Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Reddedildim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Reddedildim...

Selamlar ve iyi geceler arkadaşlar.Çok bıktığım yalnız hayattan bir nebze olsun kurtulayım diye yaptığım atılımların şiddetini artırmaya karar vermem sonucu sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla daha önce çok beğendiğim bir kız arkadaşıma açıldım özelden.Yüz yüze konuşma fırsatım olsa kesinlikle değerlendirirdim fakat böyle bir fırsatım olmadığından sanal yolla iletişim kurabildim.İçimdekileri olabildiğince ifade etmeye çalıştım,uzun süredir de görüşmüyorduk ki zaten çok kısa bir süreç içerisinde tanıma fırsatım oldu ve daha sonra pek fazla muhabbetimiz olmadı.Uzun süreden kastım 3-4 sene kadar.Belki beni hatırlamıyordur bile.Aslında bu duruma sıcak yaklaşmasını da beklemiyordum fakat yine de içimde bir umut vardı.Belki beni hatırlar,belki zamanında o da hoşlanmıştır gibisinden düşüncelere kapılarak böyle umut besledim.Mesajı yazdım,iki hafta yazmadı,ben belki görmemiştir diye dayanamadım uygun dille bir daha yazdım.''Cevabım olumsuz.''Yazabilmiş sadece,sanıyorum ki her bayan gibi o da işe duygusal kısımdan yaklaşarak üzülmemem açısından kısaca kestirip attı.Fakat neden reddettiğini de öğrenmek isterdim.Ortak arkadaşımız çok ama sorduracak kadar yakın biri yok..Açıkcası çok umut bağlamadığım ve mantıksal düşününce reddetmesinin daha yüksek olduğunu düşündüğümden çok üzülmedim ama bu tür olaylarda her ne kadar etkilenmedim desem de bilinçaltımda etkilerini bariz hissediyorum rüyalarımda veya alkol aldığımda.Bugün ilaç sayesinde iyi olduğum durumdan biraz sapma hissettim,sanırım bu olay üzüldüğümden.Keşke bir kez olsun konuşma fırsatı tanısaydı bana,üzgünüm...Israrcı olmak en sevmediğim şeydir özellikle bu konularda ama içimden en azından nedenini sormak geliyor.

Sadece üzüntümü paylaşmak istedim.Özellikle şu zamanda çok ihtiyacım vardı hüzünlerimi paylaşabileceğim bir kız arkadaşa..

Orjinal yazı sahibi: seriola View Post
    Selamlar ve iyi geceler arkadaşlar.Çok bıktığım yalnız hayattan bir nebze olsun kurtulayım diye yaptığım atılımların şiddetini artırmaya karar vermem sonucu sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla daha önce çok beğendiğim bir kız arkadaşıma açıldım özelden.Yüz yüze konuşma fırsatım olsa kesinlikle değerlendirirdim fakat böyle bir fırsatım olmadığından sanal yolla iletişim kurabildim.İçimdekileri olabildiğince ifade etmeye çalıştım,uzun süredir de görüşmüyorduk ki zaten çok kısa bir süreç içerisinde tanıma fırsatım oldu ve daha sonra pek fazla muhabbetimiz olmadı.Uzun süreden kastım 3-4 sene kadar.Belki beni hatırlamıyordur bile.Aslında bu duruma sıcak yaklaşmasını da beklemiyordum fakat yine de içimde bir umut vardı.Belki beni hatırlar,belki zamanında o da hoşlanmıştır gibisinden düşüncelere kapılarak böyle umut besledim.Mesajı yazdım,iki hafta yazmadı,ben belki görmemiştir diye dayanamadım uygun dille bir daha yazdım.''Cevabım olumsuz.''Yazabilmiş sadece,sanıyorum ki her bayan gibi o da işe duygusal kısımdan yaklaşarak üzülmemem açısından kısaca kestirip attı.Fakat neden reddettiğini de öğrenmek isterdim.Ortak arkadaşımız çok ama sorduracak kadar yakın biri yok..Açıkcası çok umut bağlamadığım ve mantıksal düşününce reddetmesinin daha yüksek olduğunu düşündüğümden çok üzülmedim ama bu tür olaylarda her ne kadar etkilenmedim desem de bilinçaltımda etkilerini bariz hissediyorum rüyalarımda veya alkol aldığımda.Bugün ilaç sayesinde iyi olduğum durumdan biraz sapma hissettim,sanırım bu olay üzüldüğümden.Keşke bir kez olsun konuşma fırsatı tanısaydı bana,üzgünüm...Israrcı olmak en sevmediğim şeydir özellikle bu konularda ama içimden en azından nedenini sormak geliyor.

