Selamlar ve iyi geceler arkadaşlar.Çok bıktığım yalnız hayattan bir nebze olsun kurtulayım diye yaptığım atılımların şiddetini artırmaya karar vermem sonucu sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla daha önce çok beğendiğim bir kız arkadaşıma açıldım özelden.Yüz yüze konuşma fırsatım olsa kesinlikle değerlendirirdim fakat böyle bir fırsatım olmadığından sanal yolla iletişim kurabildim.İçimdekileri olabildiğince ifade etmeye çalıştım,uzun süredir de görüşmüyorduk ki zaten çok kısa bir süreç içerisinde tanıma fırsatım oldu ve daha sonra pek fazla muhabbetimiz olmadı.Uzun süreden kastım 3-4 sene kadar.Belki beni hatırlamıyordur bile.Aslında bu duruma sıcak yaklaşmasını da beklemiyordum fakat yine de içimde bir umut vardı.Belki beni hatırlar,belki zamanında o da hoşlanmıştır gibisinden düşüncelere kapılarak böyle umut besledim.Mesajı yazdım,iki hafta yazmadı,ben belki görmemiştir diye dayanamadım uygun dille bir daha yazdım.''Cevabım olumsuz.''Yazabilmiş sadece,sanıyorum ki her bayan gibi o da işe duygusal kısımdan yaklaşarak üzülmemem açısından kısaca kestirip attı.Fakat neden reddettiğini de öğrenmek isterdim.Ortak arkadaşımız çok ama sorduracak kadar yakın biri yok..Açıkcası çok umut bağlamadığım ve mantıksal düşününce reddetmesinin daha yüksek olduğunu düşündüğümden çok üzülmedim ama bu tür olaylarda her ne kadar etkilenmedim desem de bilinçaltımda etkilerini bariz hissediyorum rüyalarımda veya alkol aldığımda.Bugün ilaç sayesinde iyi olduğum durumdan biraz sapma hissettim,sanırım bu olay üzüldüğümden.Keşke bir kez olsun konuşma fırsatı tanısaydı bana,üzgünüm...Israrcı olmak en sevmediğim şeydir özellikle bu konularda ama içimden en azından nedenini sormak geliyor.
Sadece üzüntümü paylaşmak istedim.Özellikle şu zamanda çok ihtiyacım vardı hüzünlerimi paylaşabileceğim bir kız arkadaşa..
Sadece üzüntümü paylaşmak istedim.Özellikle şu zamanda çok ihtiyacım vardı hüzünlerimi paylaşabileceğim bir kız arkadaşa..

çok insan böyle olduğu için söyleme ihtiyacı hissettim
Yukarıdaki cevaplarımdan amacımı ayıklayabilirsin,biryerde senin dediğin yere de geliyor mesele.Düşündüm bir ara,faalen öğrencilik yapmaktayım fakat ticarete olan aşırı ilgimden dolayı emtia,hisse senedi piyasaları;oto piyasası vs. gibi işlerde uğraşmaktayım.Şükür kendimi geçindirecek para kazanıyrum bu işlerden,ailemin bana gönderdiği parayı direk yatırıma yönlendiriyorum onların bilgisi dahilinde.Sağolsun destekliyorlar.Bunların yanında vaktimi baya çalacak detailing(Araç bakımı,pasta-cila vs.)işinden de ekmek yiyorum diyebilirim.Serbest dalış,yüzme,vücut geliştirmeye de merakım var,dalışa gittiğimde komple bir günümü götürüyor zaten.Diğer ilgilerim de hem vaktimi hem nakdimi çalıyor.Şimdi kız arkadaş ilgi isteyecek,bir miktar maddi oalrak eksiye düşürecek.Hoş kızın maddi durumu baya iyi ama okuduğum yere yakın sayılır 3-4 saatlik yol.Kendimi biliyorum zırt pırt giderim yanına bir sürü yakıt masrafı.Ben bunları göze aldım ama esas sağlam birini bulma meselesini halledemiyorum.Bu kız çok çok sağlam bir kız,kafamda tasarladığım kız tipi..Evlenilecek kız...Herşeyi göze alırım eğer hak edecek biri olursa ama nafile...
Yorum