığın zaman doğru şekilde davrandığın zaman herkes peşine takılıyor.yeni de olsa ben bunu keşfettim.

Yorum

mesele şu ben söyledim...ve bana dediki benim senle bi problemim olsa gelir sana söylerim sendenmi korkucam ben dedi ve hakaret gibi karşıladı hatta bide benle küstü çocuk gibi gelmesin yanıma diyomuş istemiyorum onu görmek diyomuşki bu insan45 yaşındaki bi insan

yine oşver der geçerdim ama hakkımda söyledikleri yenilir yutulur değildi...çok inanılmaz fazla ağırdı...

bazı insanlarda ahlak olmuyo işte ama yapacak bişey yok katlanıcaz keşke bi arkadaşım yapsaydı bunu bana hayatımdan çıkarırdım olur biterdi ama...

Yorum

kim gökçe kim korkuyormusun söylemeye...

Yorum

eveet işte bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülben
            Orjinal yazı sahibi: gokche
            gerçi öyle insanlar varki cezalarını bu dünyada çekmesinler istiyosun..çekmesinlerki öbür dünyadaki cezaları hafiflemesin...

hapis yatmicamı bilsem canı bana haktır. ama Allâh'a havale ediyorum
            Çok güldüm gokche..

Bana da canı haktır.. :evil: hadi birlikte temizleyelim şunları.. :twisted:
            valla ne sarar yakeşke böyle insanlar hiç olmasa dicem ama tabiatın düzeni bozulur....

Yorum

müstakbel kaynanam

Yorum

öldürmek istediğim başka biri ama o değil kaynana bana dokunmasın artık mümkünse hep küs kalsın yeter bana :lol:

Yorum

bende birkaç arkadaşıma onlarla görüşmek istemediğimi söyledim mesela..çok bozuldular ama ne yapabilirim sevemedim bakış açılarını ve kişiliklerini...şimdi bu riyakarlık değil de dürüstlük oluyor bence..yoksa için için sevmediğin birini hayatında sırf yaşanmışlıklar ya da konumlar gerektirdiği için hayatında tutmak değil mi ikiyüzlülüğün daniskası :roll:

Yorum

ben onlardan birini hayatımda tutmak zorundayım işte

çok zor bidurum ama vicdanım rahathatam yanlışım kaba bir tavrım oladı gereğine göre davrandım...

ama zorla değilya oda biliyo ondan soğuduğumu artık sevmediğimi sevemediğimi eskisi gibi kıymet veremeyeceğimi

Yorum

ben anlamadım kayınvaliden değil mi seninle görüşmek istemeyen??iyi işte sen de onu sevmiyorsun..ekmeğine bal çalmış kendisi söylemiş görüşmek istemiyorum diye...sen de tadını çıkar bu durumun..sorun ne anlamadım konuyu mu karıştırdım.. :lol:

Yorum

sorun şu henüz evli değilim...

nişanlımla aramızda problem çıkarıyo benimle görüşmüyo ama nişanlımı doldurmaya çalışıyo beceremiyortabi nişanlım öyle tavırları anlamicak biri değil beni de bildiği için kâle almıyo..ama rahatsız oluyorum..en sonunda iftirada atmış çok pis bi iftira hemde...

sorun şu daha önce diğer oğlunada aynısını yapmış işe yaramayınca kızın evine kadar gidip olay çıkarmış kızın aileside kızı geri çekmiş banada yapma ihtimali çok yüksek...ayrılmamıza sebep olabilir böyle bişeyi ne ben nede ailem kaldıramayız çünkü

Yorum

bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın 2 hafta öncede en yakın dostumun tam bi ikiyüzlü olduğunu işine geldiği gibi davrandığını farkettim...

kimseye güvenemiyorum...bu insanlar yüzünden gerçekten iyi olanlara bile önyargılı yaklaşmaya başladım..manalar yükleyip duruyorum...hayatımızı kirletiyorlar resmen...

Yorum

Önyargı evet..Yaşanmışlıklardan sonra önyargı başlıyor.Önyargıyı engellesen bile insanlara karşı güvenin eskisi gibi olmuyor,yerine gelmiyor o güven..

Yorum

iyi olanları bile kendimden uzaklaştırıyorum sanki sırf buyüzden...lafın altında laf arıyorum...en son bi arkadaşım çok ince düşündüğümü söyledi mecbur kalmıyorum keşke bukadar çok düşünmek zorunda kalmasam...

Yorum

hindi kadar çok düşünen biri olarak söylüyorum.kaynananla konuşsan daha kolay yol alırsın..düşünmekle çözülmeyo..

Yorum

İşleniyor...
                                X