Sadece üzüntümü paylaşmak istedim.Özellikle şu zamanda çok ihtiyacım vardı hüzünlerimi paylaşabileceğim bir kız arkadaşa..
    Sevgili arkadasim, reddedilmek kotu bir histir ancak hayatin icinde olan bir durum, insanlar herkesi kendilerine yakin hissetmeyebilir bu demek degil ki sen eksiksin, bu sadece senin denemeye devam etmen gerektigini gosterir ama ayni insana nedenlerini sorarak degil, o konuyu kapat ve devam et yoluna.

Diger bir konu da, kiz arkadasin oldugunda onunla sadece huzunlerini degil, mutlulugunu da paylas ki, senden kacmasin. Kimse surekli dert dinlemeyi sevmez, hele kizlar hic sevmezler.

Iyi geceler ve kendini bos yere uzme, denemeye devam.
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

knka boşver yaw sıkma canını her red senı dahada güçlendirecektir hayat ne kadar maglubiyet o kadar hata ögrenilmesi o kadar saglam adım . her kayıp bir hatadır ne kadar hatadan dönüş okadar dogruya gitme sıkma canını hayat masallardan ibaret
      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
        Sevgili arkadasim, reddedilmek kotu bir histir ancak hayatin icinde olan bir durum, insanlar herkesi kendilerine yakin hissetmeyebilir bu demek degil ki sen eksiksin, bu sadece senin denemeye devam etmen gerektigini gosterir ama ayni insana nedenlerini sorarak degil, o konuyu kapat ve devam et yoluna.

Diger bir konu da, kiz arkadasin oldugunda onunla sadece huzunlerini degil, mutlulugunu da paylas ki, senden kacmasin. Kimse surekli dert dinlemeyi sevmez, hele kizlar hic sevmezler.

Iyi geceler ve kendini bos yere uzme, denemeye devam.
        Haklısın,hüzünlerden çok mutlulukları paylaşmak daha yerindedir ilişkilerde.Ben ailemle dahi paylaşmam kolay kolay bazı şeyleri,potasiyel kız arkadaşıma ise çok vahimleştirmeden az bir kısmını paylaşırdım olsaydı.İnsanlar karşısındakinden iyi şeyler duymak ister..Teşekkürler,denemelerim duraksı devam edecek:10:

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
        knka boşver yaw sıkma canını her red senı dahada güçlendirecektir hayat ne kadar maglubiyet o kadar hata ögrenilmesi o kadar saglam adım . her kayıp bir hatadır ne kadar hatadan dönüş okadar dogruya gitme sıkma canını hayat masallardan ibaret
        Haklısın,güçleniyorum.İçimi farklı bir hırs kaplıyor,herşey tecrübe...

Orjinal yazı sahibi: Spring_Waltz
        umarım hayat karşına daha güzel fırsatlar çıkarır. sana tavsiyem şu olabilir, bu süreçte dibe vurmaman açısından kendine muhakkak uğraş bul,boş kalma.
        Tavsiyen için teşekkür ederim,boş kalmamaya çalışıyorum.Zaten sorumluluğunu taşımam gereken iki bayan var hayatımda;kardeşim ve annem...Onlar dolduruyor boşlukları genelde:happy:

Yorum

Teşekkürler,denemelerim duraksı devam edecek:10:

Haklısın,güçleniyorum.İçimi farklı bir hırs kaplıyor,herşey tecrübe...
          bu olay cesaretini kırmasın tabi ki, ama bu olmadı öteki o olmadı beriki, şansımı deneyeyim gibi bi anlayışa kapılma çok insan böyle olduğu için söyleme ihtiyacı hissettim insan değer verip, sevdiği biriyle yakınlık kurmaya çalışmalı, ama "bir sevgilim olsun" düşüncesinden yola çıkmamalı.

