Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sahtelikten nefret ediyorum!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok denedim
    ama inkar ediyor...kötü bişey dediysese kızgınlıkla söylemişimdir deyip oğluna kızıyor...niye anlattın diye busefer olay büyüyo...onun gözünde ben hiçbişeyim...ben kimimki onun karşısına geçip konuşucam ipler kendi elinde sanıyo

Yorum

eline bir oklava al kafasına kafasına vur o zaman..

Yorum

korkum da bu zaten...arada nişanlım olmasa diyorum bazen neler yapmazdım diyorum ama arada nişanlım olmasa o benim muhattap olacağım seviyesine düşeceğim biri değil...

sonuç şu, nişanlım benim çok fedakar olduğumu düşünüyor nasıl katlaıyosun ben olsam dayanamazdım belkide senden ayrılırdım aynı şeyi yaşasaydım diyo...nişanlımın gözünde okadar büyüğümki şuan...kayınvalieme teşekkürmü etsem ne

oböyle yapmaya başladığından beri nişanlım daha çok düşüyo üzerime...kaynanamın istediğinin aksine...

Yorum

Re: sahtelikten nefret ediyorum!

Orjinal yazı sahibi: mavis
          Sizi ne derecede etkiliyor kendi dünyanızda gerekli-gereksiz kişlerin düşünceleri?Paylaşımlarınızı bekliyorum..
          Değer verdiğim kişilerin düşünceleri benim için değerli ve önemlidir dikkate alırım, diğerlerini boş veririm. Belki biraz canımı sıkarlar ama bu da fazla uzun sürmez. Tabi burada bahsettiğim (-) düşünceler. (+) düşünceler her iki taraftan da gelebilir mutlu olurum ama değer verdiğim insanların (+) düşünceleri beni daha da mutlu eder...
          Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adrenalin

Değer verdiğim kişilerin düşünceleri benim için değerli ve önemlidir dikkate alırım, diğerlerini boş veririm. Belki biraz canımı sıkarlar ama bu da fazla uzun sürmez. Tabi burada bahsettiğim (-) düşünceler. (+) düşünceler her iki taraftan da gelebilir mutlu olurum ama değer verdiğim insanların (+) düşünceleri beni daha da mutlu eder...
            Diğerlerini boşverebiliyorsan ne mutlu sana,ben boşveremiyorum..
            Değer verilenlerin düşünceleri herkes için önemlidir diye düşünüyorum ama "diğerleri" nin olumsuz düşünceleri benim canımı sıkabiliyor.

Detaycı bir insanım,ince eleyip sık dokurum bundan kaynaklanıyor olsa gerek :roll:

Yorum

oşekilde bende takmıyorum amabu değer vermediğim insanlar değer verdiklerimle tanışık insanlarsa o ayrı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                oşekilde bende takmıyorum amabu değer vermediğim insanlar değer verdiklerimle tanışık insanlarsa o ayrı...
                muzdarip olduğum konu bu sanırım,başlığımın kilit noktası.. =)

Yorum

Ya "açık" ol,ya da hiç konuşma..
                  Ey insan

Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol

Sevgide güneş gibi ol
                  Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol
                  Hataları örtmede gece gibi ol
                  Tevazuda toprak gibi ol
                  Öfkede ölü gibi ol
                  Her ne olursan ol

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                  YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Ey İnsan Sahte Olma Kendin Ol

Tüm sahte insanlara ....
                  Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                    muzdarip olduğum konu bu sanırım,başlığımın kilit noktası.. =)
                    yoksa nye umurumda olsunki çıkarırım hayatımdan hem zaten biraz acımasızca olucak ama insanlar hayatımıza hayatımızdan çıkmak için giriyolar..
                    tanışırsın güzel günler geçirirsin belki herşeyini paylaşırsın ama ya o yada sen gidersin bigün...
                    buyüzden ben hayatım boyunca hayatımdan çıkaramicam insanlara kızıyorum ve onları etkileyenlere etkilemeye çalışanlara

Yorum

İşleniyor...
                    X