Yorum

3-4 sene evvel tanıdığım bir kız kalkıpta şimdi sevgili bâbında teklif etse ben de hayır derdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acele etmeden
              dostum reddedilmen senle değil onunla alakalı olabilir , birini düşünüyordur falan filan... ve bence senin için çok önemli biride değil, önemli olsa rahat rahat açılamazsın öyle netten mesajla , basite kaçar gibi olmaz öyle , aslında açılışı yapmışsın kaybedecek bir şeyde yok, yerinde olsam aynı kız için denemeye devam ederdim. ara sor buluş ortak arkadaş çokmuş muhakkak bir gün yan yana gelirsiniz kesin konuş.. olmuyorsa başkasını dene , güzin abla gibi adamım valla bak dinle sen beni.
              Şu an üniv. ikinci sınıfta farklı ve uzak bir şehirdeyim memleketimden.O da aynı şekilde...Ortak arkadaşımız başta dediğim gibi çok ama yani aynı ortamda buluşmamız ancak tesadüf eseri olabilir.Çok da saplantım yok,reelde de 3-4 senedir görmüyorum.Eğer sırılsıklam aşık olsam bir şekilde çabalar,biryerde gururumu ayaklar altına alıp ulaşmaya çalışırdım.Aracı sokmaya sıcak bakmıyorum ne yazıkki...Biraz da bunaldım dediğim gibi,belki kabul eder gibisinden bir düşünceyle yaklaştım meseleye.Huyum değildir bu tür işler fakat gerçekten bunaldım.Hiçbir şansım yok birine yaklaşmaya dair,anlatsam emin olun anlarsınız.Öyle şanssızım ki bu tür konularda hayat hep yokuşa sürüyor.Elimde olup da değiştirebileceğim şeyler değil.Eğer merak edersen profilimden bir önceki açtığım konuyu inceleyebilirsin,daha ayrıntılı bilgi de verebilirim durum hakkında özelden.Buradan takip edenler var pek fazla kendimi açık etmek istemiyorum.Ben de biraz gurur meselesi yapıyordum açıkcası biraz da bunu yeneyim diye biryerde delice birşey yaptım.Çünkü durarak biryere varamıyorum,etrafımda da kçok kız olmadığından kara kaşıma kara gözüme yanacak kız yok.Zaten yaşadığım sıkıntılardan dolayı kendimi fazla saldığımdan ne giyimime ne de diğer unsurlara dikkat edemiyordum.Yeni yeni toparlıyorum yani...Geçmişte çok ah etmiş bir kız var,ben sevmediğim insanı üzmemek adına sırf o istediği için birlikte olmam.Galiba beddua falan etti..Ara ara düşünüyorum bunu da yani.. Sırf bir kız arkadaş edineyim diye işe dahi girmeyi düşünüyorum ihtiyacım olmamasına rağmen,tabu haline gelmiş durumda yan,:RpS_laugh:

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
              bu olay cesaretini kırmasın tabi ki, ama bu olmadı öteki o olmadı beriki, şansımı deneyeyim gibi bi anlayışa kapılma çok insan böyle olduğu için söyleme ihtiyacı hissettim insan değer verip, sevdiği biriyle yakınlık kurmaya çalışmalı, ama "bir sevgilim olsun" düşüncesinden yola çıkmamalı.
              Aslında yanlış anladınız,kesinlikle böyle bir düşüncem yok,yukarıda yazdıklarımdan ve yine yazdığım gibi öncekii konumu okursanız amacımı anlarsınız.Bu kız çok özel ve farklı bir kız,diğerlerinden çok farklı.Böyle bir girişimde bulunmamın bir diğer sebebi de bu.Yoksa teklif edip de keyfi takılınacak kız bulmakta sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.Mesele bundan ibaret.

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
              3-4 sene evvel tanıdığım bir kız kalkıpta şimdi sevgili bâbında teklif etse ben de hayır derdim
              Sevgili babında bir teklif yapmadım,kimseyi hiçbirşeye zorlayamam.Oldukça kibar ve kendimi açıkca ifade eder biçimde yazdım.Özelden atarım bir ara yazımı,sen de anlarsın muhakkak.Ben oturup konuşmayı teklif ettim,bunda korkacak birşey yok yani..Eğer ılımlı baksaydı onun istediği biryerde,istediği sürede,istediği şekilde ağırlar;evinden alıp evine bırakırdım.En azından konuşmak istedim,eğer yüz yüze konuşabilsem ikna edeceğime eminim..

Orjinal yazı sahibi: psikolojik deli
              bende teklif etmeden önce içimden ne olur kabul etmesin diye dua ederdim,çünkü yalnızlık tanıdığım bildiğim bir şey,ama ya kabul ederse ? işte ondan sonrası benim için tam bir bilinmez olduğu için,bende senin gibi olmasına pek imkan vermediğim,hatta hiç muhabbetimin olmadığı,ortak arkadaşlarımında olmadığı,tabiri caizse rastgele yoldan geçen beğendiğim birisine benimle çıkar mısın diye teklifi yapıştırıyordum şu ana kadar bu şekilde 3-4 kıza teklif ettim ve hiç biriside doğal olarak kabul etmedi acaba sende içinden bu iş olmasın,şimdi aşkla,kızla falan kim uğraşacak diye gizliden gizliye geçirmiş olmayasın ? bunun neticesinde de ihtimali en düşük hedeflere yönelmiş olabilirsin....
              Yukarıdaki cevaplarımdan amacımı ayıklayabilirsin,biryerde senin dediğin yere de geliyor mesele.Düşündüm bir ara,faalen öğrencilik yapmaktayım fakat ticarete olan aşırı ilgimden dolayı emtia,hisse senedi piyasaları;oto piyasası vs. gibi işlerde uğraşmaktayım.Şükür kendimi geçindirecek para kazanıyrum bu işlerden,ailemin bana gönderdiği parayı direk yatırıma yönlendiriyorum onların bilgisi dahilinde.Sağolsun destekliyorlar.Bunların yanında vaktimi baya çalacak detailing(Araç bakımı,pasta-cila vs.)işinden de ekmek yiyorum diyebilirim.Serbest dalış,yüzme,vücut geliştirmeye de merakım var,dalışa gittiğimde komple bir günümü götürüyor zaten.Diğer ilgilerim de hem vaktimi hem nakdimi çalıyor.Şimdi kız arkadaş ilgi isteyecek,bir miktar maddi oalrak eksiye düşürecek.Hoş kızın maddi durumu baya iyi ama okuduğum yere yakın sayılır 3-4 saatlik yol.Kendimi biliyorum zırt pırt giderim yanına bir sürü yakıt masrafı.Ben bunları göze aldım ama esas sağlam birini bulma meselesini halledemiyorum.Bu kız çok çok sağlam bir kız,kafamda tasarladığım kız tipi..Evlenilecek kız...Herşeyi göze alırım eğer hak edecek biri olursa ama nafile...

Artık gururuma yediremiyorum mesele yaptım....

Yorum

Sana kestirmeden cevap yazayım.İster darıl ister darılma ama gerçek olan şu ki senin sorunun reddedilme değil kendinle.Biraz klişe olacak ama kendinle barışık olmayı başarırsan ve kendini seversen bunlar sana vız gelir.
                Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Açılmakla doğru olanı yapmışsın, eğer bilirsen reddedilmiş olsan dahi bu sana tecrube bazında faydalar sağlayacaktır.

Hiç değilse; günü geldiğinde denemiştim dersin ve gözün arkada kalmaz.

Hayatta başarılar.
                  “Gökyüzü altında yeni ve söylenmemiş hiçbir söz yoktur.”

Yorum

Orjinal yazı sahibi: handakiyolcu View Post
                    Sana kestirmeden cevap yazayım.İster darıl ister darılma ama gerçek olan şu ki senin sorunun reddedilme değil kendinle.Biraz klişe olacak ama kendinle barışık olmayı başarırsan ve kendini seversen bunlar sana vız gelir.
                    Yok darılmam,sorunum kendimle evet.Ben de bunun farkındayım ve bunu aşmaya çalışıyorum.Sürekli içimde yalnızlığın ezikliğini yaşıyorum her ne kadar dışarıya pek belli etmesem de.Yaşım ufak olmasına rağmen psikopatlık derecesine varan vakit doldurma çabam bunun bir diğer göstergesi olabilirim.Kendimi ne zaman sevebileceğim konusunda bir fikrim yok,seviyorum aslında ama bu konuda kendime güvenemiyorum.Bu meseleyi takıntı haline getirmeyip akışına bırakmak veya içimden ne geliyorsa onu yapmak şu an için bana en mantıklı gelen şey...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: REDVirtue View Post
                      Açılmakla doğru olanı yapmışsın, eğer bilirsen reddedilmiş olsan dahi bu sana tecrube bazında faydalar sağlayacaktır.

Hiç değilse; günü geldiğinde denemiştim dersin ve gözün arkada kalmaz.

Hayatta başarılar.
                      Evet,böyle düşünmek beni rahatlatıyor.Hem ne kaybedeceğim ki,öyle sağa sola yayacak biri de değil.Denemedim demem yani...Geçmişte yaptığım hatayı yapmadım derim..

Yazdığımı ekleyeyim bari bazı yerleri sansürleyerek,

Selamlar ...,

Söze nasıl başlasam bilemiyorum ama yapabileceğim en olumlu şey içimdekileri olduğu gibi yazmak gibi geliyor.Devam etmeden önce birkaç ricam olacak,yazdıklarıma önyargılı yaklaşmamanı ve aramızda kalmasını rica ediyorum.

Öncelikle belirteyim ki ilk defa birisine bu kadar açık sözlü oluyorum.Yazım süresince bunu unutmazsan sevinirim.Beni belki hatırlıyorsundur ....(Eski okul)'den.Birkaç kez muhabbetimiz olmuştu.O zamanlar çok hoşlanmıştım senden,hala da hoşlanıyorum.Niye ben dersen,diğerlerinden farklısın.Ne bileyim,takip ediyorum face'ten de,eskiden de takip ediyordum.Birkaç arkadaşa da sormadım değil açıkcası.MSN'den birkaç kez muhabbet etmeye çalışmıştım,muhabbetin devamı gelmeyince üstüne düşmek istemedim meselenin fazlaca...O zamanlar biraz utangaçtım da,açıkcası içimde ne varsa söylemekten yana birisi olduğumdan şimdilerde,yazmaya karar verdim.Keşke yüz yüze bahsedebilseydim sana bunlardan..

Eğer kabul edersen,seni tanımak istiyorum.En azından bir sefer olsun oturup muhabbet etmek...Biliyorum böyle çok damdan düşer gibi oluyor ama işin esası ilişkilerde hep inandığım birkaç şey vardır,ben o inandığım şeyi sende gördüğüm için dayanamadım ve yazdım.Bunu olgunlukla karşılarsan ve olumlu veya olumsuz bir cevap yazarsan memnun olurum.İstemeden bir hata ettiysem affola,veya erkek arkadaşın varsa çok büyük af diliyorum.Sadece içimdekileri fazlaca tutmak istemedim.

(İki hafta sonra)

...(Arkadaşın ismi) eğer reddetmekten çekiniyorsan kesinlikle bu konuda açık olman gerektiğini düşünüyorum.Bu yüzden ilk yazımda özellikle vurgulamıştım olumlu veya olumsuz bir şeyler yazmanı.Amacım ısrarcı olmak veya baskı kurmak değil kesinlikle,mesajı yazalı iki hafta oluyor merak ettim belki görmemişsindir Sık sık bakıyorum yazmış mısın diye ama ...

(Arkadaş)

Peki cevabım olumsuz

(Ben)
                      Teşekkürler cevap verdiğin için,canın sağolsun

Yorum

Yok darılmam,sorunum kendimle evet.Ben de bunun farkındayım ve bunu aşmaya çalışıyorum.Sürekli içimde yalnızlığın ezikliğini yaşıyorum her ne kadar dışarıya pek belli etmesem de.Yaşım ufak olmasına rağmen psikopatlık derecesine varan vakit doldurma çabam bunun bir diğer göstergesi olabilirim.Kendimi ne zaman sevebileceğim konusunda bir fikrim yok,seviyorum aslında ama bu konuda kendime güvenemiyorum.Bu meseleyi takıntı haline getirmeyip akışına bırakmak veya içimden ne geliyorsa onu yapmak şu an için bana en mantıklı gelen şey...
                        Bana özelden bir ara ulaş sana yardımcı olmaya çalışırım herkesin başına gelen şeyler bunlar ve benim de başıma geldi ve inan bunun üstesinden geldim.Fakat bazen zar zor bulduğun bir özgüveni tekrar kaybedebilrsin.hayat bu kazanmakta var kaybetmekte...
                        yarın inşaallah bir şeyler yazmaya çalışacagım bu konuda...
                        Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

önemseme geçer
                          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Sanal farklı yüzyüze görüşüyor oslaydınız belki daha farklı tepki verecekti, bu seni üzmesin.
                            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Belki de o kız sana göre değildir.Senin hayır gördüğünde şer şer gördüğünde hayır vardır demişler.Üzme kendini.

Yorum

İşleniyor...
                